Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

lauantaina, helmikuuta 06, 2010

Mustalaiskerjäläiset keräävät rahaa ihmissalakuljetusmafialle


”Romerna kan sälja det vi slänger"

Publicerad: 04/02 13:01 ›uppdaterad: 04/02 17:36

Rumänerna tvingas betala till maffian för att få tigga på attraktiva platser som Glaspalatset och Tre smeder. Det säger Pekka Haavisto som leder kommittén för romska frågor.

Du är inte bara grön riksdagsledamot och helsingforsare. Som ordförande för kommittén för romska frågor har du talat med de som tigger på gatorna. Vad säger de?

– De kommer med många egna idéer. Till exempel att vi finländare slänger bort saker som är värdefulla och kunde säljas i deras hembyar.

Hur skulle det gå till?

– Jag har föreslagit för stadsdirektör Jussi Pajunen att Helsingfors skulle få en vänort i Rumänien, på någon av de platser därifrån tiggarna kommer. Där kunde de ordna med försäljningen.

Men om "våra" tiggare lägger av kommer det väl nya i stället?

– Så är det. Men jag tycker att också passivt tiggande borde förbjudas genom en skärpning av ordningslagen. Vi ska inte acceptera att rumänska maffian utnyttjar dessa fattiga människor. De har berättat att de måste betala för att få sitta vid platser som Glaspalatset och Tre smeder.

Hur många tiggare har vi i Helsingfors i dag?

– De är ett par hundra i hela Finland, färre nu under vintern. Men jag tror att de blir långt flera i sommar igen.

Jussi Pajunen föreslog att räkningen på 74 000 euro för de nödinkvarterade romerna skulle skickas till Rumänien.

Bra ide?

– Nej. I teorin skulle det kanske fungera, men inte i verkligheten. Det vore en annan sak om man på förhand hade ingått ett avtal med Rumänien.
(kursivoinnit Mikko Ellilä)

Ei kommentteja: