Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, helmikuuta 13, 2009

Kysely monikulttuurisista palveluista

Kysely monikulttuurisista palveluista


Open Zone on Turun kaupunginkirjaston, Turun ammattikorkeakoulun ja Diakonia-ammattikorkeakoulun monikulttuurista kirjastoa kehittävä ESR-rahoitteinen projekti.
Turun kaupunginkirjastossa kehitetään projektin aikana monikulttuurinen palvelukonsepti. Vastaamalla kyselyyn voit auttaa palvelujen kehittämisessä.

Lisätietoja
anna.hilska@turku.fi
www.turkuamk.fi/openzone
Mihin sinä (tai sinun perheesi) toivoo apua kirjastossa?

 • suomen kielen taidon kehittäminen
 • kotitehtävien tekeminen (koululaiset)
 • lomakkeiden täyttäminen (esim. KELAn paperit)
Mikä muu toiminta on sinusta kiinnostavaa kirjastossa? (voit valita monta)

 • keskusteluryhmä suomeksi (= ryhmä missä puhutaan eri asioista)
 • keskusteluryhmä omalla äidinkielellä
 • kirjallisuusryhmä suomeksi (= ryhmä missä puhutaan kirjoista)
 • kirjallisuusryhmä omalla äidinkielellä
 • lasten satutunnit suomeksi (= lapsille luetaan satuja)
 • lasten satutunnit omalla äidinkielellä
 • harrastustoiminta (= erilaiset harrastukset, esim. pelikerho)
 • mahdollisuus esitellä itse omaa kulttuuria (esim. omat esitelmät, esitykset, konsertit, näyttelyt, ...)

On se hienoa, että tämänkin kyselyn vastausten perusteella Turussa yhä kehitetään lisää ja lisää maahanmuuttajille suunnattuja "monikulttuurisia palveluja" keskellä syvintä lamaa, suomalaisten työttömyyden kasvaessa räjähdysmäisesti joka päivä ja Turun kaupungin jatkuvasti leikatessa julkista terveydenhoitoa, koulutusta ja suomalaisille suunnattuja kirjastopalveluja (parastaikaa ollaan sulkemassa kahta Turun kantakaupungin kirjastoa).

Turun päättäjillä on selvä käsitys prioriteeteista.

Se käsitys vain sattuu olemaan 180 astetta vastakkainen kuin kansalla.

Ei kommentteja: