Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

lauantaina, elokuuta 25, 2007

Mitä tarkoittaa "ulkomaalainen" rikollinen

Tää on niin tätä.

Taas kerran poliisi tiedottaa lehdistön kautta, että etsitty rikollinen on "ulkomaalaissyntyinen".

Miksi mitään tuntomerkkejä ei anneta? Eikö poliisi halua rikollisen jäävän kiinni?

Ahdistelija seurailee ja tarkkailee lapsia muun muassa kauppojen pihoilla.

Vantaan Martinlaaksossa talvesta asti liikkunut ahdistelija herättää kauhistusta alueen asukkaissa. 27-vuotias ulkomaalaissyntyinen mies seurailee ja tiirailee lapsia, eikä kukaan mahda asialle mitään.

- Monet vanhemmat ja lapset ovat todella peloissaan, Mirja Ström ja Eija Räsänen kertovat.

Miehen epäillään käyneen käsiksi 14-vuotiaaseen tyttöön viime marraskuussa. Hänet tuomittiin torstaina 30 päivän ehdolliseen vankeuteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Mies määrättiin myös maksamaan 500 euroa korvauksia henkisestä kärsimyksestä.

Nyt poliisi tutkii syyllistyikö mies 5-vuotiaan tytön seksuaaliseen hyväksikäyttöön kolmisen viikkoa sitten. Mies itse kiistää teon eikä pieni tyttö ole osannut kertoa asiasta mitään.

- Tyttö katosi kotipihaltaan yllättäen ja tuli siihen takaisin parin tunnin päästä. Takaisin tultuaan hänellä oli mekko väärin päin päällä ja karkkeja taskussa, rikosylikomisario Timo Nyyssönen Vantaan poliisista kertoo.Mihinköhän rotuun tai etniseen ryhmään tuo "ulkomaalaissyntyinen" rikollinen kuuluu?

Onko kyseessä esim. ruotsalainen, norjalainen, tanskalainen, saksalainen, hollantilainen, belgialainen tai englantilainen rikollinen vaiko ehkä sittenkin todennäköisemmin afrikkalainen tai arabi?

Miksi tätä ei kerrota?

Miten alueen asukkaat osaavat vältellä lapsia ahdistelevaa namusetää ja ilmoittaa havainnoistaan poliisille, jos eivät saa mitään tietoa lapsenraiskaajaksi epäillyn miehen ulkonäöstä?

Yleensä poliisi kertoo etsityn rikollisen tuntomerkkejä julkisuudessa, jotta yleisö voisi antaa poliisille vihjeitä. Miksi näin ei tässä tapauksessa tehdä? Eikö poliisi halua rikollisen jäävän kiinni?

Onko poliisi kertonut tuntomerkit tiedotteessaan, mutta sanomalehdet ovat sensuroineet kaikki ulkonäkötiedot pois julkaistessaan ko. jutun? Haluavatko sanomalehdet estää yleisöä saamasta sitä tietoa, että Afrikasta ja Lähi-idästä tulleet maahanmuuttajat tekevät paljon rikoksia?

Viimeksimainittuun selitykseen näyttäisi viittaavan mm. se, että HS kertoi eräästä toisesta rikollisesta näin:

Mies löi kahta naista teräaseella Helsingin Punavuoressa perjantaina puoli kahdentoista tienoilla. Toinen naisista sai hengenvaarallisia vammoja. Poliisi sai puukottajan silminnäkijöiden avulla kiinni.

Mies löi noin 30-vuotiasta naista kaulaan raitiovaunupysäkin luona Fredrikinkatu 19:n kohdalla Viiskulmassa ja toista lähes samanikäistä naista vartaloon.

Kaulaan osuman saanut nainen kuljetettiin sairaalaan. Hän joutui hengenvaaraan laskimon puhjettua puukotuksessa ja hänet jouduttiin leikkaamaan.

Toinen nainen sai pinnallisemman vamman ja hän hakeutui hoitoon omin avuin.

Tapauksella oli useita silminnäkijöitä, jotka seurasivat puukottajaa. Poliisi tavoitti hänet Fredrikinkatu 16:n kohdalta.

Tutkinnanjohtajan, rikosylikomisario Juha Rautaheimon mukaan puukotuksesta epäilty on vuonna 1979 syntynyt ulkomaalainen mies.

Häntä ei vielä perjantaina kyetty kuulustelemaan. Hänen aseenaan käyttämänsä hedelmäveitsen tyyppinen veitsi löytyi läheisen kaupan tuulikaapista.

Uhrit olivat satunnaisia. Poliisin mukaan mitään edellä käyvää toimintaa ei ole havaittu eivätkä uhrit tunteneet toisiaan eivätkä myöskään puukottajaa.

Poliisi epäilee miestä tapon yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä.


On se kummaa, kun Suomessa on tällaisia mystisiä "ulkomaalaisia" rikollisia.

Mitähän se yleensä tarkoittaa?

Viime aikoina Suomessa on jopa kuvattu etsittyjä rikollisia "ulkomaalaisen näköisiksi" ikään kuin tämä olisi jokin tuntomerkki. Mitähän se "ulkomaalaisen näköinen" tarkoittaa?

Ketkä allaolevista ovat mielestänne "ulkomaalaisen näköisiä"?


Vastaus: ensimmäiset kolme henkilöä ovat "ulkomaalaisia", toiset kolme henkilöä ovat "Suomen kansalaisia". Jokainen täysjärkinen kuitenkin tajuaa, että nimenomaan ensimmäiset kolme ovat suomalaisen näköisiä ja toiset kolme ulkomaalaisen näköisiä.

Media harrastaa tarkoitushakuisesti ihmisten määrittelemistä "ulkomaalaisiksi" tai "suomalaisiksi" sen mukaan, mikä kulloinkin näyttää olevan multikultipropagandan kannalta edullisinta.

Tästä on käytetty Jussi Halla-ahon blogipostauksissa ja hänen vieraskirjansa keskusteluissa termiä etnopositiivinen eksistenssi: asian X olemassaolo riippuu siitä, vaikuttaako se etnisiin suhteisiin positiivisesti.

Etnopositiivinen eksistenssi tarkoittaa, että asia on olemassa vain, jos sillä on positiivinen vaikutus etnolle. Esimerkiksi neekeriys rotuna on olemassa vain silloin, kun sillä on positiivinen vaikutus itse neekerille. Neekerin rötöstellessä hänen rotunsa eksistenssi puolestaan lakkaa, koska sillä saattaisi olla etnonegatiivinen vaikutus, esimerkiksi leimautuminen. (Vrt. yksittäistapaukset, joita ei saa yleistää.)

Valkoisen miehen rotu on olemassa vain, jos sillä on negatiivinen vaikutus, koska tämä on etnopositiivista. Ja tietysti päinvastoin.

Etnopositiivisen eksistenssin tärkeimpiä korollaareja on, että keskusteltaessa mistä tahansa negatiivisesta ilmiöstä eksistoituu kristityn valkoisen heteromiehen läsnäolo välittömästi.

Yllämainittu korollaari ilmenee käytännössä "Hei mut silti, raiskaavathan / tappavathan / ryöstäväthän / ihmissyöväthän suomalaisetkin"-tyyppisenä argumentaationa.

Kaikki maahanmuuttajien positiivinen pärjääminen suomalaisessa yhteiskunnassa ja kulttuurissa on hyvä juttu ja siksi nämä roolimalleiksi sopivat maahanmuuttajat ovat aina oman etnisen ryhmänsä edustajia eli somaleita, arabeja, turkkilaisia, iranilaisia ym. Euroopan ulkopuolelta maahamme tulleita huippuosaajia ja kulttuurimme rikastuttajia.

Esimerkiksi Zahra Abdulla ei ole median silmissä suomalainen poliitikko, vaan "vuoden pakolaisnainen" ja malliesimerkki monikulttuurisuuden etenemisestä Suomessa.

Kulttuurikeskus Caisan johtaja Ahmed Akar ei ole multikultihurmion vallassa olevan Kirkko ja Kaupunki-lehden toimittajan mielestä suomalainen virkamies, vaan "lasikaton puhkaissut" julkishallinnon johtotehtäviin valittu maahanmuuttaja. Häntä ei siis valittu ko. virkaan siksi, että hän olisi ollut pätevämpi kuin muut hakijat; hänet valittiin vain siksi, että hän on maahanmuuttaja. Hänen itsensäkin mukaan hänen valintansa ko. virkaan on vain "yksi askel kohti monikulttuurisuutta".

Suomalaisen toimittajan mukaan Ahmed Akar "nostettiin vuodeksi parrasvaloihin kulttuurikeskus Caisan johtajaksi". Suomen julkisen sektorin virkoihin siis pitää multikultifanaatikkojen mielestä valita maahanmuuttajia vain, jotta heidät saadaan nostettua parrasvaloihin. Suomalainen toimittaja Pihla Tiihonen kuvailee tätä arabia näin:

Ahmed Akar on hyvin iloinen. Tunisialaissyntyisen miehen silmät hehkuvat, kädet tanssivat ja puhetta tulee hengästyttävällä temmolla.
...
Miehessä riittäisi energiaa vaikka vitamiinimainokseen.


Kun maahanmuuttajan iloisuutta, energisyyttä, vilkkautta, puheliaisuutta ja ulospäinsuuntautuneisuutta kuvataan mediassa positiivisesti, pitää mainita hänen olevan nimenomaan maahanmuuttaja: hän edustaa Suomelle vierasta eksoottista kulttuuria, josta meidän pitää ottaa oppia.

Kun maahanmuuttajat tekevät rikoksia, he ovat joko "suomalaisia" (=Suomen kansalaisuuden saaneita somalialaisia katuryöstäjiä jne.) tai sitten geneerisiä "ulkomaalaisia" ilman mitään spesifiointia. Tällä tavalla pyritään estämään suomalaisia tajuamasta, että nimenomaan Afrikasta ja Lähi-idästä tulleet maahanmuuttajat tekevät paljon enemmän rikoksia kuin suomalaiset ja muut eurooppalaiset.

Suomen kansalaisuuden saaneiden maahanmuuttajien määritteleminen tilastoissa "suomalaisiksi" kaventaa suomalaisten ja ulkomaalaisten välistä tilastollista eroa rikollisuudessa. Maahanmuuttajathan tekevät enemmän rikoksia kuin suomalaiset, joten Suomen kansalaisuuden saaneiden maahanmuuttajien määritteleminen suomalaisiksi nostaa suomalaisten tekemien rikoksien määrää per capita lähemmäs ulkomaalaisten tekemien rikoksien määrää per capita.

Suomessa nykyisin asuvista n. 175.000 maahanmuuttajasta kuitenkin vain n. 60.000 on saanut Suomen kansalaisuuden, loput n. 115.000 maahanmuuttajaa ovat ulkomaiden kansalaisia. Koska Suomessa asuvien ulkomaiden kansalaisten kesken on rikollisuudessa valtavan suuria eroja eri kansallisuuksien, multikultipropagandaa levittävä media pyrkii hämärtämään näitä eroja puhumalla kaikista ulkomaiden kansalaisista yhtenä harmaana massana.

Kun sanomalehdessä sanotaan rikollisen sanotaan olevan "ulkomaalainen", sanomalehti antaa ymmärtää ko. rikollisen voivan olla esim. ruotsalainen, norjalainen, tanskalainen, saksalainen, hollantilainen, belgialainen tai englantilainen.
Todellisuudessa Afrikasta ja Lähi-idästä tulleet maahanmuuttajat tekevät paljon enemmän rikoksia kuin eurooppalaiset. Todennäköisesti muut eurooppalaiset eivät keskimäärin tee juurikaan enemmän rikoksia per capita kuin suomalaiset; monet eurooppalaiset kansallisuudet tekevät jopa vähemmän rikoksia per capita kuin suomalaiset.
Sen sijaan esimerkiksi somalit tekevät oikeusministeriön julkaisemien rikostilastojen mukaan yli satakertaisesti enemmän ryöstöjä per capita kuin suomalaiset. Tätä Pravda ei halua sinun tietävän.

6 kommenttia:

Kettunen kirjoitti...

Itse olen epäillyt jo pitkään, että poliisi kyllä antaa kunnolliset tuntomerkit, mutta ihanat tiedotusvälineemme sensuroivat ne.

Miten asian voisi varmistaa? Soitapa, Mikko, ensi kerralla poliisilaitokselle tuoreeltaan ja tiedustele tuntomerkkejä, kun havaitset vastaavan uutisen. Kysäise samalla, miksi lehdessä luki "ulkomaalaisen näköinen".

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

"Miten asian voisi varmistaa? Soitapa, Mikko..."

Mikset Kettunen tee sitä itse?

Kettunen kirjoitti...

Koska en seuraa päivittäin sanomalehtiä.

Anonyymi kirjoitti...

Vaan yksi puuttuu...

Daniel Craig

Zilu kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200709186606923_uu.shtml

uutinen tiistai illalta ilta-lehdestä....

"Uhrin mukaan hyökkääjä on noin 20-vuotias, kapeakasvoinen, vaaleahiuksinen ja 170-175 sentin mittainen. Hän oli pukeutunut tummanvihreään, vyötärömalliseen kangastakkiin, tummiin housuihin ja tummiin kenkiin. Hänellä oli päässä tummanvihreä, lyhytlippainen kangaslakki."

yllättävän hyvin löytyy niitä tuntomerkkejä kun kyseessä mitä ilmeisemmin joku muu kuin työperäinen kantaväestöön kuulumaton uussuomalainen kulttuurinrikastaja...

miksei tässä tapauksessakin ilmoiteta tuntomerkeiksi vain esim. skandinaavisen vaalea ihoinen...