Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, marraskuuta 06, 2009

Muslimiterroristi ampui kymmeniä ihmisiä USA:ssa

Rauhan Uskonto. Rauhan Uskonto. Rauhan Uskonto.

13 kuoli ja 30 haavoittui ammuskelussa Texasissa

5.11.2009 23:26 | Päivitetty: 6.11.2009 12:44

13 ihmistä sai surmansa ja 30 haavoittui ammuskelussa armeijan Fort Hoodin tukikohdassa Texasissa torstai-iltana Suomen aikaa, Yhdysvaltain armeija kertoi.

Ampuja oli majuri Nidal Malik Hasan, 39. Hän haavoittui ammuskelussa.

Hasaniin osui ainakin neljä luotia ja hän on sairaalassa tajuttomana hengityskoneessa.

Ampumisen motiivi on vielä epäselvä, mutta Fox-kanavan mukaan Hasania oltiin lähettämässä Afganistaniin.

Hasan käytti ammuskelussa kahta käsiasetta, joista toinen oli puoliautomaattinen. Kumpikaan aseista ei ollut armeijan käyttämä malli.

Tukikohdan sotilaat eivät voineet vastata tulitukseen, sillä heillä ei ole aseita – paitsi jos he ovat harjoituksissa tai palvelustehtävissä.

Presidentti Barack Obama esitti surunvalittelunsa uhrien omaisille televisioidussa tiedotustilaisuudessaan. Hänen mukaansa on jo tarpeeksi kamalaa, että sotilaita kuolee ulkomaisissa sodissa.

”On hirvittävää, että he joutuvat ampumisen kohteiksi armeijan tukikohdassa Yhdysvaltain maaperällä.”Ammuskelija halusi joukot pois Irakista ja Afganistanista

6.11.2009 10:54

Sotilastukikohdassa ammuskellut majuri Nidal Malik Hasanin ajautui usein kiistoihin niiden sotilastovereidensa kanssa, jotka kannattivat Yhdysvaltain sotia Irakissa ja Afganistanissa.

Hasania, 39, oltiin tiettävästi lähettämässä ulkomaille, eräiden tietojen mukaan Afganistaniin. Hän yritti vastustaa uutta sijoitusta.

Hasanin kanssa työskennellyt, eläkkeelle jäänyt eversti Terry Lee kertoi, että Hasan toivoi presidentti Barack Obaman vetävän joukot pois Irakista ja Afganistanista.

Hasan syntyi perheensä antamien tietojen mukaan Washingtonissa. Hän on lapseton sinkku, mutta halusi löytää vaimon. Mies puhui haaveestaan usein Silver Springissä Marylandissa sijaitsevan moskeijan imaamin kanssa.

Hasan on muslimi, ja osallistui rukouksiin säännöllisesti, usein vieläpä sotilasunivormussaan, imaami kertoi.

Moskeijassa Hasan täytti lomakkeen, jolla hän etsi puolisoa moskeijan välityksellä. Syntymäpaikakseen hän kirjasi Arlington, Virginia, mutta kansallisuudekseen palestiinalainen.


Suvaitsevaisto yrittää tietysti piilotella sitä tosiasiaa, että kyseessä oli muslimiterroristi.

Lyön vetoa, että lähiaikoina otsikointi tästä jutusta noudattaa muotoa "amerikkalainen sotilas ammuskeli" eikä "muslimiterroristi ampui amerikkalaisia".

Suomessahan on yritetty sanomalehdissä esittää mm. somalinaisen murhannut somalimies "suomalaisena". Tältä pohjalta sitten sanomalehtien yleisönosastot ja keskustelupalstat ovat olleet täynnä kukkahattutätien juttuja, joissa on kauhisteltu suomalaisten miesten väkivaltaisuutta.

Vastaavasti tämän muslimiterroristin tekemiä kymmeniä murhia käytetään jatkossa suomalaisten ym. eurooppalaisten punavihreiden toimittajien harhaanjohtavassa propagandassa taatusti esimerkkinä AMERIKKALAISTEN pahuudesta ja väkivaltaisuudesta.

Vastaavalla tavalla Suomessa ja muualla Euroopassa on toimittu jo vuosikausia.

Esimerkiksi Göteborgin, Malmön, Kööpenhaminan, Pariisin, Brysselin, Amsterdamin ja Lontoon muslimiterroristeja on mediassa kutsuttu vuosien ajan "nuorisoksi" ikään kuin partasuiset muslimiterroristit olisivat ruotsalaista, tanskalaista, ranskalaista, belgialaista, hollantilaista tai brittiläistä nuorisoa.


1 kommentti:

Cpt. D.River kirjoitti...

Ei kai kukaan ole väittänyt, että tuo Nidal Malik olisi intiaani. Siis amerikkalainen. Siis alkuperäinen amerikalainen eikä myöhempiä maahanmuuttajia.

No, vitsit vitsinä.

Mutta kuka oikeastaan on amerikkalainen ja millä perusteella?

Televisiosarjojen ja elokuvien antama kuva amerikkalaisista poikkeaa jonkin verran siitä kuvasta, minkä saa kun menee paikan päälle katsomaan. Amerikkalainen viihdemedia esittää amerikkalaiset ennen kaikkea rodullisesti valkoisina eurooppalaisina. Muiden rotujen edustajat ovat elokuvissa ja TV-sarjoissa yleensä sivuosassa, mikäli heitä edes on.

Kun katselee ihmisiä esimerkiksi New Yorkissa, huomaa valkoisten perusamerikkalaisten olevan monesti vähemmistö. Täpötäydessä metrovaunussa saattaa olla yksi tai kaksi sellaista ihmistä, jotka perinteisesti on mielletty amerikkalaisiksi - siis valkoista eurooppalaista etnistä alkuperää oleviksi. Muut ovat aasialaisia (jotka lukevat usein omalla kielellään painettuja lehtiä, ja joita on käsittämättömän paljon) tai latinoita (joita on niin paljon, että julkisia kylttejä ja ilmoituksia on monin paikoin espanjaksi) tai intialaisia tai joitakin muita. Intialaisiin lasketaan tässä tapauksessa kaikki heiltä näyttävät eli pakistanilaiset ym:t. Niin ja tietenkin on myös mustia. Oli vähällä unohtua.

New York on tietysti vain yksi osa Amerikkaa, ja joillakin alueilla valkoiset ovat vielä paremmin säilyttäneet osuutensa. Mutta joillakin alueilla myös huonommin, sillä monissa paikoissa latinot ovat saavuttaneet jo enemmistön.

Kuka siis on amerikkalainen?

Onko Paul Anka amerikkalainen - vai syyrialainen. Onko Barack Obama amerikkalainen - vai afrikkalainen? Onko Robin Williams amerikkalainen - vai venäläinen?