Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, huhtikuuta 30, 2009

Halla-aho, Soini, persut, eurovaalit
Yhdyn tähän hommaforumilla esitettyyn analyysiin:Se näistä vaaleista. Voi paska.
Sanna voitti sittenkin.
Sanon heti alkuun että mielestäni Halla-aholla oli täysi oikeus kieltäytyä ehdokkuudesta. Jussi ei koskaan luvannut ryhtyvänsä edustajaehdokkaaksi, eikä hänen tarvitse sitä edes perustella - riittää ettei huvittanut. Ja uskon että paineita on ollut tarpeeksi muutenkin, ja nyt vielä tulee kritiikkiä niskaan.


Mielestäni Soini teki pahimman mokan, itselleen ja Hommalle - ja myös Suomelle. Eli ehkä suurin syy kuitenkin on Soinin, ja Jussin vain piti toimia parhaan käsityksensä mukaan.


Kiitos Jussi Halla-aholle kaiken tämän aloittamisesta ja ehdottomasta keulahahmon roolista tähän asti. Ymmärrän hyvin että se on ollut raskasta ja henkilökohtaisten tavoitteiden puolelta toissijaista. Olet kuitenkin ollut terävin kynämme, ehdottomasti, ja siksi sinulla on ollut painoarvoa käsittämättömän paljon. Ymmärrän että piti tehdä niinkuin tuntui parhaalta. Ja Brysselissä olo kaukana perheestä olisi ollut myös rasite...

Mutta uskon myöskin tämä olleen virhe. Miksi Homma kytkettiin ja miellettiin Perussuomalaisten hommaksi? Ja miksi sitouduttiin nyt yhteen puolueeseen, yhdeksi harmaaksi edustajaksi muiden joukkoon? Jussi Halla-ahon vahvuus on ollut juurikin terävä kynä ja kyky saada tunteita pintaan kaikissa osapuolissa ja laajalta alueelta. Ja näkyvyys oli taattu. Ja silti armottomilla faktoilla, eikä (oikeasti) voi syyttää populismista.

Nyt alistuttiin Soinille, ja vieläpä ilman mitään takuita minkäänlaisesta tuesta. Soinille joka loukkasi suurta osaa potentiaalisia äänestäjiään ja torppasi itseltäänkin valtavan äänisaaliin. Tuolta pohjalta on aika ilmiselvää että Soinille on luvattu taivaspaikkaa jos JH-a torpataan. Ja jos Jussi ei itse tässä 1600 viestin ketjussa olisi kieltänyt, niin melkein tulisi mieleeni että hänellekin on kaupattu jotain tuota päätöstä vastaan. (Oikeastaan vielä uskomattomampaa että ei kaupattu mitään konkreettista ja silti
antauduttiin)

Hommalaisten pettymys tulee siitä että kerrankin oli tunne siitä että pääsee vaikuttamaan. Eikö näiden pitänyt olla hauskimmat vaalit ikinä? Missä se hauskuus nyt on? Ei kyse ole työmäärän menettämisestä - useimmille meistä se oli kevyt. Vaan siitä että nyt piti olla kansannousun tunnelmaa ja vahva lähtö uuteen demokratiaan jossa EI kummarrella puoluepomoille ja -byrokratialle, vaan kansa haluaa ja se näkyy. Nyt ei ole sellaisia vaihtoehtoja EU-vaaleissa. Joko tuet jotain taas-samanlaista-puoluetta tai äänestät kirkkoveneellä.

Mitä tarkoittaa se puhe täällä siitä että kannattajakorteilla saavutettiin sittenkin jotain? Että se oli voimannäyttö? En minä ainakaan oppinut "järjestäytymään" tai "politikoimaan". Kirjekuoria olen aiemminkin osannut kirjoittaa ja nuolla kiinni. Mitä hattivittua tekee 3700 kannattajakortilla? Ketä se kiinnostaa kun sen takana ei ole muuta substanssia? Päinvastoin Sanna Ukkola pääsee kirjoittamaan että "Jussi Halla-aho sai vain 5% tarvitsemistaan kannattajista ja jänisti".

Keräys oli toki voimannäyttö siinä mielessä että se oli valtavan hieno ponnistus! Ja miten nopeasti! Mutta lopputuloksena se ei hetkauta poliittisia päättäjiä ja puolueiden puheenjohtaja sen vertaa. 4000 ääntä ei riitä edes kunniamainintaan puolueiden EU-äänestysluvuissa.

Noiden kannattajakorttien takana ollut 40 000-70 000 ääntä (jollei jopa läpipääsy) olisi jo saattanut kiinnostaa. En todellakaan usko Soinin väitettä että kannattajakortit olisivat mikään syy jättää ehdokas pois. Jos Soini olisi JH-a:n hyväksynyt, niin KD+PS olisi saattanut saada kolme ehdokasta; Jussin, Soinin ja Sarin.

Mitä sitten Sampo Terhon kanssa tehdään? Hommasta saadaan "testamentattua" ääniä ehkä 1500-3000. Tämän Soini hulauttaa alas edes nielemättä. Ja tuulettaa kuinka PS on niin kova, niin kova. Ainoat vaihtoehdot nyt protestoida olisivat: A) tiputtaa PS:n kannatusta useilla prosenttiyksiköillä, tai B) saada Terho Soinin ohi. Ei tule tapahtumaan, varsinkin kun nyt ääniä jo testamentataan. Ei-hommalaiset nuivat eivät tiedä kunnolla tapahtumia, eivätkä varsinkaan edes tiedä Sampo Terhon olemassaolosta - tai miellä häntä näkyväksi, piikikkääksi ja rohkeaksi nuivaksi.

Ja sitten minun suurin ongelmani tämän asian osalta: Miksi Soinia pitäisi PALKITA siitä että hän potkii maahanmuuttokriittisiä? Alkeelliseen eläinten opettamiseen kuuluu varmistaa että palkinto ja rangaistus toimivat oikein päin. Homman piti olla kansannousu, jossa kansanliike saa perinteisiin poliitikoihin tutinaa ja vipinää. Nyt palkitaan siitä että he näyttävät meille persettä? On totta että se PS:ää vastaan paneminen voisi viedä ääniä esim sellaiselta mainiolta mieheltä kuin Sampo Terho, mutta toisaalta jos Terhon kannatus ei onnistu, niin miksi Soini tai muukaan PS reagoisi jatkossakaan maahanmuuttajiin tai kriitikoihin?

No, toisaalta olen idealisti, ehkä jopa naivi sellainen, ja voi olla että olisi ollut illuusio kuvitella voivansa vaikuttaa.

Jussi kysyi itse että mitä sitten vaikka hän saisi miljoona ääntä? No, sanoisin että miljoonalla äänellä meillä olisi MONTA puoluetta tarjoamassa Jussille välittömästi korkea-arvoista paikkaa ja ministerinsalkkua. Ja oikeuden nimetä omia ehdokkaitaan rinnalleen. Jos Jussi saisi 100 000 ääntä (joka olisi jo ollut mahdollinen) niin alkaisi päitä kääntymään, ja taaskin tarjottaisiin paikkoja. Ja sama toteutuu vielä silläkin että Jussi saisi 30-70 000 ääntä kuten vähintään olisi voinut kuvitella. Sampo Terho ei saa (Homma- ja maahanmuuttokriittisyyttään) tuosta osasta edes 3000:tta, vaikka muuten voi jotain saada. Päitä olisi kääntynyt. Nyt vain todetaan puolueiden
taistelukentällä että Soini hoiti kiusallisen asian voitokseen, ja ansaitsee palkintonsa. Kyllä Soini olisi joutunut EK-vaaleissa ottamaan itsensä ohittajan ehdokkaaksi.

Kaksi vuotta EK-vaaleihin on pitkä aika. Nyt ainakin ensi alkuun meillä on nyt sitten radiohiljaisuus. Median ei tarvitse enää huomioida änkyröitä maahanmuuttokriittisiä, se ei enää ole kansannousu. JH-a:lla on vieläkin terävä kynä hallussaan, ja sitä kautta Scripta tulee pitämään lippua ylhäällä, mutta kansa väsyy kahdessa vuodessa. Se kiusallinen keulahahmorooli olisi ollut heiluttaa lippua komeasti julisteessa, mutta nyt odotettiin muiden PS-ehdokkaiden rivistöä ja sulauduttiin siihen. Jos sitäkään, jos Soiniin voi luottaa edes sen vertaa. Rauta. Kuuma.

Nyt ainoa syy äänestää näissä vaaleissa on siis oikeastaan: vastustaa RKP:tä. Nyt on äänestettävä niin paljon että RKP:n kannatuksen lasku riittää poistamaan heiltä paikan. Se on edes jonkinlainen palaute RKP:n maahanmuuttopolitiikasta. Oikeastaan minulla on suuri kiusaus äänestää Essayahia (vaikka olenkin raivomielinen ateisti ja inhoan KD:a), jos vaikka kävisi niin että KD+PS saisi vain yhden paikan, ja olisi mahdollista että se olisi Sari eikä Timo.

Muita innostavia mutta kannattavia ehdokkaita ei ole, ja puolueita on vaikea tässä vaalissa yrittää. Kirkkovene tai Jussi Halla-aho on myös mielessä, jos vaikka kuriositeettinä ilmoittaisivat kuinka monta ääntä sallittujen ulkopuolelta sai. Joskus paikallislehdissä kertovat Asterixin ja Aku Ankan äänet.
Kansannousu siis tyssäsi rantahietikkoon. Puolueiden puheenjohtajat hengähtävät helpotuksesta ja jatkavat arkeansa.

Homma hommailee nyt jotain muuta vähän aikaa, ja vauhtia saadaan hakea aika monen kynän heilautuksen kautta. Jussi on nyt PS:ten, ja muita nimiä tarvitaan kartalle muihin paikkoihin.


Minäkään en missään nimessä haluaisi antaa Soinille sellaista signaalia, että hänen sikailunsa ehdokasasettelussa ei vaikuttanut puolueen äänisaldoon negatiivisesti.En kuitenkaan harkitse kirkkoveneen äänestämistä. En ole kertaakaan jättänyt äänestämättä yksissäkään vaaleissa, joissa minulla on ollut äänioikeus. Jotain tahoa täytyy äänestää ihan vain siksi, että äänestämättä jättäminen on ääni muiden äänestäjien mielipiteitä edustavalle otokselle. Tällainen äänestäjäkuntaa edustava otos sisältää varsin paljon äärivasemmistoa ja monikulttuurisuusfanaatikkoja, joten on äänestettävä ketä tahansa muuta heidän suhteellisen ääniosuutensa vähentämiseksi.

Toivon tosiaan, että RKP tippuu europarlamentista. Aiemmin pidin itsestäänselvänä, että RKP ei voi millään saada yhtä paikkaa kolmestatoista. Se ei ehkä kuitenkaan ole aivan väistämätöntä, koska eurovaaleissa puolueiden suhteelliset kannatusosuudet voivat poiketa paljonkin eduskuntavaalituloksista eurovaalien merkittävästi matalamman äänestysasteen vuoksi.


Toivon tietysti myös Vasemmistoliiton jäävän ilman paikkaa.


Voisin äänestää melkein mitä tahansa muuta puoluetta kuin RKP:tä, Vasemmistoliittoa tai Vihreitä vähentääkseni näiden kolmen puolueen suhteellista ääniosuutta.

Persuja tai Kristillisdemokraatteja en katso voivani äänestää, koska en halua palkita heitä Halla-ahon jättämisestä pois ehdokaslistalta. En halua myöskään palkita Halla-ahon rintamakarkuruutta äänestämällä Halla-ahon suosittelemaa Sampo Terhoa.


Sitä paitsi ääni Terholle on ääni Soinille, koska persujen kokonaisäänimäärä esitetään mediassa kuitenkin Soinin ansiona. Soini on valtaeliitin sylikoira, jota valtamedia kehuu tukahduttaakseen todellista maahanmuuttokritiikkiä. Soinin nuoleskelu mediassa on nähtävä tätä taustaa vasten.


Soini pelaa kaksilla korteilla: Soini luulee voivansa saada maahanmuuttokriittisten kansalaisten äänet teeskentelemällä maahanmuuttokriitikkoa, mutta samaan aikaan Soini mielistelee monikulttuurisuusideologiaa kannattavaa valtaeliittiä ja valtamediaa iskemällä puukkoa selkään Halla-ahon kaltaisille todellisille maahanmuuttokriitikoille.


Kieltäytymällä ehdokkuudesta Halla-aho kiittää Soinia siitä, että Soini iski hänelle puukon selkään.


Kieltäytymällä ehdokkuudesta Halla-aho myös ärsyttää kannattajiaan ja näyttäytyy rintamakarkurina, pelkurina, periksiantajana, tyhjänpuhujana, arkajalkana, kotonakyhjöttäjänä. Halla-ahon ratkaisusta syntyy vaikutelma, että Mika Illman, Johanna Suurpää, Tuija Brax, Päivi Lipponen, Astrid Thors, Stefan Wallin jne. ovat onnistuneet tavoitteessaan eli maahanmuuttokritiikin tukahduttamisessa.


Meidän on näytettävä, että näin ei ole.


Nyt tarvitaan jääkäriliikkeen henkeä.Kun painui päät muun kansan, maan, me jääkärit uskoimme yhä.

Oli rinnassa yö, tuhat tuskaa, vaan yks aatos ylpeä, pyhä:

Me nousemme kostona Kullervon, soma on sodan kohtalot koittaa,

:,: satu uusi nyt Suomessa syntyvä on, se kasvaa, se ryntää, se voittaa. :,:
7 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

Pitkälti samaa mieltä.

Toivoa sopii että herrat sisulaiset kaupunginvaltuutetut ja muut jotka olivat tätä päätöstä Halla-ahon kanssa tekemässä ymmärtäisivät että virhe tuli nyt tehtyä.

Jukka kirjoitti...

Äänestettiin siis kaksi kertaa persuja koska kukaan muu ei Halla-ahoa ehdokkaaksi ottanut.

Nyt pitäisi muka jatkaa persujen äänestämistä vaikka ainut peruste hävisi.

IDA kirjoitti...

Pistetään sama musiikkina:

JääkärimarssiÄlkää jätkät uhotko. Siitä vaan rupeatte hommiin. Taustamusiikkikin on jo sävelletty ja te vain vittuilette perussuomalaisille :)

Jukka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jukka kirjoitti...

Surutyö siitä että tämä Halla-ahon ehdokkuus kustiin on nyt kuitenkin ensin tehtävä. On aika luonnollista että kun ensin on vuosia yritetty saada asioita eteenpäin ja sitten laitetaan faktisesti pillit pussiin niin se vituttaa. Ei se kieltämällä parane.

Tuomas kirjoitti...

Jos äänestän niin ääneni menee KD:lle. Ihan sama vaikka KD olisikin ollut kampeamassa JH-a listoilta sillä päätöksen teki kuitenkin Soini. Kirkkoon en ole kuulunut 10 vuoteen ja kristityistä en kummemin välitä mutta noin äänestän hallitusta vastaan antamatta PerSuille yhtään ylimääräistä ääntä. Jos se PerSujen varmaksi toddettu vaalivoitto jäisikin sinne 5% pintaan voisi Soiniltakin taas löytyä kiinnostusta propellipäisten %-kerholaisten äänille (tai ainakin suora v*ttuilu loppuisi).

Kirkkoveneellä valtuustoon kirjoitti...

Vanhingoniloinen en ole. Mutta kannattaisi sittenkin äänestää. Täältä saattaa löytyä suuntaa.

http://kirkkovene2009.vuodatus.net/