Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

perjantaina, elokuuta 21, 2009

Euroopan islamilaistumisen pysäyttäminen

Allaoleva teksti on http://monikulturismi.wordpress.com/-sivustolta. Lihavoinnit, kursivoinnit ja linkitykset ovat minun tekemiäni.

Islamia ei pidä kohdella uskontona, jollainen se ei todellisuudessa ole, vaan fasismin kaltaisena totalitaarisena militaristis-ekspansiivisena ideologiana, jonka eteneminen on tarpeen pysäyttää ja joka ei missään nimessä tarvitse erityissuojelua uskonnonvapauden nimissä sen enempää kuin muutkaan totalitaariset ideologiat.

Joukkomuutto muslimimaista on lopetettava ja muslimimaahanmuuttajien vapaaehtoista paluuta kotimaihinsa kannustettava.

Rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset ja rikolliset, joilla on kaksoiskansalaisuus, on kansallisuuden riistämisen jälkeen karkotettava, samoin kuin väkivaltaisen jihadin lietsojat.

Sananvapauden asemaa on vahvistettava, eikä missään tapauksessa tule suostua muslimien ja monikultturistien vaatimuksiin kieltää islamin kritisoiminen.

Maahanmuuttajat on pantava allekirjoittamaan laillisesti sitova sopimus siitä, että he noudattavat perustuslakia ja kunnioittavat länsimaisia vapauksia ja ihmisoikeuksia pyrkimättä rajoittamaan niitä oman yhteisönsä edustajien tai muiden osalta; ts. muuttamalla maahan sitoutuu siihen, että antaa muslimiveljilleen ja -sisarilleen täyden vapauden hylätä islam, ottaa jokin toinen uskonto tai olla uskonnoton, seurustella ja avioitua vapaasti kenen kanssa haluaa ja elää länsimaisen elämäntavan mukaisesti. Sopimuksen rikkomisesta seuraa karkotus.

Moskeijat ja islamilaiset kulttuurikeskukset ja koulut on suljettava, mikäli niissä propagoidaan Koraanin ja sunnan mukaisesti muslimien eristäytymistä muusta yhteiskunnasta tai lietsotaan länsivastaista vihaa ja jihadia, ja moskeijoiden on suostuttava olemaan jatkuvan ympärivuorokautisen tarkkailun alaisia.

Uusien moskeijoiden rakentamista ei tule sallia niin kauan kuin Saudi-Arabian kaltaisissa maissa ei ole samanlaista uskonnonvapautta kuin lännessä.

On tarpeen perustaa Pro Köln-tyyppisiä kansanliikkeitä. Nykyisistä heikoista johtajista on hankkiuduttava mahdollisimman pikaisesti eroon, ja heidän tilalleen on äänestettävä rohkeita ihmisiä, jotka eivät pelkää tarttua islamisoitumisen aiheuttamiin ongelmiin ja ryhtyä toimenpiteisiin niiden estämiseksi.
Ei kommentteja: