Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, heinäkuuta 17, 2008

Sairasta propagandaa kulttuurikeskus CaisassaKulttuurikeskus Caisa:

5.9.2008 18.00

Tilaisuuden nimi: Islamilaisen muodin muotinäytös
Tapahtumapaikka: Kulttuurikeskus Caisa
Osoite: Mikonkatu 17 C/Vuorikatu 14
Tilaisuuden järjestäjä: Golis - naisten yhdistys

Huivit ja hunnut liehuvat, kun musliminaiset esittelevät islamilaista muotia catwalkilla!

Kokeile burkhaa tai opettele solmimaan huiveja usealla eri tavalla!

Länsimaissa on totuttu ajattelemaan, että islamilaisissa maissa ei ajatella muotia. Todellisuudessa muodin virtaukset vaikuttavat myös musliminaisten pukeutumiseen.

Muotivirtausten lisäksi myös maan kulttuuri ja tavat vaikuttavat pukeutumiseen ja eri ikäiset naiset pukeutuvat eri tavalla ja solmivat huivinsa eri tavalla.

Monet Suomessa asuvat musliminaiset ompelevat itse vaatteensa tai tilaavat vaatteita ulkomailta, näytöksessä nähdään vaatteita mm. Egyptistä.

Hauskassa huivityöpajassa opetellaan erilaisia huivien sitomistapoja tai voit kokeilla burkhaa!

Illan kruunaa perinteinen ramadan-ateria.

Vapaa pääsy, rajoitetun tilan vuoksi ilmoittautumiset: caisa.tiedotus@hel.fi


Että näin.

Suomalaisten veronmaksajien rahoilla toimiva kulttuurikeskus Caisa (osa Helsingin kaupungin kulttuuritointa) kehottaa suomalaisia naisia kokeilemaan BURQAA ja opettelemaan solmimaan islamilaisia huiveja eli piiloutumaan hunnun sisään islamilaisen lain eli SHARIAN mukaisesti.

Suomalaisten veronmaksajien rahoilla toimiva laitos siis käyttää sille myönnettyjä budjettimäärärahoja aivopestäkseen suomalaisia naisia noudattamaan islamilaisia pukeutumismääräyksiä!!

Suomen poliittiset vallanpitäjät ja viranomaispäättäjät hyökkäävät Suomen kansaa ja suomalaista kulttuuria vastaan kustantamalla suomalaisten veronmaksajien rahoista Suomen yhteiskuntajärjestykseen ja suomalaiseen kulttuuriin antagonistisesti suhtautuvan vierasperäisen uskonnollis-poliittisen ideologian levittämistä ja siihen kuuluvien rituaalisten käytäntöjen juurruttamista Suomeen.

Tämä on vähintään moraalisessa mielessä maanpetos.

Tämä on aivan sama asia kuin jos Stalinin aikana Suomen valtio olisi pyrkinyt veronmaksajien rahoilla edistämään punalippujen ja puna-armeijan uniformujen käyttöä Suomessa.

1 kommentti:

Mikko Ellilä kirjoitti...

Vieraskirjassa kommentoitiin:Nimi : P

Viesti : "Voiko caisassa opetella erilaisia tapoja sitoa vittu kiinni?"

Tällä mönikyldyyristymisen vauhdilla arviolta noin vuonna 2015 järjestetään ex-valtioneuvoston linnaan muuttaneessa uudet isot tilat saaneessa Caisassa ihqu työpaja kulttuurisidonnaisesta vulvan sitomisesta. Niitähän on ihqusti monta eri tyyliä ja vivahdetta suorittaa.

Taitaa kuitenkin nuiva kehitys muualla ja ennen kaikkea Suomen taloudessa hidastaa mönikyldyyristymistä, kun verotulot ja työllisyys notkahtavat ennen liikojen työllistymättömien tyävoimaperäisten laivaamista uusiin erityisryhmäasuntoihin..

2. elokuuta 2008 20:30:34