Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, heinäkuuta 14, 2009

Somalit aiheuttavat palohälytyksiä huvikseen


Imatran paloasemalta on tämän vuoden puolella käyty toteamassa jo 30 erhehälytystä Joutsenon vastaanottokeskuksessa. Kaikkiaan Imatran paloasemalle on tullut 50 automaattihälytystä.

Vastaanottokeskuksen johtaja Jari Kähkönen tietää väärien hälytysten yleisimmät syyt.
- Tupakointi ja ruuanvalmistuksen käryt. Ymmärrän hyvin pelastuslaitoksen närkästyksen tilanteeseen.Suomalaisten veronmaksajien rahoilla hotellimajoituksessa elävät somalit siis huvikseen polttelevat tupakkaa sisätiloissa tupakointikielloista ja palovaroittimista huolimatta, aiheuttaen siis tahallaan virheellisiä palohälytyksiä.

Somaleille ei siis riitä, että he saavat asua hotellissa suomalaisten veronmaksajien kustannuksella; he vittuilevat suomalaisille veronmaksajille vielä lisää aiheuttamalla piruuttaan vääriä palohälytyksiä, varastaen siis tälläkin tavalla tuhansia euroja lisää veronmaksajien rahoja joka kerta ja vaarantaen suomalaisten hengen johtamalla paloautot harhaan.

Jos jossakin on oikea tulipalo somalien tahallaan aiheuttaman väärän palohälytyksen aikana, suomalaiset kuolevat palavaan taloon somalien johdatettua paloautot väärään paikkaan ihan vain vittuilumielessä.


Erhehälytykset alkoivat lisääntyä viime vuoden loppupuolella, kun vastaanottokeskuksen tilat tulivat täyteen. Sen jälkeen hälytykseen on lähdetty Imatralta viikottain.


Tämä on siis somaleille rutiininomaista toimintaa. Kyseessä lienee somalien kulttuurillinen, kenties peräti geneettinen erityispiirre. Tuollainen anarkistinen haistapaska-asenne onkin toki Afrikassa ihan normaalia meininkiä.

Yhteiskunta koostuu ihmisistä. Afrikkalaiset ihmiset käyttäytyvät tietyllä tavalla. Kun afrikkalaiset ihmiset tulevat Eurooppaan, he käyttäytyvät edelleen samalla tavalla kuin Afrikassa. Mitä enemmän Eurooppaan tulee afrikkalaisia, sitä enemmän Eurooppa alkaa muistuttaa Afrikkaa.


Afrikan yhteiskunnalliset olot siis siirtyvät Eurooppaan sitä mukaa kun afrikkalaisia ihmisiä siirtyy Eurooppaan.


Kun somaleita tulee Suomeen, Suomi rupeaa muistuttamaan Somaliaa. Kohta meillä ei ole toimivaa palo- ja pelastuslaitosta, koska sellaista ei ole Somaliassakaan.
Pelastuspäällikkö Ulf Westerstråhlen mukaan tilannetta on lähdetty tarkistamaan yleensä ilta-aikaan. Ilmaisuja tulee, kun toiminta talossa on vilkkaimmillaan.

Osa hälytyksistä on aiheutunut siitä, että asukkaat ovat silkasta mielenkiinnosta leikkineet ilmaisimien läheisyyteen asennetuilla painonapeilla.

Somalit siis painelevat palohälytysnappeja ihan huvikseen, vain ja ainoastaan vittuillakseen suomalaisille veronmaksajille.

Ensin somalit tulevat Suomeen ja ryhtyvät asumaan hotellissa suomalaisten veronmaksajien kustannuksilla. To add insult to injury somalit ryhtyvät puremaan ruokkivaa kättä eli haistattavat paskat heitä elättäville suomalaisille veronmaksajille aiheuttamalla harva se päivä tuhansien eurojen lisälaskuja tekemällä vääriä palohälytyksiä ihan tahallaan, painelemalla palohälytysnappeja huvikseen.


Tilanne on kevään aikana ylittänyt siinä määrin normaalin, että tapahtumista ei enää ole täytetty edes erhehälytyslomakkeita, joilla kiinteistön haltijaa herätellään analysoimaan tilannetta.

Paloinsinööri Jani Kanervan mielestä tilanne on tällä hetkellä niin hyvin molempien osapuolien tiedossa, että lomakkeiden täyttämisellä ei ole enää merkitystä.

Sekä Kähkönen että Kanerva uskovat, että tilanne helpottuu vielä tämän vuoden aikana, kun vastaanottokeskuksen turvallisuutta lisätään kaksitoimisilla ilmaisimilla. Käryn lisäksi hälyttimen laukeaminen vaatii myös lämpötilan nousun.

Somalien asuttamassa, suomalaisten veronmaksajien kustantamassa hotellissa ei siis voida käyttää normaaleja savunilmaisimiin perustuvia palohälytinjärjestelmiä, koska somalit eivät suostu olemaan polttamatta tupakkaa sisätiloissa, heille useaan kertaan esitetystä eksplisiittisestä tupakointikiellosta huolimatta.

Jälleen somalit siis vittuilevat suomalaisille veronmaksajille, jotka elättävät heitä.

Somalit sylkäisevät suomalaiseen käteen, joka heitä ruokkii.

Samaan aikaan kerroksissa parannetaan myös kameravalvontaa, jolloin luvattomaan tupakointiin sisätiloissa voidaan reagoida nykyistä aiemmin.

Uuden tekniikan hinnaksi Kähkönen arvioi useita kymmeniä tuhansia euroja.Suomalaiset veronmaksajat siis maksavat kymmeniä tuhansia euroja siitä, että paria somalia voidaan estää aiheuttamasta vääriä palohälytyksiä polttamalla tupakkaa sisätiloissa eksplisiittisestä tupakointikiellosta huolimatta.
Onpa taas kivaa, että tuollaisia kulttuurinrikastuttajia ja huippuosaajia on tullut Suomeen.

Mitä hyötyä tuollaisista ihmisistä on Suomelle?

Miksi tuollaisia ihmisiä otetaan Suomeen?

Miksi? Miksi? Miksi?


Ei kommentteja: