Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, heinäkuuta 01, 2009

Jutta Urpilainen on seinähullu, MOT


Urpilainen: Suomessa pitää puhua aseidenriisunnastaSdp:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen kaipaa Suomelta jämäkämpää otetta aseidenriisunnassa. Urpilaisen mukaan Suomi ui vastavirtaan lisätessään puolustusmenoja samaan aikaan kun muu maailma pohtii turvallisuuden vahvistamista aseidenriisunnan avulla.


"Suomessa on ilmeinen tyhjiö asevalvontaa ja -riisuntaa koskevassa keskustelussa. Tämä tyhjiö tulee nyt täyttää", Urpilainen penäsi Mikkelissä tiistaina.


Urpilainen kaivoi samalla esiin myös moitteet turvallisuus- ja puolustuspoliittisen selonteon linjauksista. Oppositiojohtaja on suivaantunut siitä, että hallitus esittää huonossa taloustilanteessa kahden prosentin vuotuista tasokorotusta puolustusmäärärahoihin.


Urpilaisen mukaan kallistuvan aseteknologian kustannuksia voisi säästää tekemällä yhteisiä hankintoja muiden Pohjoismaiden ja muun Euroopan kanssa.


Eduskunnan puolustusvaliokunta katsoi toukokuussa, että valtioneuvoston esittämä kahden prosentin automaattinen vuosikorotus on perusteltu "puolustusvoimien tasapainoisen kehittämisen kannalta".


Oppositiossa olevat Sdp, vasemmistoliitto ja kristillisdemokraatit jättivät korotusautomaatista eriävän mielipiteen. Vuositasolla indeksikorotusten päälle laitettava lisäys on noin 50 miljoonaa euroa. Kahden prosentin korotukset alkavat vuodesta 2011.Miten kukaan voi olla niin hullu, että vaatii aseistariisuntaa SUOMESSA?!


Suomen naapurimaana on Venäjä, joka on yksi maailman militaristisimpia ja imperialistismpia ja aggressiivisimpia maita.


En ole nähnyt Urpilaisen tai kenenkään muunkaan suomalaisen poliitikon vaativan Venäjältä mitään aseistariisuntaa. Miksi Suomen pitäisi yhtäkkiä aloittaa aseistariisunta?


Mikä Suomen ulko- ja turvallisuuspoliittisessa tilanteessa on viime aikoina muuttunut siihen suuntaan, että Suomi tarvitsisi maanpuolustusta VÄHEMMÄN kuin ennen?


Sinänsä on ihan hyvä, että SDP:n puheenjohtaja vaatii valtiolta säästötoimenpiteitä.Valtion menoja on ilman muuta leikattava, mutta miksi ne menoleikkaukset pitäisi aloittaa PUOLUSTUSVOIMISTA? Eikö SDP:n puheenjohtaja keksi valtion budjetista mitään muuta leikattavaa kuin PUOLUSTUSMENOT?


Luuleeko SDP:n puheenjohtaja, että SDP:n kannatus kasvaa näiden aseistariisuntavaatimusten myötä? Luuleeko joku ihan tosissaan, että Suomessa olisi suurta poliittista kannatusta aseistariisunnalle?


Voin kertoa pienenä vinkkinä Jutta Urpilaiselle, että aseistariisunta ei Suomessa kuulu edes viidenkymmenen tärkeimmän poliittisen tavoitteen joukkoon. Useimpien suomalaisten aktiiviseen sanavarastoon ei edes kuulu sanaa "aseistariisunta", koska se käsite on täysin suomalaisen poliittisen keskustelun ulkopuolella.


Jutta Urpilainen on ilmeisesti päättänyt romahduttaa SDP:n kannatuksen esittämällä SDP:n linjaksi sellaisia tavoitteita, joita kukaan suomalainen muutamia johanbäckmaneita ja abdullahtammeja lukuunottamatta ei kannata. SDP on menossa Johan Bäckmanin ja Abdullah Tammen viitoittamalle tielle. SDP on Jutta Urpilaisen johdolla marginalisoitumassa samanlaiseksi standupkomiikkaensembleksi kuin Suomen Antifasistinen Komitea ja Suomen islamilainen puolue.


1 kommentti:

Tapio Tuuri kirjoitti...

Jutta on ihanan näköinen tuossa kuvassa. Oikein käy kateeksi venäläissotilaita, kun Jutta odottelee heitä Suomeen noin nätiksi laittautuneena.