Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, helmikuuta 17, 2010

Muslimit hyökkäilevät juutalaisten kimppuun Ruotsissa

Keskustelua facebookissa:

Veli-Matti Lahnala

Kokoomusnuorten Rydman: Malmön juutalaisvainot eivät saa tulla Suomeen

Hyvä Wille! Nyt vielä konkreettisia ratkaisuehdotuksia?



Kokoomuksen nuorten puheenjohtaja Wille Rydman haluaa pysäyttää radikaalin islamilaisen maahanmuuttajaväestön Malmössä harjoittaman terrorin leviämisen Suomeen.

- Meidän on otettava opiksi Ruotsista ja tiedostettava, miten täydellisesti Ruotsin maahanmuuttopolitiikka on epäonnistunut. Samaa ei saa tapahtua Suomessa, Kokoomuksen Nuorten Liittoa johtava Wille Rydman kirjoittaa blogissaan.

- Tiedän, aihe on vaikea ja useimmat poliitikot mielellään vaikenisivat siitä. Monien mielestä minunkin pitäisi.

- Mutta kyse on niin valtavasta ja vakavasta asiasta, ettei yksikään poliittinen päätöksentekijä voi väistää vastuutaan, hän toteaa.

Wille Rydmanin mukaan Malmössä on nähty maahanmuuttajien juutalaiseen väestöön kohdistamaa väkivaltaa, juutalaiselle hautausmaalle tekemiä pommi-iskuja ja vainoa. Asialla ovat muslimit.

Rydmanin mielestä on historian julmaa ivaa, että monikulttuurisuuden myötä antisemitismi on palannut Eurooppaan radikaalien islamistien muodossa. Malmössä joka neljäs asukas on muslimi.

- Näkemykseni maahanmuuttopolitiikasta on hyvin yksinkertainen: minkään maan ei pitäisi ottaa maahanmuuttajia enempää eikä nopeammin kuin mitä se pystyy menestyksellisesti omaan yhteiskuntaansa integroimaan, hän kirjoittaa.

- Ruotsin tapauksessa voidaan puhua jopa väestöllisestä katastrofista, josta Malmön juutalaisvainot ja tiettyjen asuinalueiden luisuminen kokonaan pois viranomaisvalvonnan piiristä ovat karmeita esimerkkejä.



Marko Lahtinen
Marko Lahtinen
Olihan siinä jo tuo "ei nopeammin kuin voidaan integroida" tms.



Jarkko Pesonen
Jarkko Pesonen
Ihmisiä ei voida integroida. Ihminen integroituu kulttuuriin jos hän itse haluaa.

Jos kaksi ryhmää ovat kroonisesti konfliktissa keskenään, ongelma ratkeaa yleensä sillä, että ryhmiä ei sijoiteta samaan paikkaan.

Outi Kautonen
Outi Kautonen
Toisin sanoen "muslimit eivät saa tulla Suomeen"?


Jarkko Pesonen
Jarkko Pesonen
Jos haluaa aiheuttaa talouden tuhoutumisen niin vuosittain "perheenyhdistämisten" kautta tapahtuva tuhansien luku- kirjoitus- ja ammattitaidottomien kehitysmaalaisten siirtäminen elämään tulonsiirtojen varassa on todella hyvä keino siihen.

Jos haluaa saada kantaväestön vittuuntumaan tähän väestöön niin hyvä keino siihen taas on julkinen toitottaminen siitä, kuinka henkistä keskiaikaa elävä muslimikulttuuri on rikkautta ja meillä olisi opittavaa taikauskoisille opeille pohjaavalta, sovinistiselta ja kaiken nykylänsimaisen ajattelun hylkäävältä kulttuurilta.

Jos jollain valtaapitävällä on halu saada aikaan etninen konflikti, niin nykyinen politiikka on erinomainen esimerkki tavasta aiheuttaa sellainen.

Voin vain kuvitella millaisina idiootteina jälkipolvet tulevat meitä pitämään.


Thomas Taussi
Thomas Taussi
Mitä? Keskusteleeko jotkut täällä maahanmuutosta taloudellisesti ja käytännöllisesti? Varokaahan vaan, kohta teitä luullaan hommalaisiksi, jotka kokoomusnuorten kielellä tarkoittavat rasisteja.

Pesosen logiikalla Suomeen saavat tulla ne, jotka oma-aloitteisesti ovat valmiita sopeutumaan ja ymmärtämään erilaisuutta. Kummasti tällaiset ihmiset ovat enimmäkseen heitä, jotka muuttavat vastikkeellisen toimeentulon, eivät sosiaaliturvan perässä. Vain pintapuolisesti ja ennakkoluuloisesti tekstiä lukeva ajattelee, että kysymys olisi uskonnoista.

