Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

lauantaina, syyskuuta 16, 2006

Erehtymätön paavi

Vaikka käsittelinkin aihetta viimeisintä edeltäneessä kirjoituksessani, en malta olla ottamatta sitä uudelleen esille. Helsingin Sanomat ja Yle molemmat uutisoivat muslimijohtajien kiihtyvään tahtiin antamista lausunnoista, joissa vaaditaan paavilta anteeksipyyntöä. Vatikaani onkin jo ehtinyt pahoitella muslimeille heidän väärinkäsityksestään syntynyttä mielipahaa. Sanojaan paavi ei kuitenkaan ole syönyt, eikä taida syödäkään. Paavi kun tunnetusti on erehtymätön.

Muslimit eivät ole perinteisesti kovin pienimuotoisiin pahoitteluihin tyytyneet. Tanskan pilakuvajupakassahan vaadittiin nimenomaan Tanskan hallituksen ja Jyllands Postenin anteeksipyynnön lisäksi irtisanoutumista pilakuvien välittämästä viestistä. Koska yhteistä säveltä ei löydetty, on Tanskan vastikkeella suojelupoliisille ollut työtä. Mitkähän mahtavat olla sveitsiläiskaartin valmiudet torjua terrori-iskuja?


And emotion spilled over in Turkey, which Benedict is scheduled to visit in November, as a top official in the Islamic-rooted ruling party said that the pope was “going down in history in the same category as leaders such as Hitler and Mussolini.”

“He has a dark mentality that comes from the darkness of the Middle Ages,” the official, Salih Kapusuz, deputy leader of Turkey’s governing party, was quoted as saying on the state-owned Anatolia news agency. “It looks like an effort to revive the mentality of the Crusades." (lähde)


Hitler, Mussolini ja Paavi. Vaikka kommentoija tuskin tuntee Godwinin lakia, ja vaikka kyse ei olekaan nettikeskustelusta, totean tähän Jukka Korpelaa siteeraten: "Hitler-kortin käyttö osoittaa niin vakavaa suhteellisuudentajun häiriötä, että mitään sen pelanneen aiemminkaan esittämää ei pidä ottaa vakavasti."

Väitteen paavin pimeästä keski-aikaisesta mielenlaadusta jätän kokonaan omaan arvoonsa, sillä katson mielipiteen esittäjän olevan nk. jäävi.

Todelliseen riman alitukseen, aiheen tiimoilta käytävän keskustelun pohjanoteerauksen pystyi kuitenkin Pakistanin ulkoministeriön puhenainen Tasnim Aslam, vaikka oikeampaan ei voisikaan oikeastaan osua:


"Anyone who describes Islam as a religion as intolerant encourages violence," Foreign Ministry spokeswoman Tasnim Aslam said. (lähde)


Islamin väittäminen suvaitsemattomaksi aiheuttaa muslimeissa väkivaltaisia reaktioita. Mikäli lähdetään siitä, että islam on uskontona suvaitseva, mikä epäilemättä oli Aslamin tarkoitus, ei pahempaa paradoksia voisi suustaan päästää. Mikäli taas lähtee siitä, että islam on suvaitsematon, on lausahdus mitä osuvin, onhan väitteelle empiiristä näyttöäkin!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni tämä Iso-Britanniassa järjestetyssä mielenosoituksessa otettu kuva tiivistää oivalla tavalla islamin tragikoomisen paradoksin:

http://img92.imageshack.us/img92/3836/20060203britishmuslimsps2uw.jpg

Väinö Valpas kirjoitti...

Kuva on selvästi väärennös. Parhaiten sen huomaa, kun katsoo violent -sanan v-kirjainta. Alkuperäisessä kuvassa lukee "Behead those who insult islam" ja se on otettu pilakuvajupakan yhteydessä.

Väärennettyjen kuvien levittäminen ei aja kuin mokuilijoiden asi

emppula kirjoitti...

Käsittääkseni Paavi on erehtymätön vain Vatikaanissa olevassa tilassa, jossa Jumala puhuu hänen kauttaan. Jos Paavi olisi antanut tuon mielipiteensä siellä, niin kohu olisi vieläkin suurempi.

Paavin muualla antamat lausunnot ovat enemmänkin ohjeita ja omia mielipiteitä. Niissä hän ei ole erhtymätön, mutta kuitenkin hänen on käsittääkseni pidettävä sanansa, muuten kirkko joutuu häpeään.

Sinänsä tämä tilanne on hyvin mielenkiintoinen, mutta noudattaa aika pitkälti samaa kaavaa kuin Muhammed-pilakuvista aiheutunut kriisi.

Oma veikkaukseni on, että nämä konfliktit tulevat lisääntymään koko ajan. Jomman kumman on annettava periksi, ja toivon ylikaiken että periksiantavat tahot eivät löydy Euroopasta. Jos kumpikaan ei anna periksi, saatamme joutua näkemään uskonsodan, jollaista ei nykyaikana enää pitäisi käydä.

~~Johannes~~

Väinö Valpas kirjoitti...

"toivon ylikaiken että periksiantavat tahot eivät löydy Euroopasta"

Kyllä Euroopastakin löytyy niitä tahoja, joiden toivoisin antavan periksi tässä kamppailussa. Valitettavasti ko. väestöryhmä vieläpä kasvaa vauhdilla :)

Anonyymi kirjoitti...

"Jos kumpikaan ei anna periksi, saatamme joutua näkemään uskonsodan, jollaista ei nykyaikana enää pitäisi käydä."
Miksi sanot "saatamme" joutua näkemään?
2000-luvulla Euroopassa tapahtuu asioita, joita täällä ei satoihin vuosiin ole koettu. Tulevista tapahtumista meidän on kiitettävä nykyisiä monikulttuurisia poliitikkojamme.