Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

sunnuntaina, heinäkuuta 27, 2008

Dhimmit yrittävät kieltää bikinit

HS:

Äidiltä kiellettiin bikinit leikkipuistossa

Helsinkiläisäiti vietti aurinkoista perjantaita Tapulin asukaspuistossa Tapaninkylässä 5- ja 7-vuotiaiden poikiensa kanssa.

Poikien polskiessa uima-altaassa äiti päätti ottaa aurinkoa. Hän levitti viltin nurmikolle altaan kupeeseen, jotta saattoi tarkkailla samalla lapsiaan.

Äiti ehti makoilla bikineissään vain hetken, kun puiston henkilökuntaan kuuluva nainen tuli ja kehotti häntä pukeutumaan.

Ohjaajan mukaan aikuinen ei saa oleskella bikineissä leikkipuistossa.

Miksei leikkipuistossa saa ottaa aurinkoa bikineissä, johtava leikkipuisto-ohjaaja Leena Timonen?

"Leikkipuistojen kesätoiminnassa kaikki lapset käyttävät uima-asua. Aikuisten kohdalla on sovittu, että ohjaajat tarkkailevat, että myös heidän pukeutumisensa on
soveliasta. Bikineitä ei ole varsinaisesti kielletty, mutta paljastavista yläosista ja stringeistä on kohtuullista huomauttaa. Jokainen työntekijä tulkitsee itse, että mikä on soveliasta."

Kuka on luonut säännön?

"Tämä on yhdessä tehty johtavien leikkipuisto-ohjaajien kesken ja perhekeskuspäälliköiden kanssa, jotta kaikissa puistoissa mentäisiin samoilla ohjeilla. Meillä on paljon maahanmuuttajataustaisia, joita liian paljastavat vaatteet saattavat loukata. Ei sääntöä kuitenkaan yksin heidän takiaan ole tehty."Seliseli. Kukaan ei ole Suomessa yli 40 vuoteen mitenkään valittanut bikineistä.

Jos joku sekopää vaatisi bikinien kieltämistä aurinkoa ottavilta naisilta, moiselle kusipäälle korkeintaan naureskeltaisiin. Todennäköisesti moisen hullun mielipiteitä ei itse asiassa noteerattaisi edes naureskelun verran, vaan jonkun tuollaisen bikinejä vastustavan nutturapäisen feminatsin tms. katkeroituneen, häiriintyneen kurttunaamaisen vanhan harpun sairasta kitinää nuorten naisten bikineistä pidettäisiin vain hyttysten ininään verrattavana pienenä merkityksettömänä taustahälynä.

"Meillä on paljon maahanmuuttajataustaisia, joita liian paljastavat vaatteet saattavat loukata" oli siis nimenomaan ainoa todellinen syy siihen, että joku Helsingin kaupungin puistobyrokraatti yrittää kieltää suomalaisia naisia ottamasta aurinkoa bikineissä.

"Ei sääntöä kuitenkaan yksin heidän takiaan ole tehty" on aivan täyttä paskapuhetta, koska kenenkään muiden kuin muslimien vaatimuksille ei kukaan olisi lotkauttanut korvaansakaan.

Kyseessä on siis silkka dhimmiys.

8 kommenttia:

Markus Jansson kirjoitti...

Huolestuttavaa touhua. Islamistien pillin mukaan tanssiminen on mennyt jo näin pitkälle.

Naisten pitäisi päinvastoin tehdä kuten Ruotsissa ja vaatia oikeutta käydä uimahalleissa jne. yläosattomissa. Tämä olisi sopivaa siedätyshoitoa musumaaneille. Samalla myös esimerkiksi koiran tai mikä parempaa, minipossun ulkoiluttamista kaikkialla missä musumaanit touhuavat, tulisi lisätä. Siedätyshoitoa, siedätyshoitoa. Tietysti ajankuluksi voisi repiä ja poltella koraanin sivuja jos sille päälle sattuu.

Näille ei pidä antaa periksi, koska on 100% varmaa mihin se tulee johtamaan. Eivät musumaanit lopeta vaatimuksiaan "kohta" tai saatuaan "jotakin", vaan vasta kun kaikki naiset on pakotettu burkhaan ja koko Suomi(kin) islamisoitu. Siihen saakka meidän myötäily ja joustaminen ja suvaitsevaisuus saa venyä näet näköjään.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Aivan!!

Halla-ahon vieraskirjassa (http://www.freebok.net/books/scripta/view.html) tätä tapausta kommentoitiin näin:Nimi : Mika Mäntylä
Kotisivu : http://irc-galleria.net/blog.php?nick=MikaM

Viesti : Linkkilistoja, uutiskokoelmia yms ylläpitävät huom! Laittakaa ihmeessä tämä bikinitapaus muistiin. Veikkaan, että jos parin vuoden päästä viitataan tapaukseen, suvaitsevaiston argumentti on "ei tuollaista ole tapahtunut, linkki?"

28. heinäkuuta 2008 1:18:01Tämä on NIIN totta. Puusilmät kieltäytyvät uskomasta asioita, joista on kerrottu ihan tavallisissa sanomalehdissä ym. tiedotusvälineissä. Useimmat ihmiset sanovat pitävänsä esim. Hesaria luotettavana lähteenä, mutta sitten kuitenkin kieltäytyvät uskomasta Hesarissa kerrottuja juttuja jonkun siteeratessa niitä esim. parin kuukauden päästä. Tällaiset jutut menevät idioottien yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos eivätkä he enää parin kuukauden päästä (tai joissakin tapauksissa edes parin päivän päästä) muista koskaan kuulleensa niitä. Tällainen huolestuttava kehitys siis menee ihmisten valtaenemmistöltä eli puusilmiltä ohitse aivan huomaamatta. Sitten jonakin kauniina päivänä huomaamme elävämme Saudi-Arabian kaltaisessa yhteiskunnassa. Silloin puusilmät ihmettelevät, miten tähän on tultu ja miksi kukaan ei ajoissa huomannut mitään.

bondpoet kirjoitti...

Nämä "puusilmät" pitävät normaalina sitä, mihin aamulla heräävät. On aivan liikaa odottaa, että he muistaisivat kahdenkymmenen vuoden päästä, oliko Suomi alunperin ei-islamistinen valtio. Niin kauan kuin auktoriteetti sanoo, että kaikki on OK, niin nämä ihmiset eivät tule reagoimaan Suomen tuhoamiseen millään tavalla.

Arvo Suomalainen kirjoitti...

Tässä linkissä todistellaan, että suomalainen uimaranta kelpaa jopa ulkomaalaiselle! Miksi ihmeessä sitä täytyy todistella noin ponnekkaasti ja mitä hyötyä siitä on suomalaiselle, jos maamme yksi uimarannoista on kansoitettu ulkomaalaisilla? Haetaanko tällä jotain ihmeellistä hyväksyntää?

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Suomenlinnasta+l%C3%B6ytyy+Stadin+kansainv%C3%A4lisin+ranta/1135238135092

Anonyymi kirjoitti...

On kuitenkin hyvä että monikulttuurisuuden seuraukset selviävät mahdollisimman monelle.

Siinä missä yksi tiedemies joutuu poliisitutkintaan siksi että tekee korkeatasoista tiedettä (Tatu Vanhanen), tavallinen nainen huomaa ettei enää voi ottaa aurinkoa.

Monikulttuurisuus on kaikkialla. Kenelle se merkitsee sananvapauden rajoittumista, kenelle rajoituksia pukeutumiseen.

Kuten Britanniassa on havaittu, dhimmiys merkitsee myös rajoituksia uskonnon harjoittamiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Luuleeko nimimerkki Arvosuomalainen että esimerkiksi saksalaiset haluaisivat mennä ulkomaalaisten uimarannoille.
Eivät halua muslimiehetkään, koska he haluavat tietenkin mennä suomalaisten uimarannoille katsomaan "huoria".

Jos tällaiseen eriyttämiseen mennään, luontevinta olisi sitten että muslimeilla olisi sitten omat uimarannat ja he kävisivät vain niissä. Eurooppalaisilla olisi omansa. Tällainen järjestelmähän oli käytössä Etelä-Afrikassa.

Ehdottaisin jopa vielä edistyksellisempää järjestelmää: suomalaisilla ja eurooppalaisilla olisi omat valtiot joihin muslimeja ja afrikkalaisia ei ollenkaan päästettäisi.

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi Arvosuomalainen ymmärsin kommenttisi väärin.

bondpoet kirjoitti...

Tai ehkäpä koko ongelma ratkaistaan sillä, että poistetaan uimarannat. Amerikkalais-australialainen huippu ohjelmoija kommentoi blogissaan uutista, jonka mukaan amerikkalaisessa ostoskeskuksessa käytiin viime sunnuntaina jengisotaa, ja tämän jälkeen hän muistelee lapsuuttaan ja vetää seuraavat johtopäätökset kirjoittaen seuraavaa:

In the 1960's, my family used to go to an open air drive-in and they allowed us to run up front to the playground to frolic with the other children while the movie aired. I remember those warm summer nights as being some of the happiest of my life. We whirled around on the carousel, they gave away free ice cream, my brothers and I played cowboys and indians with plastic guns. Saturday night was the most fun of any night of the week.

Then the drive-ins got desegregated.

Today there are no drive-ins, just vacant lots with tumbleweeds blowing across them. Nobody in their right mind would go to a drive-in with blacks unless they had a death wish and wanted their kids to catch a stray bullet.

Slowly the world shrinks. Nobody sends their kids outdoors anymore without an escort. Nobody trusts their children even to be out of earshot without supervision. Bowling alone. Pretty soon you don't even trust people you formerly felt safe around. The government presides over a nation of animals kept captive in their homes after sundown and a social environment in which everybody else is terrified of their neighbors, feels no common bonds, has no homogenous culture to share other than what is force-fed them from the sterile idiot box on television.

In the last and final stages, boys and girls no longer have any social situations in which they can be introduced and meet marriage prospects, they decline into impulsive sexual encounters with random strangers. Losing any common ground with the past or the future, divorced from their heritage with all traditional role models ridiculed as persecutors and exploiters, they turn to tattoos, piercing and self-multilation of a variety normally only seen in zoos in primates that are absolutely cut off from all sensory inputs and normal family bonds.

Is it possible to imagine a more toxic, ruined civilization than the Western world?

Everything good that our ancestors left to us has been utterly, utterly destroyed.

http://vault-co.blogspot.com/