Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, helmikuuta 02, 2010

Varamiespalvelu Oy: 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa 10 vuodessa


VMP-Groupin eli Varamiespalvelu-Yhtiöiden toimitusjohtaja Mika KaukonenHenkilöstövuokrausyhtiö Varamiespalvelu alkaa tuoda entistä enemmän työntekijöitä ulkomailta Suomeen

Suomen suurin henkilöstöpalveluja ja vuokratyövoimaa välittävä yhtiö Varamiespalvelu on ostanut ulkomailta Suomeen työntekijöitä välittävän Work Controlin liiketoiminnan. Kolme vuotta sitten perustettu Work Control välittää työntekijöitä Romaniasta Suomeen.

Yhtiö aikoo nyt laajentaa toimintaansa myös muihin maihin. Suunnitelmissa on tuoda esimerkiksi hoiva-alan työntekijöitä Filippiineiltä, Vietnamista ja Kuubasta.

Muista aloista erityisesti rakennusalalla ja kausiluontoisissa, ei erityistä ammattitaitoa vaativissa tehtävissä on yhtiöiden mukaan tilausta ulkomaalaiselle työvoimalle.

Markkinat ovat tilastojen valossa huikeat.

– Työmarkkinoiden ikäjakauman paikkaamiseksi Suomeen tarvittaisiin jopa 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa vuoteen 2020 mennessä, Varamiespalvelu-yhtiöiden toimitusjohtaja Mika Kaukonen sanoo.

Yhtiöt vakuuttavat toiminnan kestävän eettisen ja laillisen tarkastelun.

– Tällä hetkellä ulkomaalaista työvoimaa välitetään jo Suomeen, mutta sitä tekevät taustoiltaan varsin moninaiset yritykset. VMP Group haluaa tarjota Suomen lakien ja työehtojen mukaan toimivan vaihtoehdon, joka huolehtii myös työntekijöiden perehdytyksestä ja koulutuksesta, maassa oleskelusta ja palkanmaksusta asianmukaisesti, Kaukonen vakuuttaa.
(kursivoinnit ja lihavoinnit Mikko Ellilä)


Ei kommentteja: