Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, marraskuuta 24, 2009

Teoria luovasta luokasta ja monikulttuurisuuden rikastuttavuudesta

Tämä Florida-teoria menee niin, että kyseinen hemmo tutki jenkkien huippuyliopistojen kampuksia luovuuden ja luovan talouden näkökulmasta. Tuloksena saatiin mm. sellainen yllättävä tulos, että huippulahjakkaat opiskelijat ympäri maailmaa ovat luovia. Tuloksena Florida kirjoitti pari bestselleriä, mm. Creative Class, joka on suomennettukin.
Asiaan liittyy myös ns. gay-indeksi, joka liittyy myös tutkimustulosten mukaan luovuuteen.
Teorian lanseerasi ensimmäisenä Suomessa Pravdan sunnuntaisivuilla Saska Saarikoski, joka laski artikkelissaan mm. Z-lehden tilausmäärien ja maahanmuuttajien määrien avulla Suomen luovimmat kaupungit, ts. sellaiset, jotka menestyvät taloudellisesti tulevaisuudessa.
Teoriasta innostuttiin laajasti kuntasektorilla, mm. Kajaanin entinen kaupunginjohtaja paasasi siitä useissa seminaareissa, joista paria olin kuuntelemassakin. Toinen eturivin soveltaja oli Turku. Lopputuloksena Kajaaniin raahattiin suhteessa valtava määrä luku-, kirjoitus- ja ammattitaidottomia ihmisiä Lähi-idästä ja Afrikasta. Se virta jatkuu yhä.
Tarkempaa tietoa siitä, miten gay-indeksiä sovellettiin Kajaanin kaupunkisuunnittelussa, ei minulla ole.
Kajaani on nykyisin käytännössä konkurssitilassa. Turun taloudellinen tilanne taitaa ollakin kaikille tuttu, eli kaupunki yrittää epätoivoisesti pakkoliittää naapurikuntia itseensä, koska kassa on tyhjä ja velkarahoituksen höyryillä ajetaan.
No - Kajaania ja Turkua lohduttaakseni melkein kaikki muut kaupungit Suomessa tulevat lujaa perässä.

1 kommentti:

Kalle kirjoitti...

Oletko Mikko pohtinut monikulttuurisuuden syitä?
Miten poliitikot voi olla niin hölmöjä?
Kuka manipuloi kulissien takana?
Tässä David Dukelta hyvä pohjustus asiaan, kuka on takana:
http://www.davidduke.com/general/1861_1861.html

(uusi esipuhe kirjaan, mutta valaisee mokutusasiaan hyvin)