Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

lauantaina, elokuuta 02, 2008

Mustalaisista taas

Aamulehdessä oli tällaista harhaanjohtavaa propagandaa:Itä-Euroopasta Suomeen tullut romaninainen Aurelia ei uskalla enää tuoda 4-vuotiasta tytärtään kerjäämään Helsingin kaduille. Kansainvälisen uutistoimisto Reutersin haastattelema 35-vuotias nainen pelkää, että hänen tyttärensä otetaan häneltä pois ja viedään sijaiskotiin.

Suomen viranomaiset ovat tehneet tehoiskuja kaduille ja uhanneet lähettää kerjäävät äidit lapsineen takaisin kotimaahansa tai viedä lapset sijaiskotiin. Ihmisoikeusjärjestöjen mukaan Suomen romanivastaiset toimet ovat Euroopan kovimpia, ja ne uhkaavat ennemmin jakaa perheitä kuin suojella näitä.Siis mitä helvettiä? "Ihmisoikeusjärjestöjen" mielestä on hyvä juttu, että Romaniasta tulee mustalaisperheitä Suomeen kerjäämään kaduilla, käyttäen tyypillisesti aliravittuja, unilääkkeillä huumattuja apaattisia lapsia rahankeruuta tehostavana rekvisiittana? Hyi saatana! Mitä helvetin "ihmisoikeusjärjestöjä" nämä ovat olevinaan? Kuka "ihmisoikeusaktivisti" kannattaa pikkulapsien pakottamista kerjäämään kadulla? Hyi saatana. Eikö näiden punavihreiden hippihörhöjen sairaudella ole mitään rajaa?

Aamulehti jatkaa:


Suomi ei ole ainoa maa, joka ottanut käyttöön keinoja, joita kritisoidaan romaneja syrjiviksi. Italian hallitus joutui äskettäin ankaran kritiikin kohteeksi suunnitelmastaan ottaa sormenjäljet maansa romaneilta, vähentääkseen rikoksia, joista monet italialaiset syyttävät siirtolaisia.


Tästähän kirjoitin itse äskettäin.Aamulehti:Suomen maahanmuutto- ja Eurooppa-ministeri Astrid Thorsin mukaan viranomaisten on reagoitava, jos lapset ovat vaarassa.

- Yritämme toimia lapsen etujen mukaisesti. Se voi olla ongelmallista, mutta on hyvä, että tänne tulevat ihmiset tietävät täällä pätevistä säännöistä.Hyvä, että Thors ei sentään hyväksy pikkulasten pakottamista kadulle kerjäämään. Tämä osoittaa, että "ihmisoikeusaktivisteiksi" itseään kutsuvat punavihreät hippihörhöt ovat vielä sekopäisempiä kuin Astrid Thors. Se on jo paljon, koska Thors itse on maahanmuuttoministerinä ollessan mm. syyllistynyt valtiopetokseen kehottamalla ev.-lut. valtiokirkkoa tekemään rikoksia Suomen ulkomaalaislainsäädäntöä vastaan.Aamulehti:


Vain etunimensä kertova Aurelia on jatkanut kerjäämistä, mutta saa vähemmän rahaa kuin tyttärensä kanssa kerjätessään.


Niin, koska järjestäytyneeseen rikollisuuteen kuuluvat ammattikerjäläiset nimenomaan systemaattisesti harrastavat lastensa tahallista nälkiinnyttämistä, huumaamista ja vammauttamista saadakseen lapset näyttämään mahdollisimman säälittäviltä ja kärsiviltä, saadakseen enemmän rahaa hyväuskoisilta hölmöiltä.

Usein nämä lapset eivät tietenkään ole edes kerjäläisten omia lapsia, vaan heidän kidnappaamiaan toisten ihmisten lapsia. Eihän yleensä edes itäeurooppalainen kerjäläinen nälkiinnyttäisi ja vammauttaisi tahallaan omaa lastaan. Nämä mustalaiset varastavat lapsia päiväkotien pihoilta, leikkipuistoista jne. ja käyttävät näitä kaapattuja, huumattuja, nälkiinnytettyjä ja usein jopa veitsellä tehdyillä leikkauksilla rampautettuja lapsia nukkemaisena rekvisiittana huijatakseen tyhmiä ja tietämättömiä sinisilmäisiä idiootteja.

Kun annatte rahaa kerjäläisille, tuette tällaista todella törkeää järjestäytynyttä rikollisuutta.

Jokainen, joka antaa rahaa kerjäläisille, ylläpitää kidnappauksia ym. ihmiskauppaa ja ihmissalakuljetusta harrastavia kansainvälisiä mafiaorganisaatioita.

Tajutkaa tämä.

Eetu Viren ja muut ns. prekariaattiaktivistit ym. talonvaltaajat ovat tukeneet tällaista järjestäytynyttä rikollisuutta antamalla näille kansainvälisille ammattirikollisille ilmaisen yösijan ja ruokaa ja suomalaisia hyväuskoisia sinisilmäisiä tyttöjä joukkoraiskattavaksi.Aamulehti jatkaa pikkulasta kiduttavan rikollisen haastattelua:


- Kerjääminen on kuitenkin parempi vaihtoehto kuin mennä takaisin sinne mistä tulin.

- Jotkut ystävistäni lähtivät, kun kuulivat, että heidän lapsensa voidaan viedä. Minulla ei ole muuta tapaa auttaa kotimaassani asuvaa perhettäni.


Paskapuhetta. Ovatko Reutersin ja Aamulehden toimittajat niin tyhmiä, että uskovat Suomeen tulleen kansainvälisen rikollisliigan jäsenen puheita ihan sellaisenaan, täysin kritiikittömästi?

Oletetaan nyt hetkeksi, just for the sake of the argument, että tämä rikollinen puhuisi totta. Oletetaan siis, että tämä rikollinen todella lähettää sukulaisilleen Romaniaan Suomessa kerjäämällä tienaamiaan rahoja. Tämä seikka ei millään tavalla muuttaisi sitä asiainlaitaa, että tämä nainen syyllistyy rikokseen pitämällä pikkulasta kadulla aamusta iltaan, todennäköisesti nälkiintyneenä ja huumattuna.

Ei se rikos siitä miksikään muutu, vaikka se nainen lähettäisi rikoksella tienaamansa rahat Romaniaan. Tämä ei siis ole mikään peruste ko. rikoksen sallimiselle. Tämä logiikka ei kuitenkaan mahdu punavihreiden hippihörhöjen päähän, koska heidän aivokapasiteettinsa ei riitä lain käsitteen hahmottamiseen.Aamulehti jatkaa:


Suomen lain mukaan romaneja ei voida karkottaa maasta, elleivät he syyllisty vakavaan rikokseen. Kerjääminen ei ole laitonta.


Siksi se pitäisikin kieltää heti. Tästäkin kirjoitin äskettäin.Aamulehti:Kerjääjien ilmestyminen Helsingin katukuvaan herätti median huomion ja nosti esiin suvaitsemattomuuden ulkomaalaisia kohtaan.Paskapuhetta. Kyseessä ei todellakaan ole suvaitsemattomuus ulkomaalaisia kohtaan, vaan kielteinen suhtautuminen kerjäämiseen ja ihmissalakuljetusta harrastaviin kansainvälisiin mafiajärjestöihin.Aamulehti:


Reutersin mukaan romanit eivät ole ainoita syrjittyjä Suomessa, jossa uusiin tulijoihin on suhtauduttu vihamielisesti. Vasta nyt maahanmuuttajiin on alettu suhtautua hyväksyvästi, kun näyttää, että maan talous kärsii pian ikääntyvän väestön ja työvoimapulan takia.


Paskapuhetta. Suomessa ei ole "suhtauduttu vihamielisesti uusiin tulijoihin" sen enempää kuin muuallakaan Euroopassa. Pikemminkin Suomessa on ollut ulkomaalaisia kohtaan aidosti suvaitsevammat asenteet kuin Euroopassa keskimäärin. Mustalaiset eivät myöskään ole Suomessa syrjittyjä, vaan he itse ovat asettuneet suomalaisen yhteiskunnan ja kulttuurin ulkopuolelle, täysin oma-aloitteisesti, omasta tahdostaan, oman kulttuurinsa vuoksi.

Puhe maahanmuuttajien ottamisesta Suomeen talouttamme uhkaavan työvoimapulan takia on aivan täyttä huuhaata, kuten olen ennenkin todennut rationaalisilla, tilastotietoihin ja taloustieteeseen perustuvilla argumenteilla.

Tätä Aamulehden siteeraamaa Reutersin huuhaajuttua kommentoitiin Jussi H:n vieraskirjassa näin:Nimi : P

Viesti :

"Uutistoimisto Reuters kritisoi Suomea romaneja syrjivistä käytännöistä

Itä-Euroopasta Suomeen tullut romaninainen Aurelia ei uskalla enää tuoda 4-vuotiasta tytärtään kerjäämään Helsingin kaduille. Kansainvälisen uutistoimisto Reutersin haastattelema 35-vuotias nainen pelkää, että hänen tyttärensä otetaan häneltä pois ja viedään sijaiskotiin."

Miten helvetissä "romaneja syrjivä käytäntö"? Jos ihan suomalainen liinatukka ottaisi lapsensa kadulle mukaan kerjäämään, sosiaalihuolto tulisi apajalle. Jos selviäisi, että äiti ja lapsi ovat asunnottomia irtolaisia, lapsi otettaisiin huostaan keneltä tahansa, oli suomalainen, romani tai marsilainen.

Se että joku väestöryhmä saisi toisen kohtelun viranomaisilta, eli annattaisiin pitää lapset, kun muilta ne otettaisiin huostaan olisi syrjintää. Kuka kiljuhippi noita "uutisia" Reutersillakin kirjoittaa?

2. elokuuta 2008 11:26:15Helvetin tyhmää, asioista mitään tajuamatonta porukkaa näyttää tosiaan olevan toimittajina muuallakin kuin Suomessa. Tämä orwellilainen tapa kutsua kaikkien ihmisten samanlaista kohtelua syrjinnäksi on ihan vakiodiskurssia punavihreillä hörhöillä.

Tätä diskurssia ovat pitkään harrastaneet vasemmistolaisten journalistien lisäksi myös "ihmisoikeusjärjestöt", kuten Amnesty International. Amnestyn mielestä esimerkiksi se, että USA:ssa laki on sama kaikille, todistaa USA:n oikeusjärjestelmän "rasistisuuden".

Lain ollessa sama kaikille enemmän rikoksia tekevät demografiset ryhmät tietysti saavat enemmän rikosoikeudellisia rangaistuksia per capita. Amnestyn mielestä näiden enemmän rikoksia tekevien demografisten ryhmien (=mustat ja latinot) yliedustus rikosoikeudellisia rangaistuksia saaneiden joukossa kuitenkin osoittaa, että USA:n oikeusjärjestelmä rasistisesti sortaa ko. ryhmiä.

Amnestyn logiikan mukaan ilmeisesti kaikille demografisille ryhmille pitäisi antaa saman verran rangaistuksia per capita täysin riippumatta siitä, kuinka paljon nämä ryhmät tekevät rikoksia per capita.

Amnestyn logiikalla vangeista pitäisi siis olla 50% naisia, koska väestöstä 50% on naisia. Sillä ei ole Amnestyn logiikan mukaan mitään merkitystä, että miehet tekevät noin kymmenen kertaa enemmän rikoksia per capita kuin naiset. Tämä olisi täsmälleen samaa logiikkaa kuin se, että tiettyjen etnisten ryhmien tilastollinen yliedustus rikosoikeudellisia rangaistuksia saaneiden joukossa ei Amnestyn mukaan millään tavalla voi johtua näihin etnisiin ryhmiin kuuluvien ihmisten tekemien rikosten suuremmasta määrästä per capita.

Vastaavasti Reutersin ja Aamulehden mielestä mustalaislasten joutuminen huostaanotetuiksi ei millään tavalla voi johtua mustalaisten tavasta pitää lapsia kaduilla kerjäämässä aliravittuina, huumattuina ja vammautettuina. Hitto soikoon, miten näille idiooteille voisi takoa järkeä päähän?

8 kommenttia:

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/arkistot/rikos/2008/08/68Romanian kansalaisten, muidenkin kuin Romanian romanien Suomessa tekemät rikokset ovat kasvaneet räjähdysmäisesti sen jälkeen kun Romaniasta tuli EU:n jäsen. Rikosten määrä lähdes kuusinkertaistui vuonna 2007 edellisvuoteen verrattuna.

Vuonna 2007 poliisin tietoon tuli yli 1200 romanialaisen tekemää rikosta. Romanialaisia epäiltiin yli 900:sta omaisuusrikoksesta, kuten varkaudesta, näpistyksestä tai petoksesta.

Myös liikennerikoksista romanialaisia epäiltiin yli sata kertaa.

- Se mikä on tietenkin hyvä, on se, ettei heitä epäillä vakavista rikoksista. Esimerkiksi vakavaa organisoitua rikollisuutta ei ole, maahanmuutto- ja Eurooppaministeri Astrid Thors kommentoi lukuja.

...

- Meidän on tässä seurattava tarkkaan, ettei näissä rikoksissa ole organisoituja piirteitä. Jos näin on, voimme pyytää virka-apua Romanian viranomaisilta. Eräässä toisessa pohjoismaassa on esimerkiksi yhteyspoliisi, joka auttaa paikallisten rikosten selvittämisessä, Thors sanoo.
Jussi H:n vieraskirjassa kommentoitiin:

Nimi : Nikopol

Viesti : Niin, mitään ongelmaahan romanialaisista ei ole, mutta yhteyspoliisi pelkästään heidän tekemiensä rötösten selvittämiseksi olisi tarpeen.

Planeetta Astridilla tuossa ei ole mitään loogista ristiriitaa. Tant Astrid demonstroi että mielisairauden ja huonon kielitaidon vaikutus ulosantiin on aika lailla yhtenevä. Kummasta on kysymys, jokainen päätelköön itse.

2. elokuuta 2008 18:38:11

Mikko Ellilä kirjoitti...

Ibid:


Nimi : rähmis

Viesti : "Romanialaisia epäiltiin sadoista varkauksista viime vuonna"

Ei ehkä aivan ylitä uutiskynnystä Hesarissa. Toisaalta ymmärrettävää, sillä onhan paraikaa käynnissä Tukholman pride-paraati.

2. elokuuta 2008 18:54:14
Nimi : MW
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Pride-paraati on ilman muuta tärkeämpi.

Johan Astridkin ilmaisi, että mihinkään vakavaan romanit eivät ole syyllistyneet. Normaalia raiskailua ja varastelua vain. Muistan skidinä joskus 80-luvun alussa, kun rapuloissaan eksyttiin Sergelin torille tuhansien samba-asuisten böögien sekaan.
"Vi är världens vackraste bögär, vi är jne." Huomattavan rikastuttava kokemus.

2. elokuuta 2008 19:00:52

Mikko Ellilä kirjoitti...

Ibid:


Nimi : Sattuma

Viesti : - Se mikä on tietenkin hyvä, on se, ettei heitä epäillä vakavista rikoksista. Esimerkiksi vakavaa organisoitua rikollisuutta ei ole, maahanmuutto- ja Eurooppaministeri Astrid Thors kommentoi lukuja.

Missä ravintolassa Astrid heittää näitä standup-koomikon keikkoja?

Pankkiautomaatteja käsitelty korttien kopioimiseksi
Julkaistu 31.07.2008 16:05 (päivitetty 16:27)
Pankkikortteja on yritetty kopioida käsittelemällä pankkiautomaatteja Lounais-Suomessa ja Pirkanmaalla. Yhtään onnistunutta kopiointia ei ole tullut tietoon, sanoo rikoskomisario Karl Linderborg Keskusrikospoliisin Turun yksiköstä.

Poliisi on pidättänyt kolme romanialaista miestä. He kuuluvat mahdollisesti järjestäytyneeseen rikollisliigaan.

Pidätetyt olivat liikkeellä Norjasta vuokratulla Volkswagen-merkkisellä henkilöautolla. Autosta löytyi runsaasti maksuvälinekorttien kopioimiseen tarvittavaa elektroniikkaa. Epäillyt olivat ehtineet olla maassa vain reilun vuorokauden, ennen kuin Vammalan poliisi tavoitti heidät.

Astrid-kulta, Astrid-kulta, herää jo, herää jo, pim pom pim, pim pom pim

Kun todellisuus ei vastaa Astridin maailmankuvaa, sen pahempi todellisuudelle.

2. elokuuta 2008 19:25:34

jukkaaakula kirjoitti...

"Vain etunimensä kertova Aurelia on jatkanut kerjäämistä, mutta saa vähemmän rahaa kuin tyttärensä kanssa kerjätessään."

Olin Kalkutassa huomaavinani että kerjäläiset joilta oli kädet katkaistu ranteista ja jalat nilkoista tuottivat omistajilleen enemmän rahaa kuin sellaiset joita ei ollut silvottu.

Egyptiläinen Nobel-kirjailija Mahfouz kertoo samaa.

Kun on kerran nähnyt ihmisen joka on tuolla tavalla silvottu on vaikea suhtautua kerjäämiseen myönteisesti.

Intiassakin kerjääminen on ammatti. Kaikki köyhät eivät kerjää. On järkyttävää kuunnella miten länsimaiset turistit kritisoivat kengänkiillotusta muka ihmistä alentavana ammattina mutta samaan aikaan antavat kerjäläisille rahaa.

Kerjääminen on tavallaan samanlaista itsensä myymistä kuin prostituutio.

Serpent Chimera kirjoitti...

Voin olla tähän aikaan illasta heikkohoksottiminen, mutta en löytänyt mitään lähdetietoa tuosta lasten silpomisesta ja huumaamisesta. Se jäi irrallisena tietona mietityttämään ja todenperäisyys epäilyttämään. En ole juurikaan romanikulttuuriin perehtynyt. Näköjään olisi syytä, mikäli sieltä tällaistakin kiehtovaa ja eksoottista toimintaa löytyy.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Lähdetietoa tästä asiasta spesifisti näiden Suomessa oleskelevien Romaniasta tulleiden mustalaisten osalta ei minulla ole. Lehdistö ei tietenkään ole tutkinut asiaa.

Kyseessä on vain yleissivistykseen kuuluva asia. Toimittajilla on valtavia aukkoja yleissivistyksessä. He eivät tiedä sellaisia asioita, jotka ovat itsestäänselviä mm. Jukka Aakulalle ja minulle. Toimittajilla ei ole mitään realistista käsitystä kehitysmaalaisten tms. primitiivisistä kulttuureista tulevien ammattikerjäläisten toimintatavoista.

Jukka Aakula on nähnyt tällaista Intiassa, minä olen nähnyt täsmälleen saman ilmiön Egyptissä, Jukka Aakula mainitsi egyptiläisen Nobel-palkitun kirjailijan Naguib Mahfouzin kertoneen samasta ilmiöstä. Tämä ilmiö on dokumentoitu niin moneen kertaan niin monessa kehitysmaassa ja niin monessa primitiivisessä kulttuurissa, että ei ole mitään syytä olla uskomatta tämän ilmiön esiintymiseen myös Romaniasta tulleiden mustalaisten kohdalla.

jukkaaakula kirjoitti...

En tiedä, vammauttavatko romanit lapsiaan - hiukan epäilen että näin olisi.

Egyptissä ja joissain muissa muslimimaissa ihmisiä vammautetaan kerjäämisen tehon parantamiseksi. mahfouzin mukaan ihmiset saattavat jopa mennä itse jonkun silpojan luo ja tilata jalan katkaisun jotta kerjääminen tehostuisi.

Intiassa kerjääminen on myös muslimikulttuurin piirre - hindut eivät ainakaan silmämääräisesti tarkasteltuna anna almuja köyhille lainkaan. Ainakaan almujen antamainen ei ole mikään uskonnon edellyttämä normi. Köyhyys johtuu hindujen mielestä ihmisen karmasta.

Blogger kirjoitti...

Bluehost is one of the best hosting company with plans for all of your hosting requirments.