Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

torstaina, tammikuuta 31, 2008

Demokratian itsemurha

75 vuotta sitten, keväällä 1933, Saksan parlamentti hyväksyi ns. valtalain, joka siirsi lainsäädäntövallan parlamentilta hallitukselle neljän vuoden ajaksi.

Hallitus käytti saamaansa lainsäädäntövaltaa mm. kieltämällä kaikki oppositiopuolueet muutaman kuukauden sisällä. Puolen vuoden päästä järjestetyissä parlamenttivaaleissa hallituspuolue oli ainut sallittu puolue. Näin hallituspuolue sai 100% parlamentin paikoista, koska parlamenttivaaleissa ei ollut ehdokkaina muita kuin hallituspuolueen edustajia.

Kuusi vuotta myöhemmin hallitus aloitti sodan, joka kesti viisi ja puoli vuotta. Sodassa kuoli kolme miljoonaa saksalaista sotilasta ja kolme miljoonaa saksalaista siviiliä.

Sotaa ei olisi tullut, jos parlamentti ei olisi hyväksynyt yksipuoluediktatuuria eli ns. valtalakia. Miljoonia ihmishenkiä olisi säästynyt.

Väitän, että Suomessa ja koko Euroopassa on tällä hetkellä samanlainen tilanne kuin Saksassa 75 vuotta sitten.

Euroopassa kielletään oppositiopuolueita,
jotta hallitukset voisivat toteuttaa kansan tahdon ja isänmaan edun vastaista politiikkaansa.

Euroopassa sytytellään kirjarovioita viranomaisten toimesta.

Jopa lehdistöä sensuroidaan kieltämällä lehdistöä kirjoittamasta hallituksen harjoittaman politiikan kannalta kiusallisista tosiasioista.

Jos lehdistö on joskus vahingossa onnistunut julkaisemaan uutisia hallituksen propagandan vastaisista tosiasioista, kansalaisia kielletään keräämästä lehtileikkeitä näistä uutisista ja jo kerätyt lehtileikkeet määrätään tuhottaviksi.

Viranomaisten toiminnan laillisuutta valvovaksi viranomaiseksi on nimitetty henkilö, joka on itse aikaisemmissa virkatehtävissään levittänyt tahallaan vääriä tietoja voimassaolevasta laista vastoin parempaa tietoaan, saadakseen kansalaiselle lakiin perustumattomia rangaistuksia tämän mielipiteistä.

Vallitsevan regiimin diktatorinen, demokratianvastainen luonne on myönnetty jopa vallanpitäjien itsensä taholta mm. siten, että on perustettu erillinen eksplisiittisesti sananvapausrikoksia käsittelevä poliittinen tuomioistuin:


Sananvapausrikos, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, internet

06.11.2007

Poliisi oli vähemmistövaltuutetun tutkintapyynnön johdosta toimittanut esitutkinnan, jossa oli selvitetty epäiltyä kiihottamista kansanryhmää vastaan. Lainvastaisiksi epäilyt lausumat ja muut tiedonannot oli julkistettu epäillyn ylläpitämällä internetsivustolla. Esitutkinta saatettiin valtakunnansyyttäjän syyteharkintaan, koska asiassa oli kysymys sananvapauslain 24 §:n tarkoittamasta virallisen syytteen alaisesta sananvapausrikoksesta.

Apulaisvaltakunnansyyttäjän käsityksen mukaan epäilty oli levittänyt lausuntoja, jotka kohdistuivat rikoksen tunnusmerkistössä tarkoitettuihin kansanryhmiin. Epäilty oli lausunnoissaan esittänyt, että kohteena oleviin kansanryhmiin kuuluvat ihmiset ovat vaarallisia, koska he ovat luonteeltaan niin väkivaltaisia ja koska he syyllistyvät rikoksiin niin usein ja että sanottuun ryhmään kuuluvat ihmiset ovat muiden kustannuksilla eläviä loisia. Lausunnot olivat apulaisvaltakunnansyyttäjän mukaan sanottuja ihmisryhmiä panettelevia ja solvaavia, koska niissä vahvasti yleistäen kuvataan kokonaiset kansanryhmät alkeellisina, tyhminä, rikollisina ja loisina. Lausunnot loukkasivat sanottuihin ryhmiin kuuluvien ihmisten ihmisarvoa.

Apulaisvaltakunnansyyttäjä päätti syytteen nostamisesta. Asiaa käsitellään Espoon käräjäoikeudessa. (R 07/16)
Poliittiset vallanpitäjät pelkäävät sananvapautta niin paljon, että katsovat aiheelliseksi panostaa entistä enemmän resursseja hallituksen harjoittaman politiikan arvostelijoiden jahtaamiseen:


Sisäasiainministeriön kansliapäällikkö Ritva Viljanen pitää tärkeänä vahvistaa vähemmistövaltuutetun voimavaroja.

Baltian ja pohjoismaiden naispoliisien yhteistyökonferenssin Tampereella avannut Viljanen muistutti, että sisäasiainministeriön toimiala muuttuu ensi vuoden alusta lukien niin, että ministeriö on vastuuministeriö syrjinnän ja rasismin vastaisessa työssä sekä etnisen yhdenvertaisuuden edistämisessä.

Näiden tehtävien hoitamista varten ministeriöön perustetaan uusi yksikkö. Vuoden vaihteessa myös vähemmistövaltuutetun toimisto siirtyy sisäasiainministeriön yhteyteen.

- On tärkeää, että vähemmistövaltuutetun toimintaedellytyksiä parannetaan mm. voimavaroja vahvistamalla. Tätä edellyttää jo maahanmuuttopoliittisessa ohjelmassa ehdotetun syrjintään puuttumisen tehostaminen, totesi Viljanen.

Hän painotti myös, että sisäasiainministeriön ja poliisin on ryhdyttävä aktiivisiin toimiin yhdenvertaisuuden edistämiseksi sekä rasismin ja syrjinnän torjumiseksi.Kansantuomioistuimen
syyttäjäkin on hallituksen linjaa fanaattisesti palveleva ääri-ideologian edustaja, jonka julkisten lausuntojen mukaan ihmisillä ei ole mitään oikeutta esittää mielipiteitään:


Demokraattisessa maassa hallitusta ja sen harjoittamaa politiikkaa tulee voida arvostella voimakkaastikin ja ulkomaalaispolitiikka on yksi sen osa. Jos siihen sisältyy samalla ulkomaalaisten arvostelu, sekin on hyväksyttävä, jos sitä ei ääneen lausuta.

Illman pitää tärkeänä, että Suomen oikeuskäytäntö ei muodostu näitä maita sallivammaksi. Muuten on vaarana, että Suomesta tulee vapaasatama kaikenlaisille rasistisille agitaattoreille. "Internet on muuttanut tässä suhteessa asioita paljon. Esimerkiksi USA:ssa, missä sananvapaus on suurempi kuin pohjoismaissa, on perustettu paljon nettisivustoja, joilla esitetään asioita, jotka muualla ovat kiellettyjä. Periaatteessa yhdysvaltalaisella palvelimella voisi olla vaikka suomenkielisiä sivustoja, joilla esitetään rasistisia näkemyksiä eikä niille Suomesta voisi tehdä mitään. Koska suomenkieliset sivut olisivat kuitenkin selvästi suunnattu suomalaisille, voisi niiden ylläpitäjä joutua lain kanssa tekemisiin jos sattuisi tulemaan Suomeen", Illman arvioi.


Kaiken kruunaa se, että maan korkein oikeusviranomainen on aiemmassa työssään kerettiläisiä jahtaavana inkvisiittorina vaatinut tuhottavaksi tiedotusvälineissä julkaistuja tieteellisiä tutkimustuloksia:

Puumalainen sanoo tutkintapyynnössään rasismiksi mm. sitä väitettä, että afrikkalaisilla on keskimäärin matalampi ÄO kuin eurooppalaisilla. Tämä on kuitenkin objektiivinen tosiasia, joka on saatu selville tieteellisillä tutkimuksilla. Puumalainen kuvittelee voivansa kriminalisoida tieteelliset tutkimustulokset haukkumalla niitä rasismiksi.


Saksassa 1930-luvulla julistettiin poliittisesti epäkorrektiksi mm. Einsteinin suhteellisuusteoria.

Suomi ja koko Eurooppa on vuonna 2008 samassa tilanteessa kuin Saksa vuonna 1933.

Demokratia on tehnyt itsemurhan. Demokraattisesti valitut poliitikot ovat lakkauttaneet demokratian.


8 kommenttia:

ruttis kirjoitti...

Hyvä artikkeli. Ja huolestuttava.

JM kirjoitti...

Otteita Iltalehden pääkirjoituksesta:

"Puoluesihteeri Jarmo Korhosen mukaan koko maata ehdotetaan yhdeksi vaalialueeksi. Valtakunnallinen äänikynnys olisi neljä prosenttia. Vaaliliitot kiellettäisiin. Ne ovatkin hämärtäneet vaaliasetelmaa ja johtaneet kyseenalaiseen taktikointiin.

Valtakunnallinen äänikynnys keksittiin Saksassa reaktiona Weimarin tasavallan puoluehajaannukselle, jonka nähtiin auttaneen Adolf Hitlerin valtaannousua.

Viime vaaleissa perussuomalaiset, kristillisdemokraatit ja RKP ylittivät niukasti neljän prosentin rajan. Korhosen ehdotus saattaisi ne kaikki vaaraan."


Keskisuomalaisen päätoimittaja Erkki Laatikainen ehdotti jo vuosia sitten, että äänikynnys pitäisi nostaa niin korkeaksi, että maassa olisi vain pari puoluetta.

induktio kirjoitti...

Hei, huomasitteko, että uusimmassa Suomen kuvalehdessä oli artikkeli uudesta vähemmistövaltuutetusta, Johanna Suurpäästä. En muista enää sanatarkkaan, mutta juttu oli (harmi kyllä) aivan kritiikittömästi kirjoitettu kuvaten Suurpään vähemmistöjen oikeuksien esitaistelijana ahdasmielisessä Suomessa tms.

Siinä sivuttiin myös ohimennen Internetissä esiintyviä maahanmuuttovastaisia (rasistisia!!1) mielipiteitä ja väitettiin, että kyse on vain muutaman kymmenen henkilön liikkeestä, jolla ei paljon painoarvoa ole.

Kuitenkin se, että nettikirjoitukset mainittiin koko tekstissä, osoittaa, että punavihreät ovat huomanneet asian ja sillä sittenkin on jotain painoarvoa, kun asiaa yritetään vähätellä.

Sivu 54 tuossa: http://www.suomenkuvalehti.fi/sk-netti/lehdet/2008/sk-52008/sisalto.aspx

Mikko Ellilä kirjoitti...

Joo. Kyseistä haastattelua analysoitiin erittäin pätevästi vasarahammer-blogissa:
http://vasarahammer.blogspot.com/2008/02/suurp-hovitoimittajan-ksittelyss.html

induktio kirjoitti...

Aijaa, enpäs ollutkaan tuota blogia vilkaissut viime aikoina..

Täytyypä laittaa nuo skannaukset talteen. Kun muuten katsoo sitä Suurpään "ansio"luetteloa, niin tyyppi on ollut koko ikänsä joissain julkisen sektorin viroissa, joissa implisiittisesti päämääräänä on maahanmuuton lisääminen. Ei kyllä ainakaan parannusta Puumalaiseen verrattuna ole luvassa näillä näkymin...

einar kirjoitti...

Kirjoitat kyllä täyttä asiaa ja netissä hieman selailtuani huomasin että vanhoja blogejasi on jopa suljettu rasismiin yms. vedoten. Kerrot asioita jotka tulisi todellakin saattaa useampien suomalaisten kaduntallaajien tietoon. Nykyinen hallituksemme on todellinen mätäpaise, joka vain edesauttaa työttömyyden, inflaation, maahanmuutto ynnä muiden asioiden pahenemista. Kaikki ministerimme ovat vain piipertäjiä ja joojoo tyyppejä. Syötti EU tai jokin mahtivaltio meille mitä tahansa, niin "joojoo, kyllä meille kelpaa, mitä ikinä vaadittekin."

Ja tämä sananvapaus-asia vain tuntuu koko ajan pahenevan. Aluksi tuli Muhammed-kuvat, jotka poistettiin valtiovallan vaatimuksesta. Tämä jupakka sai aivan naurettavia piirteitä. Monia tutkimuksia käynnistettiin muka kansanryhmän kiihotuksen perusteella. Ja mediahan tietenkin alistui taas kerran valtiovallan "mahtavaan" tahtoon ja vaikeni sitten asiasta hissukseen, kuten nykyään käy yhä useammin. Onneksi sentään muutamat suomalaiset jaksavat/pystyvät/haluavat tuoda vielä esille faktoja asioista.
Ja tämä jupakkahan vain jatkuu ja jatkuu kun tanskalaiset ovat julkistaneet kuvat uudestaan. Linkki uutiseen: http://www.yle.fi/uutiset/24h/id82629.html

Saapa nähdä mitä meidän valtiovalta alkaa tekemään asiassa. Varmaankin ilmestyy taas tusina uutta "kansanryhmän kiihotus"-sivustoa, jotka sitten krp:n vaatimuksesta suljetaan.

Nykyään tuntuu olevan että jos sanon sanan neekeri, minut laitetaan linnaan vuodeksi istumaan tai tulee vähintään joku mahtaileva kansanedustaja joka tekee tutkintapyynnön ja pyytää (lue käskee) poliisia lopettamaan minun kansanryhmän kiihottamiseni. Tämä on sitä nykypäivää, tämä on tulevaisuutta. Emme voi edes ostaa enää neekerinsuukkoja. Ei tietenkään koska lukee neekeri, pitää vaihtaa nimi runbergin suukoiksi. Eikä lakupeteä voi missään nimessä olla, sehän on aivan rasistinen nimi! Kyllä siis oikeasti tekisi mieli takoa päättäviä henkilöitä niin päähän että. Kohta varmaan krp minunkin ovellani :)

Vielä asian vierestä maahanmuuttajista. Seppo Lehdolla on hyvä kirjoitus asiasta: http://maahanmuutosta.blogspot.com/


Ehdottaisin että ottaisit yhteyttä Timo Soiniin ja keskustelisit asioista hänen kanssaan ja toisit näkemyksiäsi esille hänelle. Hän on se joka osaa pistää hallituksen paiseille jauhoja suuhun ja hän osaa haistattaa ministereille pitkät. Vaikka varsinaista vaikutusvaltaa ei paljoa ole, niin asiat saatettaisiin ainakin tietoon ja niistä edes jonkin verran keskusteltaisiin. Perussuomalaisia kannatan ja heidän ajatusmaailmansa/puolue politiikkansa on juuri se mitä Suomi itsenäisyytensä säilyttämiseksi tarvitsee. Kuten Soini viime eduskuntavaalitulosten (kun he saivat tuplattua paikkamääränsä eduskunnassa) selvittyä sanoi: "neljän vuoden päästä räjähtää." Ja todellakin toivon että niin tapahtuu, jotta saataisiin enemmän perinteisen suomalaisen ääntä kuuluviin.


Yhtä kaikki, pidä yllä loistavaa työtä ja kirjoittelua. Jaksamista ja menestystä. Sinun jos jonkun pitäisi päästä puhumaan eduskuntaan nykyistä hallitusta vastaan.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Kiitos viestistäsi. En kuitenkaan laskisi sen varaan, että Soini tai muut Perussuomalaiset rp:n nykyiset kansanedustajat kannattaisivat sananvapautta tai muita perustavanlaatuisia ihmisoikeuksia. Soini on uskovainen, joka katsoo jumalanpilkan olevan syntiä. Soini haluaa kunnioittaa myös muita uskontoja, joten hän vastustaa mm. islamin kritisointia. Hänen mielestään Muhammad-karikatyyreja ei olisi alun perinkään pitänyt julkaista, koska ne loukkaavat muslimeja. Soini on siis ns. kusi sukassa muslimien suhteen. Hän ei uskalla kritisoida muslimeja missään asiassa millään tavalla.

Blogger kirjoitti...

DreamHost is ultimately one of the best hosting provider for any hosting services you might need.