Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, marraskuuta 13, 2009

Väestöliitto maahanmuuttajanaisista

Vertailevan Femage-hankkeen loppuraportti

Maahanmuuttokeskustelu on vilkastunut Suomessa viime aikoina huomattavasti. Osasyynsä tähän on kiihtyvällä taloudellisella taantumalla: työttömyyden lisääntyessä kasvaa yleensä myös keskustelu maahanmuuton suuruudesta ja tarpeesta. Tilaisuuden ovat huomanneet myös poliitikot ja johtavat poliittiset puolueet. Nyt vaaditaan avointa keskustelua tyyliin ”maahanmuutosta on voitava keskustella oikeilla käsitteillä”. Suomi on tältä osin eurooppalaistumassa: saanemme poliittisen puolueen ja sen myötä poliitikoita, jotka ratsastavat maahanmuuttovastaisuudella ja yleensäkin siirtolaisuuteen liittyvällä populismilla.

Monen yhteiskunnallisen vaikuttajan saatikka ns. tavallisen kansalaisen on vaikea ymmärtää maahanmuuttajien kokemuksia uudessa ja vieraassa ympäristössä. Huomattava osa tulijoista ei osaa maan kieltä eikä tunne sen kulttuuria. T

oisaalta monia tulijoita ympäröi heidän oman kulttuurinsa normit ja säännöt, jotka eivät helpota heidän elämistään uudessa kotimaassa. Erityisen vaikeana maahanmuutto kohtaa naisia: kotimaassaan heillä on usein ollut turvallinen suku- ja perheyhteisö ympärillään. Nyt uudessa tulomaassa päiväkoti ja koulu hoitavat lapset, toisaalta viranomaiset patistavat työllistymään tai osallistumaan kielikurssille.

Heillä ei ole välttämättä enää omia tuttuja turvaverkkoja, ystäviä ja niiden myötä tuttuja elämänympyröitä. Suomen väestö ikääntyy nopeasti, samoin sen työvoima. Kunhan selviämme lamasta, koemme työvoimapulan entistä konkreettisemmin. Mistä saamme hoivaavia käsiä ellemme maahanmuutosta? Toisaalta Suomi on jo ”löydetty”, täällä on jo yli 200,000 ulkomailla syntynyttä. Tieto maastamme leviää ja perhemuutto sen myötä lisääntyy. Olemme väestöllisesti kokemassa vastaavan suuruisen prosessin kuin 1960-luvulla. Nyt suunta on vain toinen – Suomi on muuttokohteena.Yllättävänä seikkana FEMAGE-tutkimuksessa paljastui suomalaisten naisten usein nuivaksi koettu suhtautuminen muualta muuttaneisiin naisiin. Muuttaneet valittavat yhteisen sisaruuden puutetta ja suomalaisnaisten piilotettua vihamielisyyttä. Moni ulkomailta kotoisin oleva haistaa alentuvuutta naisten suhtautumisessa itseensä. Syntyperäiset suomalaisnaiset pitävät itseään suvaitsevina mutta asenne ei aina toteudu käytännön vuorovaikutustilanteissa työpaikoilla, oppilaitoksissa ja asuinalueilla.

Hiljattain alkaneen taantuman seurauksena maahanmuuttavan työvoiman on aiempaa vaikeampaa integroitua työmarkkinoille. Niin maahanmuuttaneiden naisten kuin miestenkin työttömyys todennäköisesti kasvaa ja poliittiset vaatimukset maahanmuuton rajoittamisesta vahvistuvat. Muuttajien saapumista maahan ei voida enää globaalissa maailmassa pysäyttää, vaikka sitä voidaan toki jossain määrin säädellä. Väestön ikääntyminen jatkuu vääjäämättä taantuman aikana ja sen jälkeen. Seuraavan nousukauden aikanaan alkaessa työvoiman saatavuudesta muodostuu kynnyskysymys: miten hyvin suomalainen ja eurooppalainen talous kykenee tarttumaan syntyviin uusiin mahdollisuuksiin?


Vs: Väestöntutkimuslaitos: Naiset ovat nuivia, mutta maahanmuuttajia tarvitaan lisää
« Vastaus #1 : 11.11.2009, 20:03:12 »

Naisten nuivuus on puhkeamassa kunnolla kukkaan, mokuttajat varokoon!

Edelleen jäämme ilmeisesti odottamaan sitä kiljuvan-karjuvan-huikeaa työvoimapulaa. Johan sitä on 20 vuotta toitotettu että "kohta se tulee, ihan kohta, parin vuoden päästä" eikä ole vielä mitään merkkejäkään moisesta. Suomi kehittyy ja menee eteenpäin, eräät tahot eivät...


Vs: Väestöliitto: Naisia kotoutumassa Eurooppaan: Femage-loppuraportti
« Vastaus #2 : 11.11.2009, 20:18:58 »

"Hoivaavat kädet" ja "Työvoimapula" mainittu.

Ihan aikuisten oikeasti, hoivaavia käsiä ja osaavaa työvoimaa tarjolla ihmisistä jotka eivät osaa lukea tai kirjoittaa edes omalla äidinkielellään?

Ihanko totta, tämähän on hienoa???

Seuraavaksi tekisi mieli kysyä joltain mokuttajalta että kuinka tyhmä ihmisen pitää olla jotta voi julkisesti kaikin keinoin aliarvioida kansalaisten älykkyyosamäärää olemattomin argumentein, tuodakseen esiin omia visioitaan?

Kannataisiko näiden ihmisten mokutuksen sijaan suuntautua vaikka stand-up komiikan suuntaan?


« Vastaus #3 : 11.11.2009, 20:38:53 »

Jjjooo. Enpä tiedä onko (anti)mokutuksen tai homman edullisuuden kanssa mitään tekemistä sillä että suomalaiset naiset kokevat maahanmuuttajanaisia, eli etupäässä venäläisiä, virolaisia ja aasian joidenkin alueiden naisia, uhkana pariutumismarkkinoilla. Voisivat suhtautua yhtä nyrpeästi (ellei nyrpeämmin!) myös maahanmuuttajamiehiin ja samoista syistä. Vielä parempaa olisi kun perusteluihin lukeutuisi muutkin asiat kuin jonkin sisarellisen fiiliksen puuttuminen.1 kommentti:

Kyllästynyt kirjoitti...

Joo onhan se vähän kuin jokin uskonnollinen kultti - kaikki ovat yhtäkkiä mukamas sisaria ja veljiä juu... En minä ainakaan pysty aidosti tuntemaan jotain ventovierasta somalinaista seitsemine lapsineen "sisarekseni" tai miksikään muuksikaan.

Näen vain lähinnä sen tosiseikan, että ao. nainen todennäköisesti ei koskaan tule työllistymään tässä maassa, joten hän aiheuttaa pelkkiä menoja yhteiskunnalle.

Ulkomaalaisille lapsille muuten tungetaan moninkertaisesti se tuki, minkä ruotsalaislapset saavat. Siitä huolimatta he eivät kykene menestymään koulussa. Tuskinpa siis hekään tulevat milloinkaan työllistymään Ruotsissa.

Suomi näkyy taas kerran astelevan orjamaisesti samaa polkua Ruotsin perässä. Miksi siellä odotetaan erilaisia tuloksia samoista toimenpiteistä? Mystistä kerrassaan.