Taloudellisesti ajatellen on suuri riski ottaa kasapäin täysin vieraasta kulttuurista tulevia ihmisiä, jotka kuluttavat verovaroja moninkertaisesti enemmän suomalaisiin verrattuna. Mahdollisesti nämä maksavat itsensä takaisin vasta sukupolvissa mitattavan ajan kuluttua... puhumattakaan pysyvistä ongelmista, joita mm. Wille mainitsi.

Painotan, että suurten taloudellisten riskien ottaminen verovaroilla on väärin. Kaikki ihmiset eivät välttämättä halua maksaa siitä, että tänne tuodaan heidän kustannuksellaan oleilemaan lisää ihmisiä. On väärin pakottaa sellaisia ihmisiä maksamaan maahanmuutosta ja kohtaamaan sen ongelmia, jotka eivät ole sitä tilanneet.


Jarkko Pesonen
Jarkko Pesonen
Islamin omat läh­teet osoittavat paikkansa pi­tämättömäksi sen, että pieni radikaali vähem­mistö on mukamas kaapannut islamin ja pilannut islamin alkuperäisen rauhan sanoman (Katso Spencer 2007, 17).

Yksittäiset mus­limit voivat olla rau­hanomaisia, ja valta­osa mus­limeiksi iden­tifioitu­vista on rau­han­omaisia, mutta islam itsessään ei ole sitä. Jokainen muslimi on potenti­aalinen kä­velevä aikapommi, mikäli hän ei sa­noudu irti islamin uskontun­nustuksesta, vaan pitää Koraania ja sunnaa ohjenuorinaan.

"Ei ole maltillista islamia. On mus­limeja, jotka ovat passiivisia tai jotka eivät nou­data islamin sääntöjä, mut­ta on todella vain yksi islam, joka määritelmän mukaan on alistumista Jumalan tahdolle. Siinä ei ole mi­tään maltillista."

- Ayaan Hirsi Ali

Minulla on paha aavistus, että tämä ei tule olemaan pelkkä taloudellinen katastrofi . Jossain vaiheessa tämä sosiaalinen insinöröinti, jota harjoittavat ihmiset, jotka eivät naiiviuttaan ja idealismiaan osaa tai halua oppia mitään historiasta, tulee leviämään käsiin. Silloin taas tulee verta ja kyyneleitä aivan kuten on tapahtunut ennenkin historiassa; molempiin maailmansotiin oli syynä poliittinen jännityminen 1900-luvun alussa ja muutama laukaus Sarajevossa riitti laukaisemaan sen täydeksi konfliktiksi. _Kukaan_ ei sata vuotta sitten olisi osannut kuvitella, mitä seuraavien 35 vuoden aikana ehtisi tapahtua.


Jarkko Pesonen
Jarkko Pesonen
Tähän taas sopii eräs vanha sitaatti: "Hell is paved with good intentions." Samuel Johnson, 1775.

Tämä siksi, että naiivit humanisti-idealistit tulevat olemaan syypäitä seuraavaan paloon, jonka maailma joutuu näkemään.

Veli-Matti Lahnala
Veli-Matti Lahnala
Jos silti analysoidaan talousta katastrofia, niin Ruotsissa ilmeisesti neljännes verovaroista menee maahanmuuttajille (lähde:MOT). Ja Suomessa luku on ilmeisesti samaa suuruusluokkaa, vaikka täällä maahanmuuttajia on vähemmän, niin tukien kanssa ollaan avokätisempiäkin. Jos tuo pitää paikkaansa, niin sehän voittaa armeijan tai sairaanhoidon kulut :D

Puhutaanko seuraavaksi manneista?

Tiesittekö, että mannet saa hameisiinsa erityistä tukea - tukea mitä kukaan muu ei voi saada. Niihin hameisiinsa, yli 300e/v. Minun rasistiset ennakkoluuloni perusteella voidaan siis päätellä, että valtio subventoi varkaudesta tunnetun etnisen ryhmän työvälineitä.


Jarkko Pesonen
Jarkko Pesonen
Minkä tahansa ihmisryhmän subventointi implikoi todellisuudessa sitä, että ko. ryhmän edustajat eivät tiettyyn ryhmään kuulumisesta johtuen kykene itsenäisesti samaan kuin muut.

Samanlaista idioottimaista "affirmative actionia" kuin se, että Finveralla on naisyrittäjälaina, joka on puoli prosenttiyksikköä matalampikorkoisempaa kuin Finveran normilaina. Perusteena se, että naisia on yrittäjinä vähemmän kuin miehiä, mikä hiton peruste se muka on? Jos naiset eivät ole yhtä halukkaita keskimäärin lähtemään yrittäjiksi, niin miksi pitäisi pakolla harjoittaa tällaista "social engineering"-paskaa.

Marxistit ja egalitaristit ovat vasta sitten tyytyväisiä, kun kaikki ovat samaa massaa, eikä omilla kyvyillä ole mitään merkitystä elämässä menestymiseen.


Ville Voima
Ville Voima
Rydmanille pointsit kotiin. Harva uskaltaa avata suunsa kyseisestä aiheesta. Respect.

Ei kommentteja: