Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, elokuuta 31, 2009

Muslimit terrorisoivat Göteborgia; HS ja Yle vaikenevat

2009-08-27: Yle: Nuoriso riehuu Göteborgissa

« Vastaus #12 : 29.08.2009, 10:36:46 »

Taas pari autoa syttyi tuleen (huom! ei poltettu) viime yönä Göteborgissa. Liikennelaitos katkaisi kaiken raitiovaunuliikenteen Opaltorgetin ja Frölundan välillä kivisateen vuoksi, jolta ei säästyneet edes tilannetta selvittämään saapuneet poliisit. Poliisi sai useita ilmoituksia ammuskelusta Korsålidenissä. Laajan etsinnän tulos oli kasa hylsyjä, mutta selvittelytyö jatkuu edelleen. Busseja kivitettiin Billdalissa, vartijoita Gårdstenissä, poliiseja ja palokuntaa Hjällbossa. Kaksi palomiestä joutui sairaalahoitoon. Raketteja ammuttiin Bergsgårdsskolaniin, joka oli syttyä tuleen, mutta palokunta ehti hätiin. Kaiken kruunasi 14 autotallin palo poroksi aamuyöstä Kortedalassa. Palaneiden autojen määrää ei ole vielä ehditty laskea.

GP / LT / GT

Mukava saldo yhdelle illalle. Tällä vauhdilla Göteborg on kohta Malmön veroinen kulttuurikaupunki.

Edit: Tärkein meinasi unohtua - yhtään pidätystä mistään ylläolevasta ei ole tehty.


2009-08-27: Yle: Nuoriso riehuu Göteborgissa
« Vastaus #25 : 30.08.2009, 14:23:32 »

Levottominta viime yönä oli Uppsalassa. Göteborg oli rauhoittunut, mutta siltikin yhdestä raitiovaunusta kivitettiin ikkunat rikki, samoin kävi Kortedalan Handelsbankin näyteikkunoiden. Yhden poliisipartion kimppuun käytiin kivin ja kepein Hjällbossa, missä myös yksi aikuisten muodostama katupartio tuli kaltoin kohdelluksi. Yksi auto paloi, pienempia savupommeja siellä täällä, ja eihän viikoloppu olisi mitään ilman ylikulkusilloilta putoavia kivenmurikoita. Poliisi on jopa onnistunut pidättämään yhden ihmisen vahingonteoista.

Göteborgs-Postenin mielipidesivulla Länsi-Götanmaan lääninpoliisimestari peräänkuuluttaa tukea koko yhteiskunnalta, koska poliisi entuudestaan tietää, että ongelma on ratkaistavissa ainoastaan yhteistyöllä. Vanhempien ja muiden aikuisten tulisi toimia nyt nuorisolle esimerkkinä ja sanouduttava irti väkivaltaisuuksista.

Kuulostaa jo aika epätoivoiselta minusta.


Poliisi tosiaan vain pyörittelee peukaloitaan, uskaltamatta tehdä mitään:

En handfull ungdomar kommer att tas in på förhör under eftermiddagen med anledning av bränderna på Hisingen. Mellan 80 och 100 ungdomar har varit inblandade i händelserna.

Polisen har satt in extra resurser i jakten på de skyldiga bakom oroligheterna på Hisingen de senaste dygnen.

- Det är en balansakt på slak lina för att inte vidta åtgärder som uppfattas som provokationer. Det är en balans mellan att iaktta och ingripa, sade polismästare Lars Klevensparr vid en presskonferens på torsdagseftermiddagen.


Toivottavasti suomalaiset poliisit eivät ole noin munattomia silloin muslimit alkavat käyttäytyä Suomessa samalla tavalla kuin Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Hollannissa, Belgiassa, Ranskassa ja Englannissa.

Eniten tässä ramadan-terrorismissa minua vituttaa se, että Suomen sanomalehdet ja tv- ja radiouutiset eivät ole kertoneet näiden terroristien olevan muslimeja.

Täsmälleen sama juttu tapahtui jo vuonna 2005, kun HS ja Yle valehtelivat Ranskassa kymmenentuhatta autoa ja kymmeniä taloja ramadanin aikana polttaneiden muslimien olleen "ranskalaista nuorisoa".

Tämä on nimenomaan ramadan-terrorismia. Ramadan on nyt meneillään ja muslimeilla on tapana riehua Euroopan suurkaupunkien ghetoissa nimenomaan ramadanin aikana.

Miksi yksikään suomalainen sanomalehti tai tv:n tai radion uutislähetys tai ajankohtaisohjelma ei ole maininnut tätä sanallakaan?!

Miksi media valehtelee?

Kenen intressejä se palvelee, että terroristien hyökkäyksestä ei kerrota sanomalehdissä tai tv-uutisissa?

Te toimittajat, jotka tahallanne valehtelette näistä asioista: miten te pystytte nukkumaan yöllä? Miten te kehtaatte katsoa itseänne peiliin? Miten te perustelette itsellenne tuollaisen valehtelun? Miksi te suojelette terroristeja? Miten kukaan voi kuvitella olevan moraalisesti hyväksyttävää, että islamilaisten terroristien hyökkäyksestä vaietaan sanomalehdissä ja tv-uutisissa? Miten te kehtaatte käyttäytyä noin? Miten te voitte luulla, että tuollainen valehtelu olisi oikein?

Ei kommentteja: