Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, elokuuta 20, 2009

Voidaanko maahanmuuttoon vaikuttaa ennen kuin on liian myöhäistä


« : 11.08.2009, 18:22:55 »


En enää juurikaan lue Homman foorumia. Miksikö? Minulta on loppunut usko aivan totaalisesti.

Ei niinkään usko ns. "Hommaan", vaan mahdollisuuksiimme vaikuttaa mihinkään tässä "demokratiassa", jossa elämmme ja olemme. Varsinkin maahanmuutto on poliittisena keskustelunaiheena täysin mahdoton: joko olet "oikeaa" mieltä, tai olet yhteiskuntakelvoton rasisti (huolimatta mielipiteittesi varsinaisesta asiasisällöstä.)

Voimme keskenämme suoltaa foorumille hallitsemattoman humanitäärisen maahanmuuton järjettömyyttä todistavia tilastoja kunnes sormemme vuotavat verta, mutta se ei vaikuta yhtään mihinkään. Yksikään "oikean" mielipiteen omistava ei näitä tilastoja lue - tai vaikka lukeekin, niin ei ymmärrä - vaan väittää niitä sairaan rasistisen mielen tuottamiksi valheiksi.

Itse he samalla tuottavat oikeamielistä tutkimusta, jonka mukaan tiettyjen kansanryhmien rikokset ovatkin tosiasiassa muiden kuin tekijöiden syytä. Todennäköisesti todellinen rikoksen syypää onkin Suomen yhteiskuntaa syövan tavoin tuhoava, kaikenkattava rasismi.


Voisi olettaa, että kaiken ratkaisuna olisi saada "Hommaa" kannattavia kansanedustajia eduskuntaan tai valtuutettuja kaupunginvaltuustoon. Ongelmaksi tässäkin ratkaisussa muodostuvat väärät mielipiteet. Yksikään vakavastiotettavista puolueista ei suostu aloittamaan millään tavalla kriittistä keskustelua maahanmuutosta, lähinnä koska asiasta puhuvat marginalisoidaan välittömästi ja niputetaan samaan läjään uusnatsien ja muiden pöpien kanssa.

Mediassa sama ongelma jatkuu. Vaikka valtavirtauutisoinnissa käsiteltäisiinkin humanitäärisen maahanmuuton mukanaan tuomia ongelmia, ne lakaistaan maton alle joko vetoamalla tilastovääristymiin tai julistamalla jälleen kerran kaikkien ongelmien lähteeksi suomalaisten harjoittama rasismi. Tämän lisäksi kaikki maahanmuuttoa kriittisesti tarkastelevat saavat osakseen halveksivaan sävyyn kirjoitettuja lapsellisia ilkkumisia, mikä on myös omiaan marginalisoimaan koko "aatetta": kukaan ei uskalla sanoa asiasta mitään julkisesti, koska pelkää löytävänsä itsensä Hesarin etusivulta vähemmän mairittelevasta artikkelista.

Kertokaa - rakkaat pallerot - oletteko te kokeneet samankaltaista epätoivoa, ja mikä siitä auttoi yli (jos mikään)? Onko meillä tosiasiallisia vaikuttamisen keinoja, vai olemmeko tuomittuja vaahtoamaan keskenämme samalla kun yhteiskunta valuu viemäristä alas?Vs: Uskon loppuminen.
« Vastaus #42 : 11.08.2009, 23:47:44 »

Yhä enemmän ihmisiä minun tuttavapiirissäni on nuivia eikä se johdu siitä että tuttavapiiri olisi muuttunut. Nämä ovat siis ihmisiä jotka äänestävät vihreitä, ja olivat tosi suvaitsevaisia 5 vuotta sitten, ja nyt monet niistä ovat jo huolissaan muslimimaahanmuutosta.

Jussin pääseminen Helsingin valtuuston on mielestäni myös muuttanut suomalaista olitiikkaa. Ei siinä valtuustossa oikeastaan paljon valtaa ole, mutta nyt politiikot tietävät että nuivat äänestää ja että niitä on paljon.

Sen lisäksi muu Eurooppa nuivistuu, ja Suomessa on aika paljon poliitikkoja jotka ovat valmiita seuraamaan siinäkin asiassa muun Euroopan perässä.

Dublin-tapausten valvonta on parannettu Euroopassa, mukaanlukien Suomessa.

Ei kannata odottaa että kaikki yhtäkkiä näkisi valon tms. Mutta maailma silti muuttuu ja ihmiset oppivat uutta.


« Vastaus #49 : 12.08.2009, 00:54:02 »

Ei tässä ole kuulkaas mitään hätää.

Vastapuolen defenssi on täysin huutosakkiensa vajaamielisen mölyämisen varassa, jonka hiljentäminen nyt ei kovin kummoinen homma ole. Tämän jälkeen ollaan vastapuolella hiljaa, sitten tulee kökköjoutsenpuolue ja vetää infernaalisen vaalivoiton. Suomi on tosin syvässä lamassa tuolloin, mutta järki on kuitenkin palannut vallan huipulle, jolloin Suomi selviytyy ensimmäisten maiden joukossa kuiville vesille.

Ei muutakuin fight the good fight. Lomailla saa tietenkin välillä koko aiheesta jos siltä tuntuu ja palata sitten takaisin kun on puhtia.


« Vastaus #50 : 12.08.2009, 01:17:43 »

Älä koskaan aliarvioi vajaamielisen mölyämisen voimaa, äläkä koskaan aliarvioi niiden houkkien yhteiskunnallista frekvenssiä, johon tämä vajaamielinen mölinä uppoaa.

Väkivalta lopettaa vittuilun, sanotaan eräässä lähinnä vähälahjaisten ja vulgaaristi toimivien ääliöiden paidassa. Vittuilu nimittäin vaatii nokkeluutta ja kykyä tehdä havaintoja. Väkivalta vaati ainoastaan voimaa ja röyhkeyttä ja väkivaltaan hallitsevalla eliitillä on yhteiskunnallinen monopoli, eikä heiltä ainakaan röyhkeyttä puutu.

Ja kuten olet varmaan huomannut, me olemme alkaneet vittuilla heille, eivätkä he pidä siitä.Vs: Uskon loppuminen.
« Vastaus #51 : 12.08.2009, 07:48:45 »

Itse asiassa eliitiltä puuttuu se kriittinen määrä röyhkeyttä. Toki se saattaa iskeä oikeusjutulla poikkeuksellisen pisteliäitä tapauksia, mutta sanktiot kiihottamisesta kansanryhmää vastaan eivät yksinkertaisesti ole riittävä pelote. Vaikeniko Ellilä? Vaikeneeko Halla-aho?
Ei kommentteja: