Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, huhtikuuta 14, 2009

Soini oksentaa äänestäjiensä päälle

Timo Soinia haastateltiin pääsiäisen Ilta-Sanomissa.

Bloggaaja Vasarahammer kommentoi:

Vastoin Timon uskomuksia eliitti oikeasti pitää Timosta. Eliitti pitää erityisesti siitä, että hän jätti Jussi Halla-ahon rannalle kesän eurovaaleista. Eliitti myös taputtaa käsiään sille, että Timo Soini on lähtenyt hyökkäykseen Halla-ahon ympärillä pyöriviä propellihattuja ja höyrypäitä vastaan.

Soini käyttäytyy jopa suomalaisen poliittisen kulttuurin mittapuulla poikkeuksellisen typerästi oksentamalla äänestäjiensä päälle.

Soini luulee käyvänsä menestyksekästä eurovaalikampanjaa vittuilemalla potentiaalisille äänestäjilleen, haukkumalla puolueensa äänestäjiä sellaisilla omituisilla haukkumasanoilla kuin propellihattu ja höyrypää. Harvemmin näkee suomalaisen poliittisen puolueen puheenjohtajan ampuvan itseään jalkaan haistattelemalla oman puolueensa äänestäjille. Nyt on tämäkin nähty.

Soini on tyytyväinen viimeisimpiin gallup-lukuihin, jotka povaavat Perussuomalaisille 9,2 prosenttia annetuista äänistä. Minäkin olisin niihin tyytyväinen, jos luvut olisi mitattu sen jälkeen, kun Soini ilmoitti ryhtyvänsä itse eurovaaliehdokkaaksi ja syrjäyttävänsä Jussi Halla-ahon.


Niin. Soini ei tajua romahduttaneensa puolueensa kannatuksen antamalla Halla-aholle kenkää puolueen ehdokaslistalta.

Pers-puolueen kannatus perustuu paljolti maahanmuuttokriittisyyteen, joka taas henkilöityy paljolti Halla-ahoon. Antamalla Halla-aholle kenkää puolueen ehdokaslistalta Soini antoi signaalin, että hän vastustaa Suomen nykyisen hallituksen harjoittaman maahanmuuttopolitiikan kritisointia.

Hommaforumilta kommentteja Soinin käytöksestä:

Tätä menoa kun mennään niin Timo Soinin puhetta on vaikea erottaa vihreitten naisten jargonista. Enpä olisi uskonut. Ainoa puolue, joka on osoittanut järkeä mielettömän maahanmuuttopolitiikan muuttamiseksi tekee tällaista omille äänestäjilleen. Siirryin muutama vuosi sitten perussuomalaisten äänestäjäksi pitkäaikaisena erään suuren puolueen äänestäjänä. Ehdin äänestää heitä kolmissa vaaleissa: Presidentinvaaleissa, eduskuntavaaleissa ja kunnallisvaaleissa. Kiitos ja näkemiin, Timo Soini.Jo nyt on törkeää. Soini taklaa Halla-ahon pois oman puolueensa ehdokkuudesta, yrittää estää viivyttelemällä häntä saamasta kannattajayhdistystä kasaan, ja sitten vielä erikseen kieltää Halla-ahoa lähtemästä ehdolle yksinään. Soini haluaa siis vain kaikin keinoin estää Halla-ahon ehdokkuuden ja valinnan. Hän uskoi valheet jo kauan sitten, ja on siitä lähtien vain yrittänyt hankkiutua Halla-ahosta eroon.

Jos olisin persu, lähtisin joko ovet paukkuen tai nousisin kapinaan. Ehkä jälkimmäistä mielummin.


Koko tämä farssi osoittaa, miten hermostunut Suomen poliittinen johto on. Kun ei tiedä mitä sanoisi tai tekisi, järjestetään sirkus perussuomalaisissa ja luvataan Timolle joku hurlumhei-ministerinpaikka seuraavaan hallitukseen, jos Persujen kannatus siihen riittää. Siinä mielessä valtaapitävät ovat hölmöjä, että luulevat ongelman olevan persuissa. Persut voidaan aina pelata nurkkaan, mutta miten pelataan nurkkaan keskustelun myötä muuttunut kansalaismielipide?

Aika ristiriitainen tuo juttu. Soini meinaa, että muutama tyyppi - propelipipo - saa ihan hyvin lähteä, jäseniä on 3500. Edelleen hän ennustaa 20 000 ääntä Jussille, mutta pitää sitä mitättömänä määränä. Itsestäni se ei olisi mitenkään mitätön määrä, vaan paljon ääniä. Edellisissä Eurovaaleissa PS sai yhteensä 8900 ääntä.

Kunnallisvaalien jälkeen olin valmis liittymään perussuomalaisiin. Äänestinkin heitä. Hommasin netistä jäsenhakemuksen ja täytin sen. Jostain syystä se jäi tuohon hyllylle tietokoneen läheisyyteen. Hyvä että jäi. Tällä viikolla lähetin Mäki-Köriläälle postia, ja laitoin äsken perussuomalaisten jäsenhakemuksen saunan pesään. Nyt on hyvä mieli.


Toimitttaja Sanna Ukkola loihe lausumaan:

Moni epäilee Soinin päätöksen lähteä ehdokkaaksi johtuneen siitä, että hän halusi jättää rasismista syytteessä olevan Helsingin kaupunginvaltuutetun Jussi Halla-ahon rannalle – mutta silti taata äänivyöryn puolueelle.

Ihmettelen tuota sanavalintaa: miten kukaan voi olla "syytteessä rasismista", kun Suomen laissa ei ole sellaista rikosnimikettä kuin rasismi?

Vasarahammer kommentoi:

Sanna ei ilmeisesti tiedä, että rasismi ei Suomen lain mukaan ole rikos.

Rasismi voi olla vastenmielinen tai jopa moraaliton mielipide, mutta rasismi sinänsä ei ole rikos.

Kansanryhmää vastaan kiihottavien mielipiteiden levittäminen julkisuuteen on rikollista, mutta ongelmaksi nousee se, miten julkisuuteen ilmaistu mielipide tulkitaan kiihottavaksi.

Mitään objektiivista standardia ei ole, joten tuomioistuimen mielipide asiassa ratkaisee. Käytännössä kaikki syyttäjän oikeuteen tuomat jutut tuomitaan vastaajan vahingoksi.


Niin. Miksi tästä ei valtamedia koskaan kerro yhtään mitään?

Suomessa ei tunnu olevan yhtäkään toimittajaa, joka tajuaisi oikeusvaltion perusperiaatteista edes jotakin.

Ilta-Pravda:
Soinin mukaan juuri listan kerääminen oli syynä Halla-ahon jättämiseen ilman ehdokkuutta.


Vasarahammer:

Todellisuudessa päätös Halla-ahon jättämisestä ilman ehdokkuutta todennäköisesti tehtiin paljon ennen, kun nimiä alettiin keräämään. Nimien keräys nimittäin aloitettiin kaksi viikkoa sen jälkeen, kun Timo Soini oli jo tehnyt päätöksensä lähteä ehdokkaaksi eurovaaleihin. Tuosta päätöksestä tosin tiesivät Timon lisäksi vain vaimo ja Vistbacka. Hommaforumilla arveltiin, että todellinen päätös Halla-ahon jättämisestä pois eurovaaliehdokkaiden listalta tehtiin hyvissä ajoin ennen 12.3.2009, jolloin Perussuomalaiset nimesi ehdokkaiksi Sampo Terhon ja Erkki Havansin.

On siis täysin perusteltua väittää, että Timo Soini valehtelee syistä, jotka johtivat Halla-ahon jättämiseen pois ehdokaslistalta. Minäkin uskon tähän selitykseen, joka myös selittää, miksi nimienkeräys Jussi Halla-ahon ehdokkuuden hyväksi aloitettiin.

Tässä on Halla-ahon oman poliittisen tulevaisuuden kannalta merkittävin päätös. Totteleeko hän Soinia varmistaakseen oman ehdokkuutensa vuoden 2011 eduskuntavaaleissa vai lähteekö hän omille teilleen? On varsin epätodennäköistä, että Halla-aho tulee valituksi Euroopan Parlamenttiin omalta listaltaan. Kyse onkin siitä, haluaako Halla-aho mittauttaa oman kannatuksensa valtakunnallisella tasolla vai haluaako hän varmistaa pysymisensä perussuomalaisten listoilla. Itse sanoisin, että Soinin hyväntahtoisuuteen ei kannata luottaa kummassakaan tapauksessa.

Olen sen verran seurannut Halla-ahon poliittista uraa, että tiedän hänen ensisijaisesti miettivän asioita, joita hänen ehdokkuutensa edistää. Eurovaaliehdokkuus itsessään edistäisi Halla-ahon poliittisten tavoitteiden näkyvyyttä valtakunnallisella tasolla.


IDA kirjoitti...

En ihan heti uskoisi kaikkea mitä Iltsikassa lukee. Soini ei oikein esimerkiksi voi mennä noin vain sanelemaan helsinkiläisten ehdokasasettelua, luulisin ainakin. Eli jos hän on estämässä Halla-ahon ehdokkuutta eduskuntavaaleissa, niin hän kyllä itse hajottaa puoluetta ja polkee puoluedemokratiaa sikäli mikäli Helsingin piiri ehdokkuutta haluaa.


Tapio Tuuri kirjoitti...
Kun muistaa, miten hysteerisiä raivokirjoituksia Sanna kirjoitti Halla-ahosta, on vaikea välttyä vaikutelmalta, että myötäsukainen ja jopa imelä juttukokonaisuus Soinista oli ikään kuin palkkio siitä, että hän hylkäsi Halla-ahon.

Ehkä Sanna ja Soini ajattelevat, että Halla-aho-ongelma on nyt hoidettu ja "rasisti" kukistettu.

Sanna kai odottaa jotain prenikkaa rasistin kukistamisesta.

Tuli mieleeni tarina siitä, kun eräs korkea neuvostoilmavoimien upseeri oli saanut prenikan Helsingin tuhoamisesta. Ollessaan valvontakomission hommissa Helsingissä sodan jälkeen hän totesikin, että Helsinki oli melkein ehjä ja havaitsi, että oli saanut prenikkansa väärin perustein.


Näin. "Rasismi" on henkilöity Halla-ahoon ja Halla-ahon ehdokkuuden estämistä pidetään "suvaitsevaisten" voittona "rasisteista".

Tässä vain unohtuu se, että Halla-ahon edustama "rasismi" vastaa kansan valtaenemmistön mielipiteitä.

Kansan yli 90-prosenttisen enemmistön mielipiteitä ei voida tukahduttaa panemalla kapuloita rattaisiin yhden kansan yleistä mielipidettä edustavan poliitikon ehdokkuudelle.

Mitä enemmän vallanpitäjät yrittävät estää kansan valtaenemmistön mielipiteen esilletuloa vaaleissa, sitä lähemmäksi tullaan talojen katoilta äänestämistä.


Ei kommentteja: