Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, syyskuuta 15, 2006

Koira älähti, kun kalikka kalahti

Vieraillessaan kotiseudullaan Saksassa paavi Benedictus XVI piti pitkän puheen huolestaan länsimaisen yhteiskunnan sekularisoitumisesta. Pitkän puheensa hän aloitti ottamalla esille huolensa jihadin luonteesta järjen, ja siten Jumalan vastaisena toimintamallina.

Paavin avoimet sanamuodot jättivät tilaa tulkinnalle, ja näin ollen ollaan taas tilanteessa jossa "rauhan uskonnon" edustajat ovat hysteerisinä vaatimassa anteeksipyyntöä:

Turkin uskonnollisten asioiden virasto on vaatinut paavilta anteeksipyyntöä. Paavin on määrä vierailla islaminuskoisessa Turkissa marraskuussa.

Myös mm. ranskalainen muslimijärjestö on vaatinut katolista kirkkoa selventämään kantaansa islamiin ja ääri-islamilaisuuteen. (lähde)

Kylläpä taas yllätti. Minusta olisi mukavaa, jos joku joskus vaatisi merkittäviltä muslimeilta selvennystä heidän kantaansa islamin suhtautumisesta kristinuskoon, saati sitten ateismiin.

Koraanihan on asian suhteen melko selväsanainen. Yksinkertaistettuna kristityllä (joilla on koraanin mukaan yhdessä juutailaisten kanssa erityisasema) on kolme vaihtoehtoa: kääntyminen, alistuminen tai kuolema.

Varsinaisia vääräuskoisia, kuten buddhalaisia ja taolaisia, sekä uskonnottomia eli ateisteja sitten saakin tappaa melko surutta, elleivät nämä käänny.

Yhden erittäin terävän huomion paavi teki.
But the section on Islam made up just three paragraphs of the speech, and he devoted the rest to a long examination of how Western science and philosophy had divorced themselves from faith — leading to the secularization of European society that is at the heart of Benedict’s worries.

This, he said, has closed off the West from a full understanding of reality, making it also impossible to talk with cultures for whom faith is fundamental.

“The world’s profoundly religious cultures see this exclusion from the divine, from the universality of reason as an attack on their most profound convictions,” he said. “A reason which is deaf to the divine and which relegates religion into the realm of subcultures is incapable of entering into the dialogue of cultures.” (lähde)


Länsimaiden maallistuminen on johtanut tilanteeseen, jossa koko maailma nähdään materialistisen, sekulaarin länsimaisen suodattimen läpi.

Kuvitellaan, että terroristien ainoa motivaattori on se, että lännellä on enemmän ja heillä vähemmän. Kuvitellaan että tilanne korjaantuu siirtämällä heille vähän enemmän meiltä. Kuvitellaan että tilanne Lähi-idässä paranee, kun pahat diktaattorit syrjäytetään. Kuvitellaan, että antamalla ihmiselle vähän vapautta demokratia puhkeaa kaikkialla kukkaan. Kuvitellaan, että kaikki tahtovat ajatella kuten me, jos heille vain annetaan siihen tilaisuus.

Maallistunut länsi on hukannut kykynsä asettua syvästi uskonnollisen kulttuurin asemaan, nähdä maailma niinkuin fundamentalistit sen näkevät. Heille Jumala tulee ensin, ihminen vasta sitten. Heille Koraani ei ole kirja, se on pyhää sanaa. Heille pyhä sana ei ole avoin tulkinnalle, vaan kirjallisesti, loppuun asti noudatettava käsky.

On se vaan pirun kumma, kun luterilaisessa kulttuurissa kasvaneen aatteellisen ateistin pitää ryhtyä puolustamaan paavia.

EDIT: Lisää aiheesta, oikein kuvien kanssa: http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Paavin+puheet+raivostuttavat+muslimeja/1135221653888

Ei kommentteja: