Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, marraskuuta 04, 2009

Maahanmuuttopropaganda perustuu käsitteiden vääristelyyn

Useimmat suomalaiset maahanmuuton kasvattamisen kannattajat sekoittavat toisiinsa kiintiöpakolaiset ja turvapaikanhakijat: he puhuvat Suomen vastaanottamien pakolaisten vähäisestä määrästä tarkoittaessaan kiintiöpakolaisia, mutta unohtavat kokonaan turvapaikanhakijoiden suuren määrän.

Suomen nykyinen pakolaispolitiikka ym. maahanmuuttopolitiikka perustuu juuri tällaiseen valehteluun ja asioiden tahalliseen sotkemiseen.

Toinen malliesimerkki tästä on turvapaikanhakijoiden sotkeminen työperäisiin maahanmuuttajiin.

Imaginaarisella "työvoimapulalla" perustellaan "työperäistä" maahanmuuttoa, mutta tätä sitten käytetään tekosyynä turvapaikanhakijoiden vastaanottamiseen.

Eiväthän turvapaikanhakijat ole työperäisiä maahanmuuttajia eivätkä he yleensä kykene työllistymään kouluttamattomuutensa, kielitaidottomuutensa tai jopa lukutaidottomuutensa vuoksi (suurin osa turvapaikanhakijoista tulee sellaisista maista kuin Somalia ja Afganistan, joissa enemmistö aikuisväestöstä on lukutaidottomia).

Ei kommentteja: