Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, elokuuta 24, 2007

Päivän propaganda-annos

Totuuden ministeriö tiedottaa tällaista:
Selvitys: Maahanmuutosta merkittävää apua työvoimapulaan
24.8.2007 12:44
Maahanmuutosta on saatavissa merkittävää apua työvoiman tarjontaan, ilmenee työministeriön tuoreesta selvityksestä. Jos maahanmuuttajien määrä kasvaa vuodessa tuhannella, työvoiman tarjonta lisääntyisi vuonna 2020 yli 157 000 hengellä eli runsaalla kuudella prosentilla. Maahanmuuttajien kotouttamista on kuitenkin selvityksen mukaan tehostettava. Jos pääsy työelämään ei onnistu, työvoimapula voi pahentua.
//
STT-IS


Jaaha. Mitähän tähän nyt taas sanoisi? Tää on niin tätä. Tähän alkaa väsyä.

No, väännetään nyt taas kerran rautalangasta:

1.) Työvoimapulaa ei ole. Työvoimapulaa ei koskaan voi olla. Markkinataloudessa työvoiman hinta asettuu kysynnän ja tarjonnan mukaan. Työvoiman tarjonta ei voi olla pienempää kuin kysyntä, koska kysynnän hetkellisesti ylittäessä tarjonnan työvoiman hinta (=palkka+sivukulut) nousee kysynnän ja tarjonnan tasapainottavalle tasolle.

2.) Työvoiman tarjonta tietysti lisääntyy, jos maahan tulee lisää työikäistä ja työkykyistä väestöä. Tämä ei ole mikään perustelu maahanmuutolle.

Työvoiman tarjontaa voidaan Suomessa tietysti kasvattaa tuomalla Suomeen esim. 500 miljoonaa työikäistä afrikkalaista. Tämän mahdollisuuden olemassaolo ei vielä sinänsä kerro yhtään mitään siitä, onko näin järkevää toimia.

On siis täysin turhaa nollatutkimusta sanoa, että maahanmuutolla voidaan kasvattaa työvoiman tarjontaa.

Työministeriö tekee "tutkimuksia", joissa "selvitetään" matemaattisia itsestäänselvyyksiä. Työministeriön mukaan 157.000 työikäisen maahanmuuttajan tuominen Suomeen kasvattaa työvoiman tarjontaa 157.000 hengellä. No shit, Sherlock.

Viidensadan miljoonan työikäisen maahanmuuttajan tuominen Suomeen kasvattaa työvoiman tarjontaa viidelläsadalla miljoonalla hengellä. Jos työministeriön mielestä työvoiman tarjonnan kasvattaminen on Suomen maahanmuuttopolitiikan itsetarkoituksellinen päämäärä, kohta työministeriö varmaankin vaatii niiden viidensadan miljoonan työikäisen afrikkalaisen tuomista Suomeen.

3.) Työikäiset ja periaatteessa työkykyiset maahanmuuttajat eivät Suomessa välttämättä työllisty, koska

a) he voivat olla kielitaidottomia, kouluttamattomia, ammattitaidottomia, jopa lukutaidottomia, länsimaiseen kulttuuriin sopeutumattomia primitiivisiä muslimifanaatikkoja yms. assimiloitumis- ja integroitumiskyvyttömiä ihmisiä,

b) Suomen työmarkkinoilla ei välttämättä ole kysyntää edes heidän relevantille osaamiselleen nykyisin vallitsevalla työvoimakustannus- eli palkkatasolla.

Suomessa nykyisin asuvista maahanmuuttajista vain noin kolmasosa on työssäkäyviä. Todennäköisesti alle kymmenesosa on nettoveronmaksajia. Maahanmuuttajien tulo Suomeen ei siis mitenkään korjaa Suomen väestön ikääntymisestä aiheutuvia huoltosuhdeongelmia, vaan pahentaa niitä.

Tätä ei työministeriö tunnu lainkaan tajuavan.

Mitä ihmeen idiootteja siellä on tekemässä näitä "tutkimuksia" ja "selvityksiä"?

Ovatko työministeriön asiantuntijavirkamiehet oikeasti noin täysin tietämättömiä ja ajattelukyvyttömiä ihmisiä vai valehtelevatko ne ihan tahallaan, vastoin parempaa tietoaan?

1 kommentti:

Blogger kirjoitti...

DreamHost is one of the best hosting provider for any hosting services you might need.