Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

maanantaina, heinäkuuta 30, 2007

Vihaiset vasemmistolaiset feministit afrikkalaisten raiskaajien puolustelijoina

Saksassa asuva suomalainen nainen kirjoittaa:

Mikä siinä on, että erittäin usein, kun istun asemalla odottamassa junaa, viereeni istuu afrikkalainen mies ja alkaa ottamaan kontaktia? Nyt ensi alkuun pitää kertoa, siis tämä pakollinen, että minulle on ihan yks hailee, onko tyyppi valkonen, musta, vihree what ever. Mutta näille hemmoille ilmeisesti ei. Olen joku magneetti vetämään näitä puoleeni.

Afrikkalainen mies: Hello, what’s your name?

Kata: (Alkaa jo ärsyttämään, mitä vittua se sulle kuuluu, anna mun olla
rauhassa, joutuu repimään ipodin luuria korvasta ulos) Excuse me?

AM: What’s your name?

K: CalamityKate (Yrittää näyttää samaan aikaan kylmältä, kuitenkin
ystävälliselta, pliis ei ongelmia)

AM: I want to see you.

K: Well, I do not think it’s a good idea. (Ystävällisesti)

AM: We meet this evening.

K: Nope. (ASSHOLE)

AM: Why not? Where do you come from?

K: (Voihan saatana) I don’t wanna meet you. My husband would not like it.

AM: Where do you come from? You beautiful.

K: Please leave me alone.

AM: You don’t like me?

K: Well I don’t know you. Please leave me alone.

AM: You german women shit. You don’t like me because I’m black.

K: (Ei hyvä Jumala, älä anna tämän mennä tähän) Hey, I really don’t wanna talk to you.

Kata nousee ja menee kauemmalle penkille istumaan, erittäin kylmän näköisesti.

AM seuraa ja alkaa näyttää agressiiviselta. Kata siirtyy ison turvallisen näköisen
miehen viereen seisomaan.

AM: You are racist. We africans don’t like racists. RACIST! You don't like black people!

K: Please leave me alone.

AM: I want to meet you.

K: Piss off! (Kata säikähtää, olisi pitänyt hillitä itsensä, toivottavasti tyyppi ei käy käsiksi)

AM: German women shit. You are racist!

K: Fuckin’ hell, go or I call the police! VERPISS DICH!

AM lähtee. Kuinka usein AM lähtee? Silloin tällöin vai vaan tuolloin tolloin?

Miksi tätä samaa paskaa pitää kuunnella väh. joka toinen viikko? Alkaa tulla aika helkkarin rasistiset fiilikset pikkuhiljaa. En muista yhtäkään suomalaista tai saksalaista miestä, kuka ei olisi tajunnut ekalla kertaa kun sanoo, että no thanks. Paitsi nyt ehkä joku känninen MINÄ OLEN MAINOSTOIMISTON AD-ääliö ruotsinlaivalla, mutta tommosia ei lasketa. Tarkoitan nyt, että keskellä kirkasta päivää. Tuo on ahdistelua, häiriköintia ja pilaa aamun. Eikä näitä voi mitenkään estää! Jos jollain on idis, niin otetaan vastaan. En siis vaan jaksa.(No mulla on idis: estetään tuollaisten ihmisten tuleminen Eurooppaan ja karkoitetaan täällä jo olevat tuollaiset tyypit