Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, syyskuuta 09, 2009

Soini potkii Halla-ahoa päähän. Soini on Illmanin puolella.

Soini kannattaa sensuuria

Jussi Halla-ahon tuomio uskonrauhan rikkomisesta leimaa myös perussuomalaisia puolueena, kertoo perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini. Hänen mukaansa Halla-aho ilmoitti välittömästi valittavansa tuomiosta hovioikeuteen.

Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin mukaan sitoutumattomana perussuomalaisten ehdokkaana Helsingin kaupunginvaltuustoon valitun Jussi Halla-ahon saama tuomio vaikuttaa myös perussuomalaisten maineeseen.

- Kyllä se on leimannut sekä Jussi Halla-ahon henkilönä että perussuomalaisia varmasti mutkan kautta, mutta Halla-aho se on ollut syytettynä eikä perussuomalainen puolue.

Soini kuitenkin korostaa, että Halla-ahon tarina on vielä kesken, koska hän aikoo valittaa tuomiostaan hovioikeuteen. Lopullinen päätös tullee vasta korkeimmasta oikeudesta.

- Vasta lopullinen oikeuden päätös vaikuttaa mielipiteeseeni. Se voi vaikuttaa harkintaan, kun asetetaan sitoutumattomia ehdokkaita. Harkinta tulee siinä, asetetaanko hänet ehdokkaaksi.

YLE Uutiset


Soini potkii Halla-ahoa päähän. Soini on Illmanin puolella.

Soini antaa Mika Illmanin, Jorma Kalskeen ja Vihreiden päättää, kuka voidaan asettaa persujen ehdokkaaksi.

Soini iskee puukkoa Halla-ahon selkään. Soini on Illmanin puolella.

Soini vastustaa sananvapautta. Soini kannattaa sensuuria.

Soini palvelee muslimeja. Soini on maanpetturi, koska Soini nuoleskelee sensuuria vaativia islamilaisia terroristeja. Soini tunnetusti kannatti sensuuria jo kolme ja puoli vuotta sitten Muhammad-pilakuvien julkaisun aikoihin.

Soini ei ole koskaan kannattanut mitään ihmisoikeuksia. Soini vastustaa sananvapautta. Soini kannattaa sensuuria.

Ei ole mitenkään yllättävää, että Soini vastustaa Halla-ahon ehdokkuutta tämän saaman jumalanpilkkatuomion vuoksi. Muslimien edustama teokraattinen diktatuuri sopii Soinille kuin nenä naamaan.

Soini on uskonnollinen fundamentalisti, joka kannattaa keskiaikaiseen tyranniaan kuuluvia jumalanpilkkatuomioita.

Niin kauan kuin Soini on persujen puheenjohtaja, persut ovat sensuuria vaativia muslimeja ja heidän lakeijoinaan toimivia mikaillmaneja palveleva maanpetoksellinen puolue.


Ei kommentteja: