Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, maaliskuuta 22, 2007

Ja taas

Tähän alkaa jo vähän kyllästyä.


10-vuotias vakavan seksuaalirikoksen uhrina Turussa

21.3.2007 18:13

10-vuotias tyttö joutui vakavan seksuaalirikoksen uhriksi tiistai-iltana Turussa Pansion kaupunginosassa. Tytön kimppuun hyökättiin kun hän oli oikaisemassa kotiinsa Metallikadun ja Ahjokadun risteyksessä sijaitsevan metsäkaistaleen läpi johtavaa polkua.

Poliisi on pidättänyt teosta epäiltynä 24-vuotiaan Turussa asuvan miehen. Epäilty on normaalivartaloinen. Hänellä on tumma pitkä tukka ja silmälasit. Ihonväriä poliisi luonnehtii tummahkoksi eteläeurooppalaiseksi.

Yllään hänellä on ollut siniset farmarit, joissa on jotain vaaleaa ja vihreä takki, jossa on vähän mustaa.

Epäilty on käyttänyt valkoista Mitsubishi Carisma -merkkistä henkilöautoa. Auto on voinut liikkua rikospaikan lähistöllä teon aikoihin eli noin kello 18-19.30.

Poliisi pyytää rikoksesta mahdollisesti jotain tietäviä ottamaan yhteyttä numeroon 02-281 5150 tai palaute@turku.poliisi.fi.

Tyttö toimitettiin illalla sairaalaan tutkittavaksi ja hän on edelleen terveysalan ammattilaisten hoidossa.(STT-IS)
Voi vittu, että minua vituttaa näiden sairaiden fanaatikkojen pyrkimys estää muslimiraiskaajien saaminen kiinni ja niin ikään pyrkimys estää muslimiraiskaajien sanominen muslimiraiskaajiksi.

Vittu näitä idiootteja. Saatana. Perkele. Muslimit raiskaavat suomalaisia naisia ja tyttöjä harva se päivä. Poliisi kuitenkin pyrkii kaikin keinoin estämään heidän kiinnijäämisensä antamalla valheellisia tuntomerkkejä, kuten "ihonväriltään luonnehdittavissa tummahkoksi eteläeurooppalaiseksi" tai "Välimeren alueelta kotoisin olevan näköinen".

Luuleeko joku oikeasti, että Suomessa riehuisi valtava määrä italialaisia raiskaajia?

No ei.

Kyllä ne "Välimeren alueelta kotoisin olevan näköiset" raiskaajat ovat LÄHI-IDÄSTÄ KOTOISIN OLEVIA MUSLIMEJA.

Miksi tätä ei sanota suoraan?

Miksi media valehtelee tahallaan?

Miksi POLIISI valehtelee tahallaan?

Poliisi ei voi olla tietämättä, että kyseessä ovat lähi-itämaalaiset muslimit. Viime aikoina raiskatut naiset ja tytöt ovat taatusti antaneet poliisille tuntomerkkejä tyyliin "mies näytti arabilta, turkkilaiselta tai iranilaiselta". Sen sijaan poliisi on kieltäytynyt julkaisemasta tällaisia tuntomerkkejä. Poliisi on käyttänyt perverssejä kiertoilmaisuja, kuten "Välimeren alueelta kotoisin olevan näköinen".

Ei kukaan raiskattu nainen eikä varsinkaan 10-vuotias tyttö sano jotain pohjoisafrikkalaista tai lähi-itämaalaista raiskaajaansa "Välimeren alueelta kotoisin olevan näköiseksi", vaan käyttää todennäköisesti termiä "arabin näköinen". Poliisi vain kieltäytyy kertomasta tätä julkisuuteen.

Suomen valtion virallisen multikulti-ideologian mukaa islam on Rauhan Uskonto™. Useimmat pohjoisafrikkalaiset tai lähi-itämaalaiset ovat muslimeja. Koska muslimit ovat tylsää länsimaista kulttuuriamme rikastuttavia jännän Toiseuden™ edustajia ja suuren Työvoimapulamme™ poistavia, Suomen tarvitsemia Huippuosaajia™, he eivät koskaan voi tehdä mitään väärää viranomaisten ja poliitikkojen mielestä.

Todellisuudessa maahanmuuttajat tekevät yli 20 kertaa enemmän raiskauksia per capita kuin suomalaiset. Nämäkin raiskaukset ovat tietysti sarja yksittäistapauksia, joita ei saa yleistää. Raiskauksiin syyllistyneiden maahanmuuttajien joukossa afrikkalaiset ja lähi-itämaalaiset ovat tietysti vahvasti yliedustettuina, koska eiväthän Suomessa asuvat ruotsalaiset, norjalaiset, islantilaiset, tanskalaiset, saksalaiset, hollantilaiset, belgialaiset, luxemburgilaiset, ranskalaiset, sveitsiläiset ym. normaalit eurooppalaiset tee sen enempää raiskauksia per capita kuin suomalaiset, mahdollisesti jopa vähemmän.

Se, että Suomessa riehuvat "ulkomaalaistaustaiset" raiskaajat ovat enimmäkseen nimenomaan afrikkalaisia ja lähi-itämaalaisia, on itsestäänselvää.

Idiootit kuitenkin haluavat kieltää tosiasioiden kertomisen julkisuuteen, koska tiedot rikollisten etnisyydestä "vahvistaisivat rasistisia ennakkoluuloja".

No, jotkin tilastotiedot ym. empiiriset faktatiedot nimenomaan todistavat ennakkoluulot oikeiksi.

Esimerkiksi vuonna 2005 ulkomaalaisten tekemiin ryöstöihin epäillyistä lähes 40 % oli Somalian kansalaisia, vaikka Somalian kansalaisia asui Suomessa tuolloin 4 704 eli vain 4,1% maassa asuvista 113 852 ulkomaalaisesta. Somalit ovat siis noin kymmenkertaisesti yliedustettuina ryöstäjien keskuudessa muihin ulkomaalaisiin verrattuina. Suomalaisiin verrattuina somalit tekevät yli satakertaisesti enemmän ryöstöjä per capita, koska ulkomaalaiset kokonaisuutena tekevät ryöstöjä yli kymmenkertaisesti enemmän per capita kuin suomalaiset.

Tilastojen tai muiden faktatietojen tarkoituksena ei ole hälventää ennakkoluuloja. Faktat ovat faktoja. Jos faktat todistavat ennakkoluulot oikeiksi, silloin pitää vain todeta “MOT” ja hyväksyä asioiden todellinen laita. Tätä ei Suvaitsevaisto™ tajua.

Jos ja kun Afrikasta ja Lähi-idästä Eurooppaan tulevat muslimit aiheuttavat helvetin pahoja ongelmia (ryöstöjä, raiskauksia, murhia, vaatimuksia sharia-lain säätämiseksi), Eurooppaan ei pidä ottaa maahanmuuttajia Afrikasta ja Lähi-idästä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs pidät tästä?

http://www.freewebs.com/eiraiskauksille/

Saa levittää