Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

tiistaina, heinäkuuta 22, 2008

Oireellista: Mikkelin avoimista opettajanpaikoista 80% on maahanmuuttoon liittyviä

Joku laittoi Jussin vieraskirjaan linkin tällaiselle työpaikkailmoitussivulle:Haun tulokset: Yhteensä 10 paikkailmoitusta

Aineenopettajat, lehtorit
Kuljetusalan opettaja, Etelä-Savon koulutuksen kuntayhtymä, Mikkeli, Haku päättyy: 25.07.2008
Viron kielen opettaja, Mikkelin kaupunki, Mikkeli, osapäivätyö, Kesto: 3 - 6 kk

Luokanopettajat
Luokanopettaja (tekninen työ), Mikkelin kaupunki / opetustoimi, Mikkeli, Haku päättyy: 13.08.2008
Tuntiopettaja maahanmuuttajaopetus (arabia), Mikkelin kaupunki / opetustoimi, Mikkeli, Haku päättyy: 07.08.2008
Tuntiopettaja maahanmuuttajaopetus (burma), Mikkelin kaupunki / opetustoimi, Mikkeli, Haku päättyy: 07.08.2008
Tuntiopettaja maahanmuuttajaopetus (dari), Mikkelin kaupunki / opetustoimi, Mikkeli, Haku päättyy: 07.08.2008
Tuntiopettaja maahanmuuttajaopetus (dinka), Mikkelin kaupunki / opetustoimi, Mikkeli, Haku päättyy: 07.08.2008
Tuntiopettaja maahanmuuttajaopetus (islam), Mikkelin kaupunki / opetustoimi, Mikkeli, Haku päättyy: 07.08.2008
Tuntiopettaja maahanmuuttajaopetus (karenni), Mikkelin kaupunki / opetustoimi, Mikkeli, Haku päättyy: 07.08.2008

Kouluttajat
Kouluttaja maahanmuuttajakoulutukseen, Carelian Consulting Oy, Mikkeli, Haku päättyy: 31.07.2008Lähde: Työhallinnon asiakaspalvelun tietojärjestelmä 22.07.2008 16:44:36
Mikkelin avoimista opettajanpaikoista siis 80% on maahanmuuttoon liittyviä.

Tällaiseen suomalaisten veronmaksajien rahoja tuhlataan. Mikkelin kaupungilla riittää rahaa ulkomaalaisten lasten ja nuorten äidinkielten (viro, arabia, burma, dari, dinka, karenni) opettamiseen ja islaminuskon opettamiseen tunnustuksellisesti, ainoana oikeana dogmaattisena totuutena ja jonkun konsulttifirman maahanmuuttajakoulutuksen kustantamiseen (maahanmuuttajien käymät yksityisten konsultti- tai koulutusfirmojen kurssit tietysti kustannetaan kunnan tai valtion varoista).

Samaan aikaan kunnalla ei riitä rahaa terveydenhoitoon, lastentarhoihin, vanhainkoteihin, kirjastoihin tai normaaliin kouluopetukseen. Suomessa on tällä hetkellä poliittisina päättäjinä maanpettureita, joiden mielestä on tärkeämpää käyttää suomalaisten veronmaksajien rahoja mm. arabian kielen ja islaminuskon opettamiseen kuin esim. matematiikan, fysiikan, kemian, biologian tai historian opettamiseen.

Ei kommentteja: