Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, tammikuuta 05, 2009

Islamilaisia terroristeja otetaan "pakolaisina" Suomeen

Suomen hallitus rikkoo tyhmyyden maailmanennätyksiä vähän väliä. Uusin pohjanoteeraus tulee tässä:
Suomi alkaa loppiaisen jälkeen pikavauhtia valmistella kantaansa vankien vastaanottamiseen Kuubassa sijaitsevan Guantánamon sotilastukikohdasta.

Yhdysvaltain presidentin virkaan valittu Barack Obama on luvannut sulkea Guantánamon vankileirin niin pian, kuin sulkeminen on suinkin mahdollista. Vankien mahdollinen vastaanottaminen Suomeen nousi ajankohtaiseksi, kun Portugalin ulkoministerin ehdotti, että EU ottaisi asian esille ulkoministerikokouksessaan tammikuun lopulla.

Yhdysvallat ei ainakaan toistaiseksi ole ottanut asiasta yhteyttä Suomeen. Suomen kantaa aletaan kuitenkin muotoilla pikavauhtia heti loppiaisen jälkeen. Suomen kanta on kansallinen päätös ja sen tekee käytännössä hallitus.

Suomessa Guantánamon vangeista pakolaisia

Vielä on epäselvää, mikä Suomeen mahdollisesti tulevien vankien virallinen asema olisi. On kuitenkin todennäköistä, että heitä kohdeltaisiin pakolaisina.

Suomelle on tarjottu mahdollisuutta ottaa vastaan Guantánamossa olevia uiguurivankeja, koska he eivät voi palata kotimaahansa Kiinaan. Uiguureja on Guantánamossa arviolta mukaan 15. Kaikkiaan vankeja on Guantánamossa noin 250. Leirillä on ollut kaikkiaan noin 750 vankia.

Suomen kantaa vankien vastaanottamiseen valmistelee ainakin kansainvälisen oikeuden yksikön päällikkö Marja Lehto. Ulkoministeriöstä mukana on todennäköisesti poliittisen osaston johtaja Pilvi-Sisko Vierros-Villeneuve. Myöhemmin yhteistyöhön tulee mukaan vielä sisäministeriö, joka vastaa pakolaisasioista.


Hommaforumilta kommentti:

USA ei ole vanginnut noita uiguureja Kiinasta. Todennäköisimmin heidät on vangittu Afganistanista sotimassa. Kiinassa taas voi olla rikos lähteä ulkomaille omin nimineen sotimaan, joten heitä ei voi Suomen hallituksen mielestä palauttaa Kiinaan, koska siellä tuosta rikoksesta uhkaisi rangaistus.

Erittäin todennäköisesti vangit ovat myös vähintään erittäin jyrkän linjan uiguuriseparatisteja. Tai ehkä kokonaan Umman miehiä, jotka ajavat yhteistä islamilaista valtiokokonaisuutta.

Suomen hallitus siis todennäköisesti katsoo hyväksi tukea tuollaista politiikkaa ottamalla miehet Suomeen pakolaisina. Uiguurien itsenäisyyttä tai itsehallintoa Suomi ei kuitenkaan mitenkään aio tukea, koska se vaarantaisi kaupalliset ja muutkin suhteemme Kiinaan. Siinä varmaan on myös syy, että kukaan muu ei oikein mielellään ota uiguureja pakolaisina vastaan ja mahdollisuus on tarjottu Suomen viisaalle hallitukselle.

Eli täysin tyypillistä, kaksinaamaista, kansainvälistä politiikkaa, jossa Vanhasia ja kumppaneita viedään kuin litran mittaa.Herää kysymys, voivatko Matti Vanhanen, Astrid Thors, Tuija Brax jne. olla oikeasti aivan noin tyhmiä.

Jos he eivät tajua tuota asiaa, he eivät ole riittävän päteviä toimimaan valtioneuvoston jäseninä. Itse asiassa tuollainen tyhmyys ja tietämättömyys on sitä luokkaa, että heiltä pitäisi poistaa vaalikelpoisuus, äänioikeus ja oikeustoimikelpoisuus holhouksenalaiseksi julistamisesta säädettyjen lakipykälien mukaisesti.

Jos taas he eivät oikeasti ole aivan noin tyhmiä ja tietämättömiä, he ovat maanpettureita, Suomen vihollisia, islamilaisten terroristien liittolaisia.

3 kommenttia:

savusilakka kirjoitti...

Jokainen voi itse kuvitella miten kehitysmaassa asuvasta köyhästä, huonosti koulutetusta nuoresta miehestä tulee "islamilaistaistelija", kun hän joutuu tiettyjen piirin vaikutusvallan kohteeksi. Kun hän parikymppisenä joutuu amerikkalaisten vangiksi ja saa sellaista kohtelua, mitä nämä vangit ovat saaneet, mitä hänelle tapahtuu seitsemässä vuodessa? Kiroaako hän värvääjänsä ja katuu sitä, että hän lähti mukaan hämärään toimintaan? Vai onko hän vankeudessa edelleen alttiina muiden ryhmän jäsenten vaikutukselle, jolloin hänen vakaumuksensa taistella ja tehdä terroritekoja entisestään lisääntyy?

Näihin kysymyksiin olisi voinut ehkä vastata joku entinen punakaartilainen. Heistäkin moni oli lähtöisin köyhistä oloista, ja monet heistä joutuivat sosialistiagitaattoreiden vaikutukselle ja joukkovoimalle alttiiksi. Yhtenä päivänä he olivat hämillään olevia tehtaan työmiehiä suurten mullistusten edessä. Se seuraavana päivänä he huomasivat seisovansa ase kädessä punakaartissa. Ja jonkin ajan päästä heidän kohtalokseen tuli olla valkoisten vankileirillä.

Kysymys kuuluu, mitä heistä tuli myöhemmin. Syvenikö heidän kommunistinen vakaumuksensa vankeusaikana? Jatkoivatko he maanalaista taistelua Suomen liittämiseksi Neuvostoliittoon ja muuttamiseksi kommunistiseksi maaksi?

Vastauksia on yhä monia kuin vankejakin.

Joku ymmärsi olleensa väärässä ja vaihtoi puolta. Joku teki samat johtopäätökset mutta vähemmän näkyvästi. Joku ei vaihtanut näkemyksiään, mutta vetäytyi politiikasta. Jotkut yrittivät vaikuttaa laillisen peitetoiminnan kautta. Ja jotkut jatkoivat maanalaista puuhailuaan tavoitteena vallankumous ja porvariston tuhoaminen.

Miksei samanlainen jako voisi olla mahdollinen myös Quantanamon vankien keskuudessa? Jotkut jatkaisivat aktiivista toimintaa, jotkut eivät. Silläkin olisi merkitystä, millaiseen ympäristöön entiset vangit myöhemmin joutuisivat. Joku ympäristö voisi kitkeä heistä kokonaan islamilaisen kiihkoilun. Joku toinen ympäristö taas voisi aktivoida jo välillä heikentyneen kiinnostuksen aiheeseen.

Jos Suomeen satuttaisiin ottamaan pari kolme entistä Quantanamon vankia, on todennäköistä, että heistä ei aiheutuisi suuria ongelmia. Suojelupoliisi seuraisi heidän puuhailuaan. Jos joku heistä osoittautuisi aktiiviseksi entisissä puuhissaan, hän todennäköisesti häipyisi Suomesta "omiensa luokse" jo ennen kuin hänet poistettaisiin maasta.

En usko, että Suomi joutuisi muutaman tuollaisen tyypin takia suureen vaaraan.

En silti tarkoita, että näitä tyyppejä pitäsi ottaa Suomeen, mutta jos niin kävisi, ei kai se mikään katastrofi olisi. Mahdollista haittaa olisi ehkä siitä, että näistä ihmisistä tulisi julkkiksia ja median lemmikkejä, ja tällöin olisi vaara, että he pääsevät levittämään kyseenalaisia viestejä (ei välttämättä sanallisia vaan viesti välittyisi heidän tilanteestaan ja olemuksestaan). Tässä mielessä olisi parasta valita tyyppejä, jotka julkisesti katuvat islamilaista aktivismia ja siihen yllyttäjiä ja jotka julistautuvat maltillisiksi. Tällä tavalla näistä ihmisistä saataisiin poliittista hyötyä (tai käänteisesti ajatellen haittaa, mikäli ajatuksena on, että kaikki muslimien teot ja sanat, jotka eivät todista heidän pahuudestaan ja vaarallisuudestaan, ovat epäonnistunutta propagandaa.)

IDA kirjoitti...

Käsittääkseni uiguurit eivät varsinaisesti ole paikallisten mittapuiden mukaan erityisen köyhiä tai huonosti koulutettuja. Voin kyllä olla väärässä. Xinjiangissa heitä on lähes puolet väestöstä ja huomattavasti enemmän, kuin suomalaisia Suomessa.

Uiguureja on huomattavia määriä ainakin Kazaktanissa ja Kirgisiassa. Eli palauttaminen Kiinaan ei ole ainoa vaihtoehto.

Itse en oikein usko siihen mielestäni naiiviin näkemykseen, että nuo Quantanamon vangit olisivat jotain satunnaisesti USA:n armeijan eteen jääneitä, spontaaneja taistelijoita.

Jos Suomi vastaanottaa heidät pakolaisstatuksella heitä tietenkin kai pitää kohdella kuin muitakin pakolaisia.

Jukka kirjoitti...

Hyvä teksti.

Toivoa sopii että nämä miehet eiät löydä oppilaita Suomesta.