Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

lauantaina, heinäkuuta 18, 2009

Mielipuolet hyysäävät mustalaiskerjäläisiä

Romanikerjäläiset jonottavat Pelastusarmeijan jakamaa ruokaa Kalliossa

16.7.2009

Romanikerjäläiset ovat viime aikoina jonottaneet Pelastusarmeijan jakamaa ruokaa Helsingin Kalliossa. Asiasta kertoi Ylen uutiset torstaina.

Ylen haastatteleman Pelastusarmeijan sosiaalisihteerin Tella Puotiniemen mukaan joka kymmenes ruokaa jonottava on romanikerjäläinen.


Kommentti HS:n yleisönosastosta:

Ilmaista rahaa, ilmaista ruokaa. On se hienoa kun Suomesta saa kaikki repiä irti mitä kykenee ja siihen ei puututa. Voihan siinä kerjäläisellä olla nälkä, mutta syökööt kotimaassaan, säästyisipä matkarahat. Jos siis oletetaan niin hyväuskoisesti, ettei taustalla ole rikollisuutta, joka matkat maksaa.

Kerjääminenkin lienee vain kulissi pahemmille rikoksille. Olisi kova kiire saada lainsäädäntömme ajantasalle niin, että karkoitus maasta onnistuisi nopeasti tuollaisissa tapauksissa. Kuten myös uudelleen turvapaikkaa vuosittain hakevat täällä lomailevat pitäisi bongata rekisteristä ja kääntää samana päivänä takaisin. Tuotakaan ei tarvitsisi kauaa harrastaa kun sana kuuluisi lähtöpaikkoihinkin ja tulijavirrat tyrehtyisivät.


Näin juuri.

Ilmainen raha houkuttelee Suomeen kerjäläisiä kuin hunaja kärpäsiä.

Mitä enemmän niille jaetaan rahaa ja ilmaista ruokaa, sitä enemmän niitä tulee.

Balkanilla asuu noin miljoona mustalaista. Kyllä ne kaikki tulevat Suomeen, jos niitä tänne houkutellaan jakamalla niille ilmaista rahaa ja ilmaista ruokaa.

Suomessa on tällä hetkellä noin kymmenentuhatta mustalaista. Jokainen tietää, millaista väkeä Suomessa 500 vuotta asuneet mustalaiset ovat. Jos niiden lisäksi tänne houkutellaan kaikki Balkanin mustalaiset, Suomen mustalaisväestö satakertaistuu.

Miksi helvetissä Suomessa on tuollaisia saatanan sairaita raivohulluja, jotka hyysäävät mustalaiskerjäläisiä?

Ketkä vitun hullut päästävät mustalaiskerjäläisiä Suomeen?

Ketkä kusipäät hyysäävät niitä ja siten houkuttelevat tänne satojatuhansia kerjäläisiä lisää?!

Mistä noita mielipuolia sikiää?!

Älkää enää koskaan antako penniäkään Pelastusarmeijalle.

Terveisiä Pelastusarmeijalle HS:n yleisönosastosta:

Olen antanut jo noin kaksikymmentä vuotta (eli puolet elämästäni) joka ikinen joulu Pelastusarmeijan joulupataan vähän suuremman lahjoituksen, koska olen ollut varma, että raha menee kotimaan vähäosaisten hyväksi - toisin kuin monella muulla avustusjärjestöllä.

Ilmesesti tämäkin on nyt muuttunut, kun Pelastusarmeija on alkanut hoivaamaan myös kerjääviä romaneja. Mielestäni tämä on täysin uskomatonta, ja ainakin minulle riittää. Tästä päivästä eteenpäin Pelastusarmeija(kaan) ei tule saamaan minulta pennin hyrrää. Sääli, mutta en halua, että minun rahoillani tuetaan näitä kerjäläislaumoja.

Uutinen herättää myös mielenkiintoisen kysymyksen: jos kerran romanikerjäläiset (ainakin osa) hakevat aktiivisesti ilmaista ruokaa , mihin heidän kerjuulla hankitut rahansa menevät? Ei ainakaan ruokaan?Pelastusarmeija on maanpetoksellinen rikollisjärjestö, joka terrorisoi Suomena houkuttelemalla tänne satojatuhansia mustalaiskerjäläisiä Balkanilta.

Mustalaiskerjäläiset ovat ammattirikollisia, jotka ovat kansainvälisen mafian tänne tuomia.

Pelastusarmeija tukee kansainvälistä mafiaa antamalla ilmaiset lounaat ihmissalakuljetusta harrastavan kansainvälisen mafian tänne tuomille ammattivarkaille.

Pahimpia rikollisia ja maanpettureita ovat kuitenkin suomalaiset poliitikot ja byrokraatit, jotka tuovat tänne näitä mustalaiskerjäläisiä suomalaisten veronmaksajien rahoilla:

Eilen kertoi uutinen että Bulgariasta ja Romaniasta on tullut "pakolaisia" ja heillekin taataan asunto ja toimeentulo turvapaikkahakemuksen käsittelyn ajaksi. Tässä taas Suomi päättää itse, koska laki kuulemma sanoo näin että kaikille turvapaikanhakijoille on asunto ja toimeentulo taattava.

Muissa ainakaan pohjoismaissa ei olla näin sinisilmäisiä, vaan olisivat lähettäneet elintasopakolaiset jo takaisin kotiin, Etelä-euroopan maita ei varmaan myöskään voi näin vetää nenästä.


Suomalaiset poliitikot ovat mielipuolisia, sairaita maanpettureita. Suomalaiset poliitikot ja byrokraatit haluavat tuhota Suomen tuomalla tänne satojatuhansia kerjäläisiä, ammattivarkaita ym. rikollisia.

Samaan aikaan suomalaisilta koululaisilta viedään ruokapöydästä pois leipä ja maito:

Kansanterveyslaitoksen tutkimusprofessori Pirjo Pietinen sanoo, että kouluruoan jatkuva karsinta heikentää ruoan ravitsemuksellisia arvoja väkisinkin.

– Kyllä jossain menee raja, mitä lapsilta voidaan viedä ja nyt se raja on kyllä ylitetty. Jos tässä leipien maassa ei tarjota lapsille leipää – ja kyse on sentään vain kymmenestä sentistä – niin on se kyllä ennenkuulumatonta, Pirjo Pietinen toteaa.

Ruoan hinta on noussut tänä vuonna liki kymmenellä prosentilla. Eniten ovat kallistuneet maito- ja viljatuotteet sekä liha.

Raju kallistuminen on pakottanut useimmat koulut säästölinjalle. Nauta on vaihtunut possuksi, pehmeä leipä näkkäriksi, salaatit raasteeksi ja lohi tonnikalaksi. Maidon rinnalla ruokajuomaksi tarjotaan vettä tai mehua.


Pöyristyttävimpänä tutkimusprofessori pitää maidon korvaamista mehulla.

– Olemme lähettäneet Opetushallituksen kanssa jo vuosi sitten kouluille suosituskirjeen, jossa sanottiin, ettei kouluissa saa tarjota virvoitusjuomia, makeisia eikä sokerimehuja. Mutta ilmeisesti sillä paperilla on pyyhitty pöytää.


Suomalaisten lasten kouluruokaan ei siis riitä rahaa, koska verovarat käytetään mieluummin Bulgariasta ja Romaniasta tulleiden mustalaiskerjäläisten eli kansainvälisen mafian agentteina toimivien ammattivarkaiden hyysäämiseen.

Koululaisille annetaan vähemmän ruokaa, jotta balkanilaisille mustalaisille ja kansainvälisille rikollisjärjestöille voidaan antaa lisää rahaa.

Tätä saatanan mielisairasta paskamaisuutta kannattavat tasavallan presidentti Tarja Halonen, pääministeri Matti Vanhanen, valtiovarainministeri Jyrki Katainen, työministeri Anni Sinnemäki, maahanmuuttoministeri Astrid Thors ja RKP:n puheenjohtaja, ympäristöministeri Stefan Wallin.

Mietin tässä vain sitä, onko 'maanpetturi' liian lievä ilmaisu kuvaamaan tätä ihmissaastaa, tätä viidettä kolonnaa, tätä omaa kansaansa vastaan sotivaa paskasakkia, tätä terroristijoukkoa, tätä sairasta rikollisjengiä, noita kuvottavia olioita.

3 kommenttia:

kertsu59 kirjoitti...

Olen muuten samoilla linjoilla mutta,näkkileipähän on terveellistä minun koulu ja armeija-aikoina ei muuta saanutkaan ilman lääkärintodistusta.

Jukka kirjoitti...

Nyt kannattaisi alkaa seurata miten Suomessa aletaan työttömyystukea pian alentaa että rahat saataisiin jollain tavalla annettua afrikkalaisille ja romaneille.

Suomen kansallissosialistinen Työväenpuolue kirjoitti...

Eiköhän se raha oteta ensin pois vanhustenhoidosta ja sen jälkeen sota veteraaneilta viedään viimmeisetki killingit, kyllä veteraanit kiittää Suomen hallitusta kun ovat saastuttaneet Suomen maan jonka he verellään ovat meille lunastaneet. Sanompahan vaan että hyi helvetti.