Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, elokuuta 12, 2009

Huippuosaajat rikastuttavat Suomea

Tuhannet maahanmuuttajalapset koulutielle

Raama Hasanin palestiinalaisäiti on käynyt lapsuudessaan koulua, mutta jemeniläissyntyinen isä joutui jo lapsena leipurintöihin. Hän ei ole käynyt koulua päivääkään.

- En osaa lukea enkä kirjoittaa, sanoo arabiankielinen Amin Hasan. Hän toivoo tyttärensä kouluttautuvan mihin ammattiin ikinä haluaakin.

12 vuotta Suomessa asuneen perheen suomen taitaja on Raama, mutta hänkään ei ole tyytyväinen kielitaitoonsa ja aloittaa suomi vieraana kielenä-kurssiin, peruskouluslangilla äs kakkosen.


Loistavaa.

12 vuotta Suomessa asuneet vanhemmat osaavat suomea huonommin kuin 7-vuotias tyttärensä.

Tämän 7-vuotiaan tytön ilmeisesti n. 30-vuotias äiti "on käynyt lapsuudessaan koulua". Lapsuuden jälkeisestä koulutuksesta ei mainita mitään, joten sitä ilmeisesti ei ole.

Tyttären isä ei ole käynyt koulua päivääkään eikä osaa lukea eikä kirjoittaa.

Tällaisia ovat ne monikulttuuriset huippuosaajat, jotka rikastuttavat Suomea.

Luku- ja kirjoitustaidottomia kehitysmaalaisia. Jee.

Miksi Päivi Lipponen, Ritva Viljanen, Johanna Suurpää, Tarja Halonen, Matti Vanhanen, Jyrki Katainen, Astrid Thors, Stefan Wallin, Osmo Soininvaara, Anni Sinnemäki, Paavo Arhinmäki jne. haluavat tällaisia ihmisiä Suomeen lisää ja lisää ja lisää ja lisää?


Ei kommentteja: