Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

lauantaina, lokakuuta 03, 2009

Idioottien lempiargumentti: "onhan suomalaisiakin rikollisia olemassa"
Facebook-keskusteluryhmästä MAASSA MAAN TAVALLA, TAI MAASTA POIS:

Juho Loijas a écrit
le 30 septembre 2009 à 10:04
Aletaanpa ensin sitten itse elää niiden Suomen lakien ja asetusten mukaan tasan tarkkaan ja prikulleen ja aletaan sitten vasta vaatimaan sitä muiltakin.

Eiks niin?

En toki väitä, että yksikään tämän ryhmän jäsenistä olisi koskaan Suomen lakia rikkonut, mutta vahva epäilys on aiheesta.

Mikko Ellilä a écrit
le 30 septembre 2009 à 12:53
Olipas tyhmää argumentointia. Sinun mielestäsi ulkomaalaiset rikolliset eivät siis ole ongelma, koska suomalaisiakin rikollisia on olemassa.

Esimerkiksi Helsingissä 50 % raiskauksista on ulkomaalaisten tekemiä ja Espoossa 70 %. Sinun mielestäsi tämä ei siis ole mikään ongelma niin kauan kuin Suomessa on yksikin suomalainen raiskaaja. Hyi saatana, miten sairasta logiikkaa.


Timo Lampila a écrit
le 30 septembre 2009 à 15:21
Tuo on enemmistön ajattelutapa, eikä siitä oikeastaan voi kansaa syyttää, niin massiivinen aivopesu on ollut, kukapa yhteistä venettä viitsisi keikuttaa? Pääasia, että TUNTUU MUKAVALTA, eihän syyllistäminen ja ylimääräinen ajattelu ole kivaa. Helppo, poliittisesti korrekti mielipide säästää energiaa. Ei ongelmia tarvitse käsitellä kun ne voi lakaista maton alle. Ihminen on semmonen.

Timo Lampila a écrit
le 30 septembre 2009 à 15:59
Juho Loijas voi myös pohtia islamin vaikutusta vastaanottavaan yhteiskuntaan ja viedä ajattelun jopa niinkin pitkälle, että löytää ryhmän nimestä sille yhteyden. Ei ole pakko, mutta hölmöä kommenttiasi vasten se on suotavaa.

Nuutuneet käsitykset ja ennakkoluulot monikultturismista kaipaa tuuletusta ja uudelleenarviointia, nimenomaan ajan valossa. Onko kulttuuri rikkaampi siellä missä maahanmuuttajat asuvat, käypäs kysymässä paikallisilta? Tai sitten voi tarkastella tylsiä numeroita, statistiikkaa, missä todella mennään - rikastuuko monelle niin ahdistava Suomi sillä, että pakolaismääriä jatkuvasti kasvatetaan, edellisten pyöritellessä peukaloita, notta mitäs sitä tekis.

Riku Kärkkäinen a écrit
le 1 octobre 2009 à 10:03
Juho vois ensinnäkin riisua tuon villasukan päästä sisällä, sen jälkeen käydä parturissa, ja pitää typerät kommentit ihan siellä hippien iltamissa.

Ei kommentteja: