Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, helmikuuta 16, 2009

Monikulttuuriset kirjastopalvelut (jatkoa)

Keski-Espoon kirjasto on erikoistunut maahanmuuttajapalveluihinVartti.fi:n lukija ihmetteli kauppakeskus Entresseen huhtikuun alussa avattavan Keski-Espoon kirjaston nimipolitiikkaa. Entressen seinän valokyltissä lukee suurin kirjaimin library, kun suomen- ja ruotsinkieliset kirjasto ja bibliotek on kirjoitettu puolta pienemmillä kirjaimilla.

Aluekirjastonhoitaja Sunniva Drake kertoo painiskelleensa nimivalinnan kanssa ja päätyneensä lopulta libraryyn.

- Valinta on ollut kompromissi, Drake myöntää.

Tilanpuutteen vuoksi seinään mahtui isolla kirjoitettuna vain yksi sana. Sunniva Drake ei halunnut nostaa kumpaakaan kotimaista kieltä ylitse toisen, joten englanti vei voiton. Draken mielestä englanninkielinen library myös sointuu paremmin
Entresse-nimen kanssa kuin kirjasto tai bibliotek.

Osa kirjaston asiakkaista on suhtautunut englannin kielen nimivaltaan kriittisesti, ja Drake on saanut asiakkailta närkästynyttä palautetta.

Kirjaston entisissä tiloissa Suvelassa kirjasto- ja bibliotek-tekstit olivat ulko-oven yläpuolella yhtä isoin kirjaimin, mutta library-sanaa ei lukenut ollenkaan. Suvelan toimipiste sulkee ovensa maaliskuun alussa.

Kirjasto on suljettuna kuukauden ajan, jonka jälkeen ovet avataan Entressessä.

Keski-Espoon kirjasto on erikoistunut maahanmuuttajapalveluihin ja kirjastossa käy paljon vieraskielisiä asiakkaita. Kirjaston henkilökunta on monikulttuurista, joten palvelua saa suomen, ruotsin ja englannin lisäksi myös viroksi, somaliaksi, bulgariaksi, albaniaksi ja venäjäksi.

Vieraskielisiä kirjoja Keski-Espoon kirjastosta löytyy noin 4 000. Sunniva Draken mukaan erityisen suosittuja ovat vieraskieliset lasten- ja kuvakirjat.No onpas kivaa.

Pääkaupunkiseudun lähiössä sijaitseva kirjasto on erikoistunut maahanmuuttajapalveluihin, joten kirjaston nimikin laitetaan ulko-oveen ulkomaalaisia varten englanniksi isommalla kuin suomalaisia varten suomeksi ja ruotsiksi.

Kirjastossa käy paljon vieraskielisiä asiakkaita, joten kirjaston henkilökunta kokee tehtäväkseen palvella ensisijaisesti näitä ulkomaalaisia. Suomalaisilla ei ole mitään väliä.

Suomalaisten veronmaksajien tehtävänä on vain kustantaa nämä kirjastopalvelut ulkomaalaisille.
Kirjaston henkilökunta on monikulttuurista, joten palvelua saa suomen, ruotsin ja englannin lisäksi myös viroksi, somaliaksi, bulgariaksi, albaniaksi ja venäjäksi. Ihan vitun jees. Kirjasto siis tarjoaa suojatyöpaikkoja somaleille, bulgarialaisille, albanialaisille, ryssille ja virolaisille. Tällä tavalla saadaan kaunisteltua maahanmuuttajien työttömyystilastoja. Voidaan sanoa, että kaikki somalit eivät ole työttöminä; monet somalithan tekevät kaikenlaista hyödyllistä työtä, kuten esimerkiksi tarjoavat toisille somaleille somaliankielisiä kirjastopalveluita. Vitun loistavaa. On se hienoa, että somalit ovat täällä rikastuttamassa Suomea.
Miten me suomalaiset pärjäisimme, jos täällä ei olisi somaleita tarjoamassa somaliankielisiä kirjastopalveluita toisille somaleille suomalaisten veronmaksajien rahoilla?

2 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

Vitutukseen ei kuole mutta se voi aiheuttaa poliittisen murroksen.

Dr. Doctor kirjoitti...

"Pääkaupunkiseudun lähiössä" ?

Tarkoitatko Suomen toiseksi suurimman kaupungin ydinkeskustassa ?