Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, huhtikuuta 08, 2009

Kaksi uutista Afghanistanista

Kansankokonaisuus:"Länsimielinen" Afghanistanin hallitus oli tämän päiväisen HS:n mukaan esittämässä Afghanistanin parlamentille lakia, joka sallisi 9-vuotiaiden avioliitot ja naisten pakottamisen seksiin avioliitossa, mutta länsi pakotti Karzain hallituksen peruuttamaan "uudistuksen". Tällaista hallitusta suomalaisetkin sotilaat ovat siis tukemassa.Tuo yhdeksän vuoden seksi-ikäraja johtuu tietysti siitä, että islamin perustaja Muhammad oli itse sukupuoliyhdynnässä nimenomaan 9-vuotiaan lapsivaimonsa kanssa.


Muhammad oli siis pedofiili, MOT.


Islamin mukaan Muhammad oli jumalan profeetta, joka ei koskaan tehnyt mitään väärää. Koska Muhammad oli aikuisena miehenä (islamilaisen perimätiedon eli hadithin mukaan 54-vuotiaana) sukupuoliyhdynnässä 9-vuotiaan tytön kanssa, aikuisen miehen sukupuoliyhdyntä alle murrosikäisen tytön kanssa on islamin mukaan sallittua.


Jos se olisi kiellettyä, silloinhan Muhammad itse olisi toiminut väärin. Muhammad oli kuitenkin islamin mukaan jumalan profeetta ja täydellinen ihminen. Niinpä kaikki hänen tekonsa ovat islamin mukaan oikeamielisiä tekoja. Näin ollen aikuisen miehen sukupuoliyhdyntä alle murrosikäisen tytön kanssa on islamin mukaan sallittua, MOT.

Pedofilia on määritelmän mukaan aikuisen ihmisen seksuaalista halua alle murrosikäisiä lapsia kohtaan. Islam sallii aikuisen miehen sukupuoliyhdynnän alle murrosikäisen tytön kanssa. Niinpä islam määritelmän mukaan sallii pedofilian. Islam on siis pedofiiliuskonto, MOT.


Olisi hauska kuulla, millä tavalla professori Jaakko Hämeen-Anttila selittää tämän.


Hämeen-Anttilahan tunnetusti valehtelee islamista ihan työkseen. Hämeen-Anttila yrittää jatkuvasti levittää julkisuuteen väärää tietoa islamista. Ei ole ihme, että monet kutsuvat Hämeen-Anttilaa nimellä päivystävä desantti.


Suomalaiset tiedotusvälineet eivät koskaan haastattele "islam-asiantuntijana" ketään muuta kuin Hämeen-Anttilaa; tämä johtuu siitä, että kaikki todelliset islam-asiantuntijat antavat islamista täysin toisenlaisen kuvan kuin Hämeen-Anttila.

Toinen pikku-uutinen Afghanistanista:

Suomalaiset rauhanturvaajat suuttuivat: Saunakaljat kiellettiin!


Pohjoismaiset rauhanturvaajat ovat riitaantuneet saunakaljojen kieltämisestä. Kysymys juomista nousi pintaan norjalaisten tukikohdassa Camp Nidarosissa, jonne lähiaikoina siirtyy muutaman kymmenen suomalaisen rauhanturvaajan joukko.

Mazar-i-Sharifissa sijaitsevassa Nidarosissa vallitsee alkoholin suhteen nollatoleranssi, mutta suomalaiset haluaisivat pitää kiinni vanhasta säännöstään, jonka mukaan rauhanturvaaja saa nauttia päivässä kaksi olutta edellyttäen että hän ei ole palveluksessa. Norjalaiset eivät tätä hyväksy.


Maavoimien esikunnan mukaan upseerit Afganistanissa ovat jo käyneet keskusteluja kantojen yhteensovittamisesta, mutta päätöstä ei vielä ole tehty.

- On muistettava, että Suomella ja Norjalla oli 2000-luvun puolivälissä Maimanassa yhteinen tukikohta, ja siellä vallitsi nollatoleranssi. Meillä on siitä hyviä kokemuksia, kertoo maavoimien tiedotuspäällikkö Lauri Inna.

Jupakkaa pidetään koko operaation kannalta marginaalisena, joskaan ei tyyten merkityksettömänä.


Ei se tietenkään ole "tyyten merkityksetöntä", että muslimit yrittävät pakottaa suomalaiset sotilaat dhimmeiksi.


Norjalaiset ovat jo alistuneet. Norjalaiset ovat ruvenneet raivoraittiiksi muslimien vaatimuksesta - niiden samojen afghanistanilaisten muslimien, jotka kannattavat 9-vuotiaiden tyttöjen nussimista.

Norjalaiset nuolevat pikkutyttöjä raiskaavien pedofiilien saappaita. Norjalaiset ovat dhimmejä.


Hävetkää, turskat!


Toivottavasti suomalaisista sotilaista sentään löytyy sen verran selkärankaa, että eivät alistu pikkutyttöjä raiskaavien pedofiilien orjiksi.


Tosin professori Jaakko Hämeen-Anttila varmaan selittää raivoraittiusvaatimuksenkin parhain päin. Hämeen-Anttila varmaan kehuu muslimeja siitä, että nämä rikastuttavat suomalaisten köyhää kulttuuria ampumalla kuulan kalloon kaikille saunakaljan juojille. Tällä tavalla Rauhan Uskonto osoittaa jälleen korkean sivistystasonsa. Lopuksi Hämeen-Anttila siteeraa jotain tuhannen vuoden takaista runoa Gibraltarin maisemista ja todistaa tällä tavoin islamin olevan maailman paras uskonto 9-vuotiaiden tyttöjen raiskaamisesta huolimatta.

Lähiaikoina lienee odotettavissa, että Jorma Kalske ja Mika Illman nostavat pari syytettä kiihotuksesta kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan loukkaamisesta. Sehän loukkaa muslimien uskonrauhaa, että heidän maassaan joku vääräuskoinen juo kaljaa.


Jäämme odottelemaan myös, että Tarja Halonen ja Matti Vanhanen pyytävät muslimeilta anteeksi heidän herkkiä tunteitaan loukanneiden saunakaljaa juovien suomalaisten rauhanturvaajien puolesta.


6 kommenttia:

Kalle kirjoitti...

Hyvä Mikko!
Nyt tulee hyviä kirjoituksia.

Propellipäinen Ajatusrikollinen kirjoitti...

Kippis!

Vasarahammer kirjoitti...

Mitä jos turskat pelkäävät, että suomalaiset alkavat saunakaljojen myötä noudattaa kansallisia tai suorastaan geneettisiä erityispiirteitään eli humalajuomista ja kännissä tappamista?

Propellipäinen Ajatusrikollinen kirjoitti...

"Toivottavasti suomalaisista sotilaista sentään löytyy sen verran selkärankaa, että eivät alistu pikkutyttöjä raiskaavien pedofiilien orjiksi."

Toivottavasti suomalaiset rauhanturvaajat älyävät vieraiden ominaisuudessa kunnioittaa isäntiä heidän omassa tukikohdassaan.

Tässähän ei ole kyse siitä että Afgaanimuslimit olisivat halunneet kieltää alkoholin käytön rauhanturvaajilta heidän vapaapäivänään vaan että Norjalaiset rauhiskollegat eivät siemailua hyväksy. Riippumatta siitä miksi norskit noudattavat alkoholin suhteen nollatoleranssia, kaikkien vieraiden on sopeuduttava isäntien sääntöihin. Eiköhän norjalaisilla kuitenkin ole oikeus asettaa mitä tahansa ja kaikkia koskevia sääntöjä omassa tukikohdassaan?

Näköjään norskeilla ei sentään ole mitään saunaa vastaan kun siitä ei ole noussut älämölöä, ja hyvä niin. :)

Mika kirjoitti...

Norjalaisten alkoholikielto ei ole mitenkään ainutlaatuinen kriisialueilla toimivien rauhanturvajoukkojen keskuudessa. Samanlaista kuivistelua harrastavat mm. amerikkalaiset, ja hyvin tarkkoja alkoholin suhteen ovat myös irlantilaiset. Suomalaisilla joukoilla on historiallista kokemusta sekä ajoittaisista että pysyvistä alkoholikielloista.

Ota faktoista selvää ennen kuin lähdet vouhkaamaan.

Stavrogin kirjoitti...

Ota faktoista selvää ennen kuin lähdet vouhkaamaan.Huom! Puhut halla-aholaisen kanssa, joten "faktat" kannattaa unohtaa heti lähdössä.