Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, kesäkuuta 26, 2009

Koululaisille annetaan vähemmän ruokaa, jotta somaleille voidaan antaa lisää rahaa

Suomalaiset naiset kertovat olevansa tyytyväisiä siihen, että heille maksetaan suomalaisten veronmaksajien rahoista palkkaa afrikkalaisten miesten palvelemisesta:


Alkuperäinen kuvateksti: Pakolaisohjaajat Heidi Kolmonen ja Johanna Holma sekä sosiaaliohjaaja Tarja Kyrö kehuvat työpaikkaansa.Suomalaisten veronmaksajien rahoista sosiaalietuuksia saavat, suomalaisten veronmaksajien kustantamassa vastaanottokeskuksessa eli hotellimajoituksessa asuvat afrikkalaiset miehet paistattelevat päivää aurinkotuoleissaan, katsellen suomalaisen naisen näyttämää mallia lakanan viikkaamisesta:


Alkuperäinen kuvateksti: Ahmed Said Ali, Abdi Wahab Abukar Ali, Omar Hasan ja Said Ahmed Abdi Rahman seuraavat pihan kuhinaa.Suomalaiselle naiselle maksetaan veronmaksajien rahoista palkkaa siitä, että hän opettaa afrikkalaiselle aikuiselle miehelle lakanoiden viikkaamista:Alkuperäinen kuvateksti: Ibraahin Foamal Diirize opettelee suomalaistyyppistä lakanoiden vetämistä.Parodia on jo pitkään ollut mahdotonta, koska sosiaalihyysäritantat ja heidän hengenheimolaisensa monikulttuurisuusmyönteisessä lehdistössä tekevät sen ihan itse:

Niin vaikea kuin se onkin uskoa, lakanoiden viikkaaminen M-taitokselle on niin suomalainen ilmiö, että se pitää opettaa lakanasta pitäen. Suomalaisten tapojen ymmärtäminen on tärkeää, jos maassa mielii selvitä.

Diirize on innoissaan työstä ja poseeraa kameralle mielellään. Kuvakulmatoiveita satelee englanniksi. Pakolaisohjaaja Heidi Kolmonen seuraa vieressä hymyillen.

– Käytämme englantia ja muita kieliä silloin kun niin on pakko asioiden hoitamiseksi, mutta pyrimme käyttämään suomea mahdollisimman paljon.
Ahmed Said Ali, Abdi Wahab Abukar Ali, Omar Hasan ja Said Ahmed Abdi Rahman osaavat suomalaisten miesten tapoja. He paistattelevat päivää ja katselevat, kun toiset puuhaavat pyykkien kanssa. Aurinkoinen ilma saa kaikki hyvälle tuulelle ja Diirize saa hyväntuulisia kommentteja.

No onpa kivaa.

Tässä taas näimme niitä söpöjä pakolaislapsia, joiden hyysääminen veronmaksajien rahoilla on tasavallan presidentti Tarja Halosen, pääministeri Matti Vanhasen, valtiovarainministeri Jyrki Kataisen, työministeri Anni Sinnemäen, maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin, vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpään, sisäministeriön kansliapäällikkö Ritva Viljasen ja valtionsyyttäjä Mika Illmanin mielestä Suomen valtiovallan ykkösprioriteetti.

Samaan aikaan suomalaisilta koululaisilta viedään ruokapöydästä pois leipä ja maito:

Kansanterveyslaitoksen tutkimusprofessori Pirjo Pietinen sanoo, että kouluruoan jatkuva karsinta heikentää ruoan ravitsemuksellisia arvoja väkisinkin.

– Kyllä jossain menee raja, mitä lapsilta voidaan viedä ja nyt se raja on kyllä ylitetty. Jos tässä leipien maassa ei tarjota lapsille leipää – ja kyse on sentään vain kymmenestä sentistä – niin on se kyllä ennenkuulumatonta, Pirjo Pietinen toteaa.

Ruoan hinta on noussut tänä vuonna liki kymmenellä prosentilla. Eniten ovat kallistuneet maito- ja viljatuotteet sekä liha.

Raju kallistuminen on pakottanut useimmat koulut säästölinjalle. Nauta on vaihtunut possuksi, pehmeä leipä näkkäriksi, salaatit raasteeksi ja lohi tonnikalaksi. Maidon rinnalla ruokajuomaksi tarjotaan vettä tai mehua.

Pöyristyttävimpänä tutkimusprofessori pitää maidon korvaamista mehulla.

– Olemme lähettäneet Opetushallituksen kanssa jo vuosi sitten kouluille suosituskirjeen, jossa sanottiin, ettei kouluissa saa tarjota virvoitusjuomia, makeisia eikä sokerimehuja. Mutta ilmeisesti sillä paperilla on pyyhitty pöytää.


Suomalaisten lasten kouluruokaan ei siis riitä rahaa, koska verovarat käytetään mieluummin afrikkalaisten aikuisten miesten hotellimajoitukseen ja suomalaisten naisten palkkaamiseen näiden afrikkalaisten miesten palvelijoiksi.

Koululaisille annetaan vähemmän ruokaa, jotta somaleille voidaan antaa lisää rahaa.

Tätä kannattavat tasavallan presidentti Tarja Halonen, pääministeri Matti Vanhanen, valtiovarainministeri Jyrki Katainen, työministeri Anni Sinnemäki, maahanmuuttoministeri Astrid Thors ja RKP:n puheenjohtaja, ympäristöministeri Stefan Wallin.

Mietin tässä vain sitä, onko 'maanpetturi' liian lievä ilmaisu kuvaamaan tätä ihmissaastaa, tätä viidettä kolonnaa, tätä omaa kansaansa vastaan sotivaa paskasakkia, tätä terroristijoukkoa, tätä sairasta rikollisjengiä.

Te viette leivän ja maidon suomalaisten lasten suusta ja annatte afrikkalaisille aikuisille miehille ilmaisen hotellimajoituksen valkoisine naispalvelijoineen päivineen.

Mistä paskakasasta teidän kaltaisianne olioita sikiää?

1 kommentti:

Jukka kirjoitti...

Vai lakananviikkaamista. Oi jumalauta.