Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, marraskuuta 11, 2009

Monikulttuurisuuden paradokseja

Toiseuden ihailijat ovat aivan haltioissaan, kun afrikkalaiset tms. primitiivi-ihmiset "edustavat toisenlaista aikakäsitystä", "eivät ole stressaantuneita", "ottavat asiat rennosti", "osaavat nauraa kovaan ääneen paikallisjunassa" jne.

Samaan aikaan samat kukkahattutädit väittävät, että mitkä tahansa maahanmuuttajat pystyvät koska tahansa sopeutumaan suomalaiseen kulttuuriin tai ylipäätään mihin tahansa länsimaiseen kulttuuriin.

Jos ne kehitysmaalaiset kulttuurit ovat niin erilaisia kuin länsimaiset, miksi näistä erilaisista, ah niin ihanan toisenlaisista kulttuureista tulevat ihmiset pystyisivät helposti sopeutumaan meidän kulttuuriimme?

Jos he ovat erilaisia ihmisiä, miksi heistä tulisi samanlaisia kuin meistä?

Jos heistä ei tule samanlaisia kuin meistä, miten he sopeutuvat meidän yhteiskuntaamme?

Jos he eivät sopeudu länsimaiseen yhteiskuntaan, miksi heitä pitäisi päästää tänne?

Monikulttuurisuususkovaiset kuitenkin ihailevat Toiseuden edustajia eli länsimaisen kulttuurin ulkopuolelta tulleita maahanmuuttajia eli kehitysmaalaisia nimenomaan siksi, että nämä kehitysmaalaiset ovat niin erilaisia kuin länsimaiset ihmiset.

Miksi sitten se olisi jotenkin ihailtavaa, että kehitysmaalaiset ovat niin erilaisia kuin me?

Kyseessä on häiriintyneiden länsimaisten kukkahattutätien, hippityttöjen ym. maailmanparantajien ja moraalisäteilijöiden itseinho, jota he ilmentävät ryhtymällä inhoamaan oman maansa ja kansansa kulttuuria eli suomalaista ym. länsimaista kulttuuria ja ryhtymällä vastaavasti ihailemaan kaikkia muita kulttuureita.

Surkuhupaisaa on, että samat ihmiset sanovat samaan aikaan pitävänsä kaikkia kulttuureita yhtä hyvinä.

Jos kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä, silloinhan maahanmuuttajien kehitysmaalaiset kulttuurit eivät mitenkään rikastuta meidän kulttuuriamme; meidän kulttuurimmehan on jo yhtä hyvä kuin heidän.

Jos taas suomalainen kulttuuri on ummehtunut, sisäsiittoinen junttikulttuuri, silloinhan jotkut kulttuurit ovat parempia ja jotkut huonompia kuin toiset.

Jos taas jotkut kulttuurit ovat parempi/huonompia kuin toiset, kysymys maahanmuuttajien edustamien kulttuurien hyödyllisyydestä Suomelle on avoin, empiirinen kysymys.

Silloin täytyy kiihkottomasti tarkastella, mitkä kulttuurit ovat huonompia kuin suomalainen kulttuuri tai ylipäätään länsimainen kulttuuri.

Jos ja kun kehitysmaiden kulttuurit osoittautuvat huonommiksi kuin länsimaiden kulttuurit, miksi kehitysmaalaisia pitäisi päästää länsimaihin huonontamaan meidän kulttuuriamme ja yhteiskuntaamme?


1 kommentti:

Markus Jansson kirjoitti...

Tässä on kyllä siguainesta:
"Jos kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä, silloinhan maahanmuuttajien kehitysmaalaiset kulttuurit eivät mitenkään rikastuta meidän kulttuuriamme; meidän kulttuurimmehan on jo yhtä hyvä kuin heidän.

Jos taas suomalainen kulttuuri on ummehtunut, sisäsiittoinen junttikulttuuri, silloinhan jotkut kulttuurit ovat parempia ja jotkut huonompia kuin toiset.

Jos taas jotkut kulttuurit ovat parempi/huonompia kuin toiset, kysymys maahanmuuttajien edustamien kulttuurien hyödyllisyydestä Suomelle on avoin, empiirinen kysymys."