Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, huhtikuuta 15, 2009

Zyskowicz heräsi kritisoimaan Thorsia

Pikkuhiljaa jotkut kansanedustajat näyttävät tajuavan, että Thors on kävelevä katastrofi:

Zyskowicz: Thorsilla asenneongelma
15.04.2009Kansanedustaja Ben Zyskowicz (kok) kertoi eduskunnan keskustelussa keskiviikkona, että muut voimat hallituksen piirissä ovat ottaneet aktiivisemman roolin Thorsille kuuluvassa turvapaikkapolitiikassa.

Zyskowicz viittasi hallituksen helmikuussa päättämiin linjauksiin. Hallitus muun muassa asetti tavoitteeksi vähentää perusteettomasti turvapaikkaa hakevien määrää.

- Odotan, että ministeri Thors toimisi entistä pontevammin tämän hallituksen tavoitteen toteuttamiseksi, Zyskowicz sanoi.


Thors ei siis noudata edes hallituksen yleistä linjaa, joka sekin on aivan liian "rajat auki"-henkinen.

Thors haluaisi Suomeen vielä enemmän somaleja, irakilaisia, afghanistanilaisia ym. kehitysmaalaisia kuin muut ministerit ja hallituspuolueiden kansanedustajat.

Thors sooloilee. Thors harjoittaa ihan omaa ulkomaalaispolitiikkaansa välittämättä muusta hallituksesta. Thors on monikulttuurisuusfanaatikko, joka haluaa Suomeen aina vain lisää ja lisää kehitysmaalaisia. Tätä tavoitetta ajaakseen Thors on valmis rikkomaan hallituksen yleistä linjaa.

Tämä on tietysti mahdollista vain siksi, että hallituksen muut ministerit ja hallituspuolueiden kansanedustajat antavat hänen tehdä niin.
Thorsilla on mm. Wallinin, Vanhasen ja Kataisen tuki. Tämä on implisiittisesti selvää, että vaikka Wallin, Vanhanen ja Katainen eivät ole tätä ilmoittaneet eksplisiittisesti. Jos he eivät tukisi Thorsia, he olisivat arvostelleet häntä julkisesti. He eivät ole tehneet niin, joten he ovat antaneet implisiittisen hyväksyntänsä Thorsin toiminnalle.

Tämä tarkoittaa sitä, että ulkomaalaispolitiikkaa yritetään ajaa sammutetuin lyhdyin, salaa eduskunnalta ja tiedotusvälineitä. Asiasta vallitsee liki totaalinen tiedotuspimento. Esimerkiksi Helsingin Sanomat ei maininnut taannoisen ulkomaalaislakiesityksen läpimenosta. Alun perin Helsingin Sanomat ei aikonut mainita edes kyseisen lakiesityksen olemassaoloa.

Asia nousi julkisuuteen vasta, kun Mäki-Ketelä alkoi kerätä nimiä ulkomaalaislakiesitystä vastustavaan addressiin. Helsingin Sanomat yritti siis vaieta asian kuoliaaksi eli yritti estää lukijoitaan saamasta tietoa tämän lainmuutoksen olemassaolosta. Nykyinen maahanmuuttopolitiikka ei kestä päivänvaloa, joten sitä yritetään ajaa hämärässä, kansan huomaamatta.

Zyskowicz oudoksui sellaisia puheita, että turvapaikanhakijoiden määrät eivät Suomessa ole suuria verrattuna muihin Pohjoismaihin.

- Eivätkö ministeri ja hänen virkamiehensä ymmärrä, että nimenomaan emme halua Suomeen niitä ongelmia, joita naapurimaissa on nähty, kun turvapaikkapolitiikka on lähtenyt käsistä?


Niin. On järjetöntä perustella Suomeen tulevien kehitysmaalaisten määrän moninkertaistamista sillä argumentilla, että Ruotsiin on tullut kehitysmaalaisia vielä enemmän kuin Suomeen.

Ruotsissa maahanmuuton ja monikulttuurisuuden ongelmat ovat paljon suurempia kuin Suomessa, koska Ruotsissa on paljon enemmän maahanmuuttajia kuin Suomessa.
Tämä on hyvä argumentti maahanmuuton rajoittamisen puolesta.

Thors kuitenkin käyttäytyy ikään kuin tämä olisi päinvastoin argumentti maahanmuuton kasvattamisen puolesta.

Thors on siis seinähullu.


"Ministerillä asenneongelma"

Zyskowicz haistoi, että ministeri Thorsilla ja tämän lähimmillä virkamiehillä on asenneongelmaa, kun pitäisi ottaa kantaa perusteettomiin turvapaikkahakemuksiin ja hakemusten käsittelyn nopeuttamiseen.

Thors ja tämän kätyreinä toimivat mokuttajavirkamiehet, esimerkiksi tasavallan presidentti Tarja Halosen vastoin valtioneuvoston esitystä sisäministeriön kansliapäälliköksi nimittämä fanaatikko Ritva Viljanen, haluavat ajaa omaa maanpetoksellista, Suomen tuhoamiseen tähtäävää politiiikkaansa piittamatta kansan tahdosta tai kansanedustajien esittämistä kysymyksistä tai vaatimuksista.
Thors ja muut mokuttajat ovat ylimielisiä norsunluutorneissa asuvia aristokraatteja, jotka eivät lotkauta korvaansa rahvaan mielipiteille tai rahvasta edustavien parlamentaarikkojen kysymyksille hallituksen harjoittamasta politiikasta. He eivät koe olevansa politiikastaan vastuussa kansalle, valtiopäiville kokoontuneelle kansaa edustavalle eduskunnalle tai ylipäätään kenellekään. He tekevät, mitä heitä huvittaa, Jumalan antamalla mandaatilla.

He tuovat Suomeen vaikka miljoonia kehitysmaalaisia ja haastavat oikeuteen jumalanpilkasta kaikki heitä kritisoivat kansalaiset.


Thorsin kimpussa oli myös edellisessä hallituksessa maahanmuuttoasioista vastannut Kari Rajamäki (sd). Hallitus ei hänen mielestään ole pystynyt hillitsemään perusteettomien turvapaikanhakijoiden vyöryä.

- Väärien signaalien ja myös päätöksenteon heikkouden takia tilanne on riistäytynyt siihen, että meillä on lähes neljä tuhatta turvapaikanhakijaa haastattelematta.

"Hallitus vetkuttelee"

Rajamäki ihmetteli myös, miksi Suomessa ei ole ryhdytty toimiin ikätestien mahdollistamiseksi. Alaikäisten ja alaikäisinä esiintyvien turvapaikanhakijoiden määrä on kasvanut merkittävästi.

- On pelkkää vetkuttelua ministeri Thorsin ja hallituksen taholta, ettei näitä asioita panna pikaisesti kuntoon, Rajamäki sanoi.


Rajamäki on niitä harvoja poliitikkoja, joilla on joskus jotain järkevää sanottavaa.

Muilta kansanedustajilta ei ole kuulunut pienintäkään kritiikkiä siitä, että 185-senttisiä, 75-kiloisia 25-vuotiaita neekereitä tulee tänne tuhansittain "pakolaislapsina".Ministeri Thors ei ollut paikalla kuulemassa ripitystä.

No eipä tietenkään. Hänhän ei katso olevansa politiikastaan vastuussa kansalle.


Hän istui samaan aikaan hallituksen neuvottelussa.

...jossa Vanhanen, Wallin ja Katainen puolustivat häntä kaikelta kritiikiltä.


Rkp:n ryhmäjohtaja Ulla-Maj Wideroos (r) sanoi, että hakemusten käsittelyn nopeuttamiseen tarvitaan lisää rahaa ja siihen RKP:n eduskuntaryhmä on kyllä valmis.

Niin, siihen RKP:n eduskuntaryhmä on kyllä aina valmis, että lisää veronmaksajien rahaa käytetään turvapaikkahakemusten käsittelyyn.

Sen sijaan siihen RKP ei ole valmis, että eduskunnassa käytäisiin vakavaa keskustelua nykyisen maahanmuuttopolitiikan mielekkyydestä Suomen kansallisten etujen kannalta.

Eduskunta keskusteli asiasta hyväksyessään eräitä pienehköjä muutoksia ulkomaalaislakiin.


Mitä muutoksia? Miksi lehti ei kerro näiden lainmuutoksien sisällöstä, jos lehti katsoo kuitenkin aiheelliseksi raportoida tällaisten muutosten olemassaolosta?

Mitä virkaa on tuollaisella uutisoinnilla, joka kertoo lainmuutosten olemassaolosta kertomatta niiden sisällöstä?

Tämä on taas tiedotuspimentoa, jossa kansa joutuu elämään. Maahanmuuttoasioista vaietaan mediassa. Monikulttuurisuuspropagandaa kyllä tulee joka tuutista, mutta asiallista uutisointia ei.

1 kommentti:

Jukka kirjoitti...

Ehdotankin että Suomi kriminalisoisi dysgeenisen maahanmuuton edistämisen. Lain nimi voisi olla olla "Laki kiihottamisesta dysgeeniseen maahanmuuttoon".