Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, helmikuuta 19, 2010

Keskivertoafrikkalainen on kehitysvammaisen tasolla

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri:

Kehitysvammaisuus määritellään lääketieteellisesti keskushermoston rakenteen ja/tai toiminnan poikkeavuudeksi. Nykyisen määritelmän mukaan kehitysvammaisen henkilön älykkyysosamäärä (ÄO) on pienempi kuin 70 ja hänellä on vaikeuksia selvitä jokapäiväisen elämän vaatimuksista.
Suomen väestöstä noin 1 % on kehitysvammaisia.
(lihavoinnit M.E.)

Ks. väestön keskimääräinen ÄO seuraavissa maissa:
Mali 68
Niger 67
Nigeria 67
Angola 69
Burkina Faso 66
Djibouti 68
Eritrea 68
Somalia 68
Guinea 63Miksi Suomeen pitäisi ottaa maahanmuuttajia maista, joiden väestöjen keskivertoihmiset kuuluisivat Suomen väestön vähä-älyisimpään 1 prosenttiin eli kehitysvammaisiin?

(sininen = korkea ÄO, punainen = matala ÄO, ks. National IQ and QHC values)

1 kommentti:

Kalle kirjoitti...

Kaiken lisäksi kyseessä on geneettinen eli periytyvä, ominaisuus.
http://mamukulut.blogspot.com/2009/02/rotujen-valisista-alykkyyseroista-viela.html

Toisinsanoen neekerien jälkeläiset tulevat olemaan (ja ovat) varsinainen riesa, minkä koulujen opettajat varmaan jo huomanneet.

Tänne luultavasti saapuu älykkyydeltään korkein neljännes afrikkalaisista (ÄO 80-90), mutta heidän jälkeläisensä sitten regressoituvat kohti rodun keskiarvoa (n. 70), mikä tulee näkymään sosiaali- ja kriminaalihuollon budjeteissa.