Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, tammikuuta 19, 2009

Supo myöntää, että muslimimaahanmuuttajat ovat turvallisuusriski

Supon päällikkö: Maahanmuuttajien kotouttamisessa etsikkoaika
julkaistu la klo 10:35

Suojelupoliisin päällikkö Ilkka Salmi arvioi, että Suomi pystyy vielä ehkäisemään maahanmuuttoon mahdollisesti liittyviä ongelmia.

TV1:n Ykkösaamussa haastatellun Salmen mukaan Suomella on vielä kolmesta viiteen vuotta kestävä etsikkoaika, jolloin maahanmuuttoon liittyvät asiat ovat hoidettavissa.

Salmen mukaan Suomessa ei ole nyt viitteitä maahanmuuttajien voimakkaasta radikalisoitumisesta.

Jos maahanmuuttajien kotouttaminen epäonnistuu, Salmi pelkää, että se heijastuu ongelmina yleiseen järjestykseen ja turvallisuuteen.

- Silloin on huoli siitä, että tämä joukko syrjäytyisi. Osa maahamuuttajista saattaa syrjäytyä, kokea itsensä ahdistetuksi ja ahdistuneeksi, uhatuksi. Ja silloin se saattaa tietysti heijastua pahimmassa tapauksessa tietynlaisena yleisen järjestyksen ja turvallisuuden tai jopa vakavampanakin toimintana Suomen alueella, Salmi sanoi.

Tilanteen kärjistyminen voisi Salmen mukaan teoriassa johtaa myös siihen, että syrjääntyneet värväytyisivät kansainvälisen terrorismin palvelukseen.


Yle siis juuri ja juuri suostuu mainitsemaan sen, että Supo pitää muslimimaahanmuuttajia turvallisuusriskinä Suomelle. Tämä asian ydin kuitenkin yritetään peittää siihen sumuverhoon, että kyse on muka vain maahanmuuttajien "syrjäytymisestä" ja "kotouttamisen epäonnistumisesta".

Heti tämän jälkeen Yle osoittaa taas tutun roolinsa multikultipropagandaa tuottavana lafkana, joka ei edes pyri asialliseen tiedonvälitykseen:Maahanmuuttajajärjestön käsitys on samankaltainen: toisen sukupolven radikalisoituminen ei ole vielä yltänyt Suomeen.
- Siitä on yksittäisiä tapauksia, mutta joukkona ja ryhmänä radikalisoitumista ei ole vielä tapahtunut, sanoo Somaliliiton puheenjohtaja Said Aden.
Somaliliiton puheenjohtajaa eli afrikkalaista muslimia siis haastatellaan ikään kuin jonain relevanttina asiantuntijana sen suhteen, ovatko muslimimaahanmuuttajat Suomelle turvallisuusriski.

Priceless!

Seuraavaksi varmaan kysytään Romaniasiain neuvottelukunnan pääsihteeriltä Miranda Vuolasrannalta, syyllistyvätkö mustalaiset puukotuksiin, myymälävarkauksiin, katuryöstöihin, autovarkauksiin, tai bensavarkauksiin useammin per henki kuin suomalaiset.

2 kommenttia:

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://markusjansson.blogspot.com/2009/01/suojelupoliisikin-mynt.html

Suojelupoliisin päällikkö on siis varsin fiksu ja rohkea mies, koska hän uskaltaa sanoa miltei suoraan sen, mitä kaikki järkevät ihmiset jo muutenkin tietävät, mutta mitä eivät uskalla eivätkä pysty sanomaan julkisuudessa. Suojelupoliisissa ollaan onneksi siis realisteja, eikä uskota thorsilais-puumalais-suurpäälais-linjan valheita nykyisen maahanmuuttopolitiikan seurauksista. Toivoa sopii, että myös poliitikot alkavat tajuamaan, missä mennään ja mitä on tehtävä, jottei Suomesta tule samanlaista monikulttuurista helvettiä ja anarkiaa, kuin mitä esimerkiksi Ruotsista on jo tullut.

Jukka kirjoitti...

Supon mies puhuu syrjäytymisriskistä.

Sanoisin kuitenkin että ei se että joku ryhtyy terroristiksi ole välttämättä mitään syrjäytymistä. Ainakin palestiinalaisissa yhteisöissä itsemurhaterroristi saattaa olla arvostettu yhteisönsä jäsen.

Syrjäytymisen sijasta on pikemmin kyse radikalisoitumisesta ja läntisten arvojen hylkäämisestä.

Terrorismin selittäminen syrjäytymisellä on hiukan sama juttu kuin natsien tekojen selittäminen hulluudella tai joukkopsykoosilla.