Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

sunnuntaina, syyskuuta 10, 2006

Tervetuloa uuteen blogiin!

Tämän blogin tavoitteena on koota blogosfäärin maahanmuutto- ja islamkriittiset äänet yhteiselle asialle. Tarkoituksena on muodostaa useiden kirjoittajien yhteisö, jossa kukin voi omilla tunnuksillaan julkaista tekstejä anonyymisti tai omilla nimillään. Internetistä löytyy jo useita laadukkaita suomenkielisiä blogeja, jotka enemmän tai vähemmän käsittelevät monikulttuurisuutta ja sen mukanaan tuomia haasteita. Ongelmana on selkeän yhteisöllisyyden puute. Kaikki kirjoittelevat omille blogeilleen ja asioista kiinnostunut joutuu surffaamaan sivulta toiselle. Monet monikulttuurisuuskriitikot kirjoittelevat blogeihinsa myös muista aiheista, kuten harrastuksistaan, kulttuurista tai siitä, mitä söivät kunakin päivänä. Näiden kirjoittajien tämän blogin teeman alle mahtuvat kirjoitukset voitaisiin julkaista täällä, jolloin niille voisi olla mahdollista saada enemmän näkyvyyttä.

Ideana ei ole öyhöttäminen. "Neekerit vittuun ja sassiin!" -tyyppiset tekstit eivät kuulu asiaan. Tekstien tulee olla asiallisesti perusteltuja, hyvällä kielellä kirjotettuja ja mieluiten ongelmien ytimeen pureutuvia. Mallia voi ottaa Jussi Halla-aholta tai (nyt jo lopettaneelta) vääräuskoiselta. Konseptinsa puolesta Uusi viesti on ottanut esimerkikseen Brussels Journalin.

Ole hyvä ja ota yhtettä kommenttiosaston tai sähköpostin kautta, mikäli kiinnostuit. Voin julkaista tekstisi omilla tunnuksillani, ja mikäli sinulla on enemmänkin näyttöä asiallisista, purevista teksteistä, voin kutsua sinut blogin vakituiseen kirjoittajakaartiin. Kaikenlaiset kommentit ja kehittämisehdotukset ovat myös erittäin tervetulleita.

Tavoite on kasvaa pikkuhiljaa Suomen luetuimmaksi monikulttuurisuutta kriittisellä äänellä käsitteleväksi blogiksi. Tervetuloa mukaan!

3 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

http://vasarahammer.blogspot.com/

Sinne kirjoittelen joskus ja juttuja saa lainata, jos haluaa.

emppula kirjoitti...

Terve,

Minulla on juuri sellainen blogi, jossa osa sisällöstä on monikultturismikritiikkia, osa taas jotain aivan muuta. Lähdin liikkeelle siitä, että omalla nimellä kirjoittaessa kannattaa kirjoittaa muustakin kuin monikultturismin järjettömyydestä.

Juttujani saa lainata, kommentoida omassa blogissaan yms.

Tervetuloa bloggaamaan.

T: Johannes

Väinö Valpas kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Voin paljastaa sen verran, että myös minä kirjoittelen omalla nimelläni ns. tajunnanvirtablogia, joka aina aika ajoin sivuaa mokuilu-aihettakin. Kuten tuossa ensimmäisessä postauksessani oli sanottukin, tästä on tarkoitus tehdä Brussels Journalin kaavan mukainen mokukrittinen "nettilehti." Mailailkaa mikäli löytyy kiinnostusta liittyä toimitukseen.