Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, tammikuuta 02, 2008

Puumalainen yrittää väittää, että holokaustirevisionismi on laitonta Suomessakin

Bloggaaja Kullervo Kalervonpoika siteeraa vähemmistövaltuutetun lausuntoa 26.4.2006:


“Nationalism, revisionism and racism” otsikoidun linkkilistan tarkoittamilta linkeiltä on yhteys muun ohella Zundelsite -nimiseen sivustoon. Tällä sivustolla esitetään väite, että kansallissosialistit eivät toisen maailmansodan aikana syyllistyneet juutalaisiin kohdistuvaan joukkomurhaan, vaan että tämä on voittajavaltioiden keksimä valhe (”…the holocaust is basically a hoax fabricated by the allies”). Esimerkiksi YK:n ihmisoikeuskomitea on katsonut, että tämänkaltaiset lausunnot ja tiedonannot eivät nauti YK:n kansalaisoikeuksia ja poliittisia oikeuksia koskevan kansainvälisen yleissopimuksen 19.2 artiklassa tarkoitettua sananvapauden suojaa (ks. ratkaisu CCPR/C/78/D/953/2000, annettu 14.8.2003). Tämän tyyppiset lausunnot katsotaan monissa maissa rangaistaviksi kiihottamisena kansanryhmää vastaan (ks. esimerkiksi ratkaisu Svea hovrätt, dom DB 162, Mål nr B 2838/89, 25.10.1990).


Mielenkiintoista. Enpä ole aiemmin kuullut tuollaista tulkintaa, että holokaustirevisionismi olisi laitonta Suomessakin.

Holokaustirevisionismi on tietysti huuhaata, mutta huuhaa ei ole rikosnimike. Horoskooppejakaan ei voi väittää laittomiksi sillä perusteella, että ne ovat huuhaata.

6 kommenttia:

Kullervo kirjoitti...

Muistutuksena EIT:n lausuma:

"Sananvapaus ei kata pelkästään sellaisia tietoja ja ajatuksia, jotka otetaan myötämielisesti vastaan, joita pidetään vaarattomina tai joihin suhtaudutaan välinpitämättömästi. Sananvapaus kattaa myös sellaiset viestit, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät valtiota tai jotain sen väestön osaa. Tätä vaativat tuomioistuimen mukaan moniarvoisuus, suvaitsevaisuus ja avarakatseisuus, joita ilman ei ole kansanvaltaista yhteiskuntaa."

Anonyymi kirjoitti...

Holokaustirevisionismista:

Nykyinen "totuus" asiasta on Neuvostoliiton "historioitsijoiden" totuus toisen maailmansodan jälkeen. Ainoat tuhoamisleirithän oli ryssien miehittämillä alueilla.

Mielenkiintoista olisi tietää miten asiat oikeasti oli. Epäilen vahvasti kuuden miljoonan lukua.

Loppujen lopuksi miksi Puumalainen on niin kiinnostunut kriminalisoimaan jotain yli 60v sitten tapahtuneen historiantulkintoja. Käsittämätöntä vouhotusta.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Holokaustirevisionismi on huuhaata. Normaali, akateeminen, tieteellinen historiantutkimus on oikeassa ja revisionistit väärässä. Valitettavasti suuri yleisö ei ole kyennyt hahmottamaan, mitä tietoja holokaustista tieteellinen historiantutkimus on tuottanut. Esimerkiksi Auschwitzissa tapettiin historiantutkimuksen mukaan noin miljoona ihmistä, joista n.90% oli juutalaisia. Neuvostoliiton propagandan mukaan Auschwitzissa tapettiin noin kolme miljoonaa ihmistä. Normaalin historiantutkimuksen mukaan koko Euroopassa tapettiin 1939-45 noin 5-6 miljoonaa juutalaista, joista noin miljoona Auschwitzissa. Loput kuolivat muilla leireillä ja ghetoissa tai teloitettiin ampumalla viemättä heitä millekään leireille. Suuri yleisö ei tajua tätä, vaan luulee kaikkien 5-6 miljoonan juutalaisen kuolleen nimenomaan leireillä ja nimenomaan kaasukammioissa. Kukaan historiantutkija ei kuitenkaan ole koskaan väittänyt moista. Kaasukammioita oli vain muutamilla leireillä (Auschwitz, Majdanek ym.) ja niilläkään leireillä läheskään kaikkia vankeja ei kaasutettu; ihmisiä kuoli mm. nälkään, kylmyyteen, tauteihin ja työuupumukseen. Tämä on nimenomaan se tulos, johon akateeminen, tieteellinen historiantutkimus on päätynyt. Suuri yleisö saattaa kuitenkin luulla tätä revisionismiksi, koska suuren yleisön mielikuvissa holokausti on synonyymi kaasukammioille. Suuri yleisö siis saattaa virheellisesti luulla normaalia, akateemista, tieteellistä historiantutkimusta hirveäksi revisionismiksi ja uusnatsipropagandaksi. En luottaisi esim. Puumalaisen kykyyn erottaa näitä kahta toisistaan.

Revisionismi on huuhaata, mutta huuhaa ei ole Suomen lain mukaan rikos. Horoskoopitkin ovat huuhaata, mutta horoskooppienkaan julkaiseminen ei ole rikosoikeudellisesti rangaistavaa. "Natsit eivät tappaneet juutalaisia" on horoskooppien tasoista paskapuhetta, mutta tällainen paskapuhe ei kerta kaikkiaan voi olla rikos. Puumalaisen tulkinta Suomen laista on siis tässäkin asiassa täysin väärä.

Anonyymi kirjoitti...

Narsistinen persoonallisuushäiriö.

Moranen kirjoitti...

Mielestäsikö on "akateemista historiankirjoitusta" uskoa propagandavalheisiin kaasutuksista Zyklon B:llä ja bensa/diesel-moottorien pakokaasuilla (kaasutuskansanmurha) 'silminnäkijöiden' väitteiden perusteella voittajavaltioiden näytösoikeudenkäynneissä; joista ei ole yhtään sen parempia todisteita (dokumentteja, fyysisiä todisteita, ruumiita tai mitään muutakaan) kuin propagandavalheista sähkötyksistä, höyrystyksistä ja tyhjiökammioista yms.?

Mielestäsi uskominen holokaustiuskovaisten 'silminnäkijöiden' mahdottomiin, järjettömiin, hulluihin, typeriin, naurettaviin, ristiriitaisiin ja todistamattomiin huhuihin on "akateemista tutkimusta"?

http://moranen.blogspot.com/2009/01/kuinka-tulla-holokaustitutkijaksi.html

http://moranen.blogspot.com/2009/01/holokaustin-tunnustukset-ja-todistukset.html

http://moranen.blogspot.com/2008/08/holokaustirevisionismin-argumentit.html

Moranen kirjoitti...

Juutalaistahot väittivät jo ENSIMMÄISEN MAAILMANSODAN aikaan, sitä ennen ja juuri sen jälkeen, että “6 miljoonaa juutalaista on kärsimässä ja kuolemassa Euroopassa” tätä jopa kutsuttiin “henkeä uhkaavaksi holokaustiksi”. Ensimmäisen kerran 6 miljoonan luvun mainitsi rabbi Wise v. 1900; “On 6,000,000 elävää, verta vuotavaa, kärsivää argumenttia sionismin hyväksi”. Lisäksi ensimmäinen henkilö, joka väitti että saksalaiset olivat tappaneet 6 miljoonaa juutalaista oli Ilja Ehrenburg, 22.12.1944, joka oli Neuvostoliiton sodan ajan kauhupropagandisti. Tämän väitteen Ehrenburg teki NL:n propagandajulkaisussa Soviet War News, ja tässä samassa julkaisussa myös tehtiin perättömiä väitteitä mm. suomalaisten ja romanialaisten tekemistä “massamurhista” toisen maailmansodan aikana. Eli näin 6 miljoonan juutalaisen kuolinluku toisen maailmansodan aikana lähti liikkeelle. Nämä tosiasiat saattavat väitteet 6 miljoonan juutalaisen holokaustiluvusta toisen maailmansodan aikana vähintään kyseenalaiseen valoon, ja pakottavat katsomaan noita 5–6 miljoonan juutalaisen kuolinlukuja skeptisesti, veden pitäviä todisteita vaatien.
http://moranen.blogspot.com/2007/11/ensimminen-holokausti.html ,
http://www.vho.org/GB/Books/tfh/