Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, lokakuuta 28, 2009

Vihreiden puoluelehden päätoimittaja: Islamin kritisointi kiellettäväVihreä Lanka-lehden päätoimittaja Elina Grundström:

Islam on hieno uskonto

Se islam, jonka itse tunnen Kaakkois-Aasiassa asuneena, on hieno uskonto, suunnilleen yhtä hyvä kuin kristinusko. Se on hyvin lähellä vihreyttä ja pohjoismaista sosiaalidemokratiaa.
Tuntemani muslimiaktivistit eivät uhkaa länsimaita, vaan yrittävät ratkaista oman maansa köyhyys- ja ympäristöongelmia. Muslimituttavieni käsitys naisten asemasta on lähempänä omaani kuin lestadiolaisten.
Suomessa muslimit ovat joka tapauksessa syrjitty vähemmistö. Siksi on pelottavaa, että myös älymystö on lähtenyt mukaan populistisiin vaatimuksiin, että muslimeista ja heidän uskonnostaan pitää saada puhua mitä tahansa.


Tämän Vihreä Lanka-lehden päätoimittajan käyttämä ilmaisu "populistinen vaatimus, että islamista pitää saada puhua mitä tahansa" tarkoittaa, että hänen mielestään islamista EI pitäisi saada puhua vapaasti.

Vihreiden puoluelehti siis vastustaa sananvapautta ja kannattaa sensuuria.


Kaiken kukkuraksi tämän vihreiden puoluelehden päätoimittaja valehtelee, että islam "on hyvin lähellä vihreyttä ja pohjoismaista sosiaalidemokratiaa", "ei uhkaa länsimaita", "pyrkii ratkaisemaan köyhyys- ja ympäristöongelmia" ja "kannattaa naisten tasa-arvoa enemmän kuin pohjoissuomalaiset lestadiolaiset". Tämä on ihan tahallista fanaattista valehtelua. Vihreiden puoluelehden päätoimittaja yrittää tahallaan estää suomalaisia saamasta tietoa islamin todellisesta luonteesta valehtelemalla täysin orwellilaisesti: sota on rauhaa, vapaus on orjuutta, islam on lähellä vihreyttä ja pohjoismaista sosiaalidemokratiaa, islam ei uhkaa länsimaita, islam kannattaa naisten tasa-arvoa.

Sairasta valehtelua.


Tämän vihreiden puoluelehden päätoimittajan mukaan islam on hieno uskonto. Tämä uskonto on todellisuudessa fasistinen ideologia, joka pyrkii pystyttämään totalitaarisen teokraattisen diktatuurin jokaiseen maahan.

In Islam, the world is divided into two components: dar al-Islam and dar al-Harb.

Dar al-Islam means lands under Islamic rule.

Dar al-Harb (Arabic:
دار الحرب "house of war") is a term used to refer to lands administered by non-Muslim governments.

The inhabitants of the Dar al-Harb are called harbi (Arabic:
حربي), as opposed to dhimmi.

A harbi has no rights, not even the right to live.

A dhimmi (Arabic:
ذمي) is a non-Muslim subject of a state governed in accordance with sharia law. The term connotes an obligation of the state to protect the life, property, and freedom of religion of the infidel subject in exchange for an extra tax known as the jizya and the infidel's acceptance of Muslim supremacy.

Tämä fasistinen, imperialistinen, totalitaarinen teokraattinen ideologia on se, jonka on Vihreiden puoluelehden päätoimittajan Elina Grundströmin mielestä hieno uskonto.

Vihreät ovat siis fasistisen islamin puolella ihmisoikeuksia vastaan.

Ei kommentteja: