Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, maaliskuuta 29, 2007

Pravda valehtelee taas, että islamilaiset terroristit ovat ranskalaista nuorisoa

Pravda:No, kyllähän tämän jo tietää. "Nuoriso" on Pravdan käyttämä eufemismi islamilaisille terroristeille.


Pariisi. Ranskan poliisi ja nuoriso ottivat yhteen yhdellä Pariisin päärautatieasemalla tiistaina. Mellakka puhkesi Gare du Nordin asemalla lipuntarkastuksessa syntyneen kahnauksen jälkeen.

Mielenosoittajat syyttivät lipuntarkastajia kovakouraisista otteista liputta kulkeneen matkustajan kohtelussa. Poliisin mukaan kaksi nuorta pahoinpiteli lipuntarkastajia.

Sana kahnauksesta lipuntarkastuksessa levisi väkijoukossa, ja poliisi sai vastaansa pulloja ja kukkapurkkeja heitelleitä nuoria. Mellakoijat hajottivat myös ikkunoita ja lippuautomaatteja. Poliisi kertoi pidättäneensä seitsemän ihmistä.Siis islamilaiset terroristit hyökkäsivät Pariisin päärautatieasemalle, vetivät turpaan lipuntarkastajia, hajottivat rautatieaseman ikkunoita ym. kalustoa ja hyökkäsivät poliiseja vastaan osoittaakseen vastustavansa Ranskan lainalaista yhteiskuntajärjestelmää ja osoittaakseen kannattavansa islamilaisen lain, sharian, toteuttamista Ranskassa, vastoin Ranskan perustuslakia ja Ranskan parlamentin säätämiä lakeja.

On sairasta, että Helsingin Sanomat valehtelee tällaisista asioista aina.

Tämä ei ollut mikään nuorisomellakka.

Nämä eivät ole mitään ranskalaista nuorisoa:
Asialla olivat siis taas kerran islamilaiset maahanmuuttajat, mutta tätähän Yle ja HS eivät koskaan suostu kertomaan.

Kun muslimit polttivat tuhansia autoja ja kymmeniä taloja Pariisissa vuoden 2005 marraskuun ramadan-mellakoiden aikana, Yle ja HS valehtelivat näiden islamilaisten terroristien olleen "ranskalaisnuorisoa".

Kun muslimit aiheuttivat tuhoa useissa kouluissa ja liikekeskuksissa Göteborgissa ja hyökkäsivät satapäisenä laumana poliisin kimppuun kiviä heitellen, Yle ja HS valehtelivat näiden terroristien olleen "ruotsalaisnuorisoa".

Olisi väärin kertoa suurelle yleisölle, että muslimit ovat väkivaltaisia. Silloinhan suuri yleisö voisi jopa saada sellaisen kuvan, että muslimit ovat väkivaltaisia.

Viime syksynä Rauhan Uskonnon™ edustajat suunnittelivat mm. Prahan synagogan valtaamista ja juutalaisten tappamista:

Tschechische Zeitung berichtet von Terrorplan gegen JudenEs ist ein besorgniserregender Bericht, doch die tschechische Regierung hüllt sich in Schweigen: der Zeitung "Mlada Fronta Dnes" zufolge wollten islamische Extremisten in Prag Juden entführen und töten. Die Entführten hätten in einer Synagoge festgehalten werden sollen, berichtete die Zeitung "Mlada Fronta Dnes" unter Berufung auf geheimdienstnahe Kreise. Die Extremisten hätten unerfüllbare Forderungen stellen und schließlich die Synagoge in die Luft sprengen wollen.


Luitko tätä Hesarista?

Ai että et lukenut?

Miten se on mahdollista?

Olisiko niin, että Pravda taas kerran jätti tahallaan kertomatta lukijoilleen faktoja islamilaisesta terrorismista?

Muslimit suunnittelivat Prahan synagogan valtaamista ja juutalaisten tappamista. Hesari jättää tämän kokonaan mainitsematta, koska Hesari ei halua lukijoidensa tietävän islamilaisesta terrorismista yhtään mitään.

Samat sanat Yleisradiosta. Jos tuo islamilaisten terroristien isku Prahan synagogaan olisi onnistunut, Yle ja HS olisivat sanoneet terroristien olleen "tshekkinuorisoa".

Joku Ranskassa asuva suomalainen nainen kommentoi tuota Pravdan valehtelua näin:

En jaksa enaa... Pariisitar - toistaiseksi

28.3.2007
17:30

Olen asunut Pariisissa viimeiset n. 8 vuotta. Arkipaivaani on olla tekemisissa taman "nuorison" kanssa. Kadulla kavellessani on sattunut kaikenlaista; kannykkani on revitty suoraan kadesta (muistona upeat naarmut poskessa), kimppuuni on hyokatty takaapain ja heitetty maahan kasi tiukasti suun edessa, etten voi huutaa (onneksi ohikulkijat pelastyttivat "nuoren"), olen saanut juosta henkeni edesta metrossa (ruuhka-aikana) kun "nuori" on paattanyt, etta haluaa minulta jotakin (onneksi eras herrasmies pelasti minut), milloin takapuolelleni on laimaitelty tai peraani on huudeltu torkeyksia (olet huora jos et vastaa huutoihin, huora myos jos vastaat ystavallisesti).

Huom! En pukeudu mitenkaan provosoivasti, mutta jo vaalea iho ja vaaleat hiukset saavat joskus nama "nuoret" hulluiksi. Lisaksi lahes kaikki tapaukset ovat sattuneet keskella kirkasta paivaa, ja useimmiten ns. hyvamaineisilla alueilla. Olen todella vasynyt tahan kaytokseen ja olemme mieheni kanssa paattaneet muuttaa pois Pariisista, koska en missaan nimessa halua kasvattaa mahdollisia tulevia lapsiani tallaisessa ymparistossa (vaikka muuten Pariisin on mahtava kaupunki). Tullessani Pariisiin minulla ei ollut minkaanlaisia ennakkoluuloja kyseisia vahemmistoja kohtaan. Valitettavasti vuosien varrella ennekkoluuloista on tullut osa arkipaivaani, kutsun sita suojeluvaistoksi.

Tama "nuoriso" sanoo vihaavansa valkoisia ja kutsuu Ranskaa "huoraksi". Ranskan vasemmisto mielistelee tata "nuorisoa" ja inttaa, etta heita pitaa auttaa eika pistaa telkien taakse. Valitettavasti luulen vain, etta on liian myohaista "auttaa" naita nuoria, koska he eivat nayta olevan valmiita sijoittamaan omaan tulevaisuuteensa vaan odottavat vain, etta valtio antaa heille kaiken minka he haluavat, ilmaiseksi.

Ranskassa on tosi vaikea arvostella naita "nuoria", koska saa heti rasistin leiman. Niinpa kaikki populistipoliitikot pistavat ongelman oikeiston (ja Sarkozyn) syyksi; han kun on sisaministeri ja vastuussa poliiseista, jotka ovat kuulemma liian tiukkoja taman "nuorison" kanssa ja siten saaneet haidat vastaansa. Give me a break! Tilanne on aivan katastrofaalinen. Nahtavaksi jaa, jos Sarkozysta tulee presidentti, saako han jotakin tolkkua asiaan.

Hyvä, että joku puhuu asioista niiden oikeilla nimillä.

Luulen itse kuitenkin, että asiaan tolkkua saisi vain Jean-Marie Le Penin kaltainen nationalisti. Nicolas Sarkozyn kaltaiset mainstream-konservatiivit eivät ole osa ratkaisua, vaan osa ongelmaa.

Ranskan nykyinen maahanmuuttopolitiikka ja monikulttuurisuusideologia ovat nimenomaan Sarkozyn kaltaisten vallanpitäjien päätösten seurausta. Sarkozy oli Ranskan sisäministerinä 2002-2004 ja 2005-2007. Jos hän ei ole tuossa asemassa saanut tuossa ajassa yhtään mitään aikaan, miksi hänen valitsemisensa presidentiksi muuttaisi asioita?

Sarkozy on yksi niistä vallanpitäjistä, joiden tekemien päätösten tulokset näkyvät "nuorison mellakointina" (=islamilaisen maahanmuuttaja-armeijan sisällissotana Ranskan valtiota vastaan).

Sarkozy on ollut tekemässä niitä päätöksiä, jotka ovat johtaneet nykytilanteeseen. Hänen valitsemisensa presidentiksi merkitsisi nykylinjan jatkumista eli Ranskan luisumista kovaa vauhtia kohti Iranin kaltaista islamilaista diktatuuria.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kävin Pariisissa kesälomalla, saavuttuani kaupunkiin luulin päätyneeni afrikkaan. Kaupunki on likainen ja täynnä graffitteja.
Vartijoita näki vain turisteille suunnattujen hienoempien liikkeiden ovilla ja legioonalaisia partioi nähtyvyyksien lähettyvillä.
Iltaisin "nuoriso" maleksi kaduilla, enpä olisi isona miehenä uskaltanut yksin liikkua. Kuvottava paikka tätänykyä, romanttinen illuusio elää nykyään vain tarinoissa.