Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, elokuuta 23, 2007

Englantilaiset pakenevat Englannista

Joka neljännellä Britanniassa syntyvällä ulkomaalaistausta

Yhdellä neljästä Britanniassa syntyneestä lapsesta on ulkomaalainen isä tai äiti. Uusia tilastotietoja uutisoi iltapäivälehti The Sun. Lehden mukaan Britanniassa syntyy joka vuosi 734 000 lasta, joista 205 500:lla on Britannian ulkopuolella syntynyt vanhempi. Kuusi vuotta sitten ulkomaalaistaustaisia vastasyntyneitä oli vain viidesosa kaikista.

Britanniasta myös muutti pois ennätysmäärä ihmisiä viime vuonna, 385 000. Suosituimpia kohteita olivat Australia ja Kanada. The Sunin haastatteleman viranomaisen mukaan poismuuttajat eivät usko, että Britannia pärjää valtavien maahanmuuttajamäärien kanssa. Viime vuonna Britanniaan muutti 574 000 ihmistä.Väestönvaihto siis etenee Englannissa. Vierasperäisen väestön määrä lisääntyy maahanmuuton ja syntyvyyden kautta yhteensä n. 800.000 hengellä vuodessa. Samaan aikaan englantilaisten määrä vähenee n. 400.000 hengellä vuodessa.

Englantilaiset siis pakenevat Englannista. Tilalle tulee intialaisia, pakistanilaisia, iranilaisia, turkkilaisia, arabeja, afrikkalaisia ja jamaikalaisia.

Englantilaisen väestön ja vierasperäisen väestön lukumäärien ero kaventuu 1,2 miljoonalla vuodessa, jos ja kun englantilainen väestö hupenee n. 400.000 hengellä vuodessa ja samaan aikaan vierasperäinen väestö lisääntyy 800.000 hengellä vuodessa.

Kohta Englannissa ei asu enää englantilaisia tai ylipäätään valkoisia ihmisiä. Englanti etenee Robert Mugaben viitoittamalla tiellä. Zimbabwen tie on Englannin tie.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muuten tarkka kuvaus, mutta suurin osa Englantiin viime vuosina muuttaneista on lähtöisin entisestä itäblokista.

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelin lähteä vaihto-oppilaaksi Floridaan. Kun kerran mustat ja muslimit tuottavat näin huomattavia ongelmia eurooppalaisille tänään ja nakyäään, niin ihan käyttökelposta olisi tietää, mikä mustien suhde valkoisiin Floridassa, pahako?

Mikko Sandt kirjoitti...

"mikä mustien suhde valkoisiin Floridassa, pahako?"

http://en.wikipedia.org/wiki/Florida#Demographics

Anonyymi kirjoitti...

http://www.svd.se/dynamiskt/kultur/did_16816107.asp

Jasso kirjoitti...

Tilalle tulee intialaisia, pakistanilaisia, iranilaisia, turkkilaisia, arabeja, afrikkalaisia ja jamaikalaisia.

Tuttuun tapaasi puhut taas täyttä roskaa. Eiköhän ne Britanniaan viime vuosina muuttaneet ole lähinnä olleet baltteja, puolalaisia ja muita yhtä potentiaalisia neekeriählämejä.

Britanniaan ei juuri kukaan myöskään muuta korkean sosiaaliturvan perässä, joten vouhottaminen neekeri-invaasiosta on tässä tapauksessa irrelevanttia. Yritä nyt saatana päättää, onko työperäinen, ahkerien ihmisten ylläpitämä muuttoliike hyvä vai paha asia.

Se on kyllä ihan totta, että puolalainen kiihkokristitty voi olla vakavakin uhka brittiläisen liberalismin perinteelle.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Itäeurooppalaisten maahanmuuttajien määrä Britanniassa on häviävän pieni verrattuna Euroopan ulkopuolelta tulleiden ei-valkoisten maahanmuuttajien määrään.

Vaikka itäeurooppalaisten osuus Britanniaan viime vuosina tulleista maahanmuuttajista olisi aikaisempaan verrattuna varsin suuri itäeurooppalaisia aiemmin koskeneiden maahanmuutto- ja työluparajoitusten poistuttua Itä-Euroopan maiden EU-jäsenyyden (2004) vuoksi, olennaista on kumulatiivinen vierasperäinen populaatio.

Maahanmuuttajien Britanniassa syntyneet lapset ovat lähes poikkeuksetta nimenomaan Euroopan ulkopuolelta tulleiden ei-valkoisten maahanmuuttajien lapsia.

Anonyymi kirjoitti...

"Yritä nyt saatana päättää, onko työperäinen, ahkerien ihmisten ylläpitämä muuttoliike hyvä vai paha asia."

Erittäin paha asia, jos tulijoita on paljon. Vaikka kaikki afrikkalaiset ja islamilaiset maahanmuuttajat olisivat maailman ahkerimpia ja lainkuuliaisimpia, peruuttamaton kulttuurinen tuho tapahtuisi silti. Minä en ainakaan haluaisi elää miljoonien lainkuuliaisten ja ahkerien muslimien, kiinalaisten ja neekereiden keskellä, vaan sellaisten ihmisten, jotka jakavat kanssani yhteisen länsimaisen tai suomalaisen kulttuurin. Jos joku muu on eri mieltä, hän voi muuttaa vaikka Kiinaan. Tuskin kiinalainen kulttuuri mihinkään yhden suomalaisen maahanmuuttajan takia häviää.

sozaburo kirjoitti...

Sen verran kommettia tähän pakenevien brittien määrään. Muistaakseni BBC:n mukaan (en jaksa etsiä, älkää pyytäkö linkkiä) näistä maasta karkaavista on n. 50-60 % ns. oikeita brittejä eli ilmeisesti syntyperäisiä valkoisia.

Jasso kirjoitti...

Tuo otsikko on vaan pari astetta turhan raflaava - mikäli postauksen pointtina on nimenomaan se, että valkoiset britit muka pakenevat neekeribrittejä ja muslimibrittejä.

Ruuhkia, Lontoon asuntomarkkinoita ja koko saaren paskoja kelejä ne ovat karussa, jos jotain.

The Sunin ja "haastattelemansa viranomaisen" lainaaminen tekee toisaalta aina vaikutuksen. Hyvä Yle!

Mikko Ellilä kirjoitti...

sozaburo kirjoitti...
"Sen verran kommettia tähän pakenevien brittien määrään. Muistaakseni BBC:n mukaan (en jaksa etsiä, älkää pyytäkö linkkiä) näistä maasta karkaavista on n. 50-60 % ns. oikeita brittejä eli ilmeisesti syntyperäisiä valkoisia."

Rupesin itsekin funtsimaan, että etnisesti vierasperäiset ihmiset ovat varmaan yliedustettuina Britanniasta pois muuttavien ihmisten keskuudessa. Heillä on matalampi kynnys muuttaa, koska heillä ei ole juuria Britanniassa. Joku Britanniassa asuva intialainen saattaa varsin helposti muuttaa Britanniasta esim. Amerikkaan kokematta mitään tunnontuskia tai kulttuurishokkia tai sukulaisuus- ja ystävyyssuhteiden katkeamista.

sozaburo kirjoitti...

Jos britanniasta muuttaa vuodessa pois lähes 200 000 syntyperäistä, lue valkoista, brittiä niin se on kyllä aika iso luku.

Kyllä silloin on vika jossain muussakin kuin säässä tai ruuhkissa.

Yksi syy on ainakin nouseva verotus. Syy siihen on varmasti tämän blogin lukijoille ilmeinen. Juurihan esim. kiinteistöveroa nostettiin alueittain porrastaen(lähde Taloussanomat) koska ei ole oikein, että jotkut ostavat itsensä ulos multikultihelvetistä.

Mikko Ellilä kirjoitti...

P.S.

Artikkelissa mainittiin, että Britanniassa syntyy vuositasolla yli 200.000 lasta maahanmuuttajavanhemmille. Tähän ei ole vielä laskettu mukaan Britanniassa syntyneiden etnisesti vierasperäisten ihmisten lapsia.

On ilmiselvää, että Britanniaan 1960-, 70- ja 80-luvuilla tulleiden maahanmuuttajien 1960-, 70- ja 80-luvuilla Britanniassa syntyneet lapset ovat saaneet valtavasti lapsia 1990- ja 2000-luvuilla.

Nämä eivät ole mukana em. 200.000 lapsen joukossa.

Jos yli neljäsosa kaikista Britanniassa syntyneistä lapsista syntyy Britannian ulkopuolella syntyneille vanhemmille, Britanniassa syntyneiden etnisesti vierasperäisten ihmisten (intialaisten, pakistanilaisten, arabien, afrikkalaisten, jamaikalaisten jne.) lapsien lisääminen mukaan nostaa etnisesti ja rodullisesti vierasperäisten lasten osuuden todennäköisesti reilusti yli puoleen kaikista Britanniassa syntyvistä lapsista.