Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, syyskuuta 15, 2009

Muslimit polttavat autoja Göteborgissa, Ilta-Sanomat ja Uusi Suomi valehtelevat

STT, Ilta-Sanomat, Uusi Suomi, Etelä-Suomen Sanomat jne:

Ruotsin toiseksi suurimmassa kaupungissa Göteborgissa autot roihuavat joka yö. Vajaan kuukauden aikana kaupungissa on poltettu noin 85 autoa. Kivisateeseen joutuvat lähes päivittäin myös bussit ja raitiovaunut, poliisit ja vartijat. Syyllisiä saadaan harvoin kiinni edes kuulusteluja varten.

Lauantain vastaisena yönä autoja tuikattiin tuleen Göteborgin lisäksi myös läheisissä Kungälvissä ja Falkenbergissa.

Myöhään perjantaina kahden raitiovaunun päälle ruiskutettiin palonarkaa nestettä ja ne sytytettiin tuleen.

Muslimit ovat siis Göteborgissa nyt ramadanin aikana polttaneet 85 autoa ja kaksi raitiovaunua ja kivittäneet kymmeniä busseja ja hyökänneet poliisien kimppuun.

Ilta-Sanomien otsikko oli:

Göteborgissa vyöryy outo ilkivallan aalto

Mitä outoa siinä on, että muslimit terrorisoivat länsimaita? Sehän ei ole millään tavalla outoa, vaan täysin normaalia meininkiä muslimeille.

Ei kommentteja: