Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

sunnuntaina, syyskuuta 20, 2009

Islamilainen kulttuuri on huonompi kuin länsimainen (terveisiä Illmanille & Kalskeelle)

Jos kaikki kulttuurit olisivat yhtä hyviä, silloin myös kaikki menneisyyden kulttuurit olisivat yhtä hyviä kuin nykyajan kulttuurit.

Kukaan täysjärkinen ei kuitenkaan väitä, että esim. tuhat vuotta sitten Eurooppa olisi ollut yhtä hyvä yhteiskunta kuin nykyajan Eurooppa. Niinpä ne, jotka väittävät kaikkien kulttuurien olevan yhtä hyviä, ovat mielisairaita.

Tästä syystä meidän on voitava sanoa, että islamilainen kulttuuri on huonompi kuin länsimainen kulttuuri. Islam on keskiaikaista tyranniaa. Islam ei kuulu moderniin länsimaiseen yhteiskuntaan. Islam edustaa pimeää keskiaikaa. Islam on barbariaa. Muslimit ovat barbaareja, Eurooppaan hyökkääviä hunnilaumoja. Meidän on puolustettava itseämme eli länsimaista kulttuuriamme barbaarien invaasiolta.Ylläoleva lausuntoni sisältää eksplisiittisen vertailun länsimaisen kulttuurin ja islamilaisen barbarian välillä.

Mika Illman on sitä mieltä, että vain positiivinen lausunto esimerkiksi suomalaisen kulttuurin tms. länsimaisen kulttuurin paremmuudesta on sallittu vain ilman "ääneen lausuttua" (=eksplisiittistä) vertailukohtaa.

Alla on eksplisiittinen vertailukohta. Länsimaista kulttuuria verrataan islamiin ja islam todetaan huonommaksi. Illmanin mielestä allaoleva kirjoitukseni pitäisi siis sensuroida ja siitä pitäisi antaa minulle sakkoja tai jopa vankeutta.

Illman on siis sensuuria kannattava hullu, kuten kaikki asioista perillä olevat ihmiset ovat tienneet jo pitkään.


2 kommenttia:

Olli Juntunen kirjoitti...

Hyvä kirjoitus.

Stavrogin kirjoitti...

Jos kaikki kulttuurit olisivat yhtä hyviä, silloin myös kaikki menneisyyden kulttuurit olisivat yhtä hyviä kuin nykyajan kulttuurit.

Ei ole parempia tai huonompia kulttuureja, paitsi sellaisen ihmisen näkökulmasta, joka kuuluu johonkin kulttuuriin (minä en, kuten ei myöskään suurin osa nykyeurooppalaisista - toisin kuin suurin osa muusta ihmiskunnasta, länsimaisen liberalismin kaikista ponnisteluista huolimatta); on kulttuureja jotka syntyvät ja kuolevat, kehittyvät, kuten länsimaat keskiajalla ja renessanssin aikana, kukoistavat, kuten länsimaat valistuksen ajalla, ja rappeutuvat, kuten länsimaat 1900-luvulla, ja katoavat, kuten länsimainen kulttuuri tällä vuosidalla.

Kukaan täysjärkinen ei kuitenkaan väitä, että esim. tuhat vuotta sitten Eurooppa olisi ollut yhtä hyvä yhteiskunta kuin nykyajan Eurooppa.

Ainakin sillä Euroopalla oli vielä tuhat vuotta tulevaisuutta edessään, kun taas tällä nykyisellä ei ole enää sataakaan, hyvä jos viisikymmentä.

Niinpä ne, jotka väittävät kaikkien kulttuurien olevan yhtä hyviä, ovat mielisairaita.

Jospa sanottaisiin ihan suoraan, niin kuin asia oikeasti on, että kaikki jotka ovat Mikko Ellilän kanssa eri mieltä, tai pikemminkin ei tarpeeksi samaa mieltä Mikko Ellilän kanssa, ovat mielisairaita. Parempaan mielisairauden määritelmään en ole missään käsikirjassa törmännyt.

Tästä syystä meidän on voitava sanoa, että islamilainen kulttuuri on huonompi kuin länsimainen kulttuuri.

Sadan vuoden kuluttua islamilainen kulttuuri on yhä olemassa, länsimainen taas ei (onko se edes tällä hetkellä enää olemassa?). Tämä todistanee oikeaksi Neitzschen kritiikin darwinismista: se ei sovi arvottamisen pohjaksi, koska paras ei jää eloon.

Ansa josta ei tunnuta pääsevän kiipeämään ylös: se pitää olla muka objektiiviset syyt vastustaa asioita joita vastustaa, nimetä vihollisia jotka ovat... vihollisia. Vaikka vihollisen tunnistaminenhan on se eksistentiaalinen valinta, josta poliittinen ja moraalinen subjektius syntyy.

Islam on keskiaikaista tyranniaa.

Siksi sillä onkin kaikki kilpailuedut puolellaan.

Islam ei kuulu moderniin länsimaiseen yhteiskuntaan.

Sehän on jo täällä, Suomen kulttuurikehitykseen muutenkin niin paljon vaikuttanut Simo Rantalainenkin on kääntynyt islamiin jo vuosia sitten, kuinkas muuten...

Islam edustaa pimeää keskiaikaa.

More power to them.

Islam on barbariaa.

Verrattuna sivilisoituneeseen ihmiseen barbaari on aina kuin petoeläin verrattuna saaliseläimeen.

Muslimit ovat barbaareja, Eurooppaan hyökkääviä hunnilaumoja.

Ja Jussi Halla-aho seisoo muurilla Mikko Ellilän kanssa vartiossa kuin Tolkienin lastenkirjojen sankarit? Valitettavasti vihollinen on jo porttien sisällä.

Muslimit vain täyttävät omalla kulttuurillaan tyhjäksi jääneen tilan, paikan jossa ennen oli Eurooppa.

Meidän on puolustettava itseämme eli länsimaista kulttuuriamme barbaarien invaasiolta.

Kun te (keitä olettekin), samaistatte itsenne länsimaisen kulttuurin kanssa, se on vähän samaa kuin se että nykykreikkalaiset samaistavat itsensä antiikin Kreikan kanssa tai nykyegyptiläiset pyramidien ajan egyptiläisten kanssa. Ei millään pahalla, mutta viimeiset länsimaiset ihmiset ovat tunnistamattomaksi muuttuneessa Euroopassa yhtä lailla muukalaisia kuin muslimitkin.