Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, helmikuuta 16, 2010

Fazer, Paulig ja Stockmann eivät olleet somaleja

HS (toimittaja Anu Nousiainen) käyttää argumenttina maahanmuuton puolesta, että mm. Fazer, Paulig ja Stockmann olivat maahanmuuttajia:

Antero Leitzinger on tutkinut maahanmuuttoa Suomessa 1812-1972. Hänen mukaansa Suomeen on tullut aina ja yllättävän paljon ulkomaalaisia. Joissakin ammateissa tai joillakin paikkakunnilla ulkomaalaisia on ollut jopa 10-30 prosenttia. Ilman näitä maahanmuuttajaesi-isiä Suomi olisi nyt toisenlainen maa.

Myös suomalaiset ovat lähteneet samalla tavalla ulkomaille parempaa elämää etsimään. Heitä ei ole käännytetty elintasopakolaisina. Astrid Thorsin isänisän veljet muuttivat Pohjanmaalta Amerikkaan, eikä kukaan heistä palannut. Isän serkuista moni lähti Ruotsiin.

"Suomeen palanneet siirtolaiset toivat pääomaa ja ajatuksia. Vaasassa ei olisi Wärtsilää, ellei eräs herra Wikström olisi käynyt Chicagossa oppimassa T-Fordin tekemistä", Thors sanoo.

Äidinisä oli varatuomari ja viskaali Turun hovioikeudessa autonomian aikana. "Hän mieluummin erosi virastaan ja lähti 'maanpakoon' Lontooseen kuin jäi odottamaan vangitsemista."

Suomeen palattuaan isoisä nousi kansanedustajaksi ja Ahvenanmaan maaherraksi.

Moni Suomen tärkeimmistä yrityksistä on ollut ulkomaalaisen perustama: Fazer, Gutzeit, Berner, Paulig, Stockmann... Mutta Suomeen tullessaan nämä mahtimiehet olivat vain kisällipoikia, kirjanpitäjiä, konttoristeja ja sillikauppiaita.

Tampereesta teki puuvillakaupungin skotti John Finlayson. Jopa Suomen kansallissäveltäjä oli hampurilainen. Voi olla, ettei Fredrik Paciuksesta koskaan tullut edes Suomen kansalaista, ainakaan mitään päätöstä siitä ei ole löydetty. Silti Minun kultani kaunis on ja Tuoll' on mun kultani ovat läpeensä suomalaisia lauluja.

Jaahas.

Miten tämä muka riittää perusteluksi sille, että Suomen pitäisi ottaa maahanmuuttajiksi afrikkalaisia ja lähi-itämaalaisia?

Fazer, Paulig ja Stockmann eivät olleet somaleja tai arabeja. He olivat valkoisia eurooppalaisia.

Maahanmuutto ei olisi ongelma, jos Suomeen muuttaisi ihmisiä vain toisista Euroopan maista.

Ongelma on se, että tänne tulee ihmisitä Afrikasta ja Lähi-idästä. He eivät ole Fazereita, Pauligeja tai Stockmanneja.

Miksi HS siis kuvittelee, että Fazer, Paulig ja Stockmann kelpaisivat argumenteiksi somalien ja arabien maahanmuuton puolesta?

Ohessa Gustav Paulig, Georg Franz Stockmann ja Karl Fazer. Näyttävätkö nämä herrat samalta kuin esim. Ali Qassim tai Osama bin Laden tai Khodr Chebab?

Eikö HS tajua, mitä eroa on eurooppalaisilla ja afrikkalaisilla tai eurooppalaisilla ja lähi-itämaalaisilla?1 kommentti:

Kyllästynyt kirjoitti...

Enpä ole kuullutkaan, että Hesarin nimeltä mainitsemat miekkoset olisivat tulleet Suomeen sohvalla istumaan, käsi ojossa tukia anelemaan, narkkaamaan ja häiriköimään. Elätettiinkö heitä ihan tosi vastikkeetta suomalaisten verovaroista? No jopas.