Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, heinäkuuta 02, 2009

Hehän ovat kuin kaksi marjaa


Rajoittamatonta maahanmuuttoa kannattavien suvaitsevaisten journalistien antama kuva Suomeen tulevista maahanmuuttajista:Eveline Fadayel uhataan karkoittaa maasta, koska hän ei kuulu poikansa Maher Gergesin ydinperheeseen. Maherin vaimo Heli Gerges lohduttaa.

Katriina Pajari & Merituuli Saikkonen, Helsingin Sanomat:

Vantaankosken seurakunta on päättänyt tarjota egyptiläiselle Eveline Fadayelille, 64, turvapaikan kirkosta. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kirkkoturvapaikka myönnetään pääkaupunkiseudulla.

Maahanmuuttovirasto hylkäsi kaksi vuotta Suomessa asuneen Fadayelin oleskelulupahakemuksen toukokuussa, eikä omaisten valitus hallinto-oikeuteenkaan tuottanut tulosta.

Fadayel on entinen ala-asteen rehtori ja leski. Hän muutti poikiensa luokse Vantaalle aviomiehensä kuoleman jälkeen kaksi vuotta sitten. Fadayelin sukulaisia ei asu Egyptissä.

Hänellä on diabetes, eikä hän pärjää ilman poikiensa apua. Hänellä on asiasta kahden suomalaislääkärin lausunto.

Suomen ulkomaalaislain mukaan oleskelulupa myönnetään lähtökohtaisesti Suomen kansalaisuuden saaneiden perheenjäsenille. Isoäidin ei katsota olevan perheenjäsen, sillä ydinperheeseen kuuluvat vain lapset ja vanhemmat.Todellinen kuva Suomeen tulevista maahanmuuttajista ja heitä innolla vastaanottavista suvaitsevaisista suomalaisista naisista:


Ei kommentteja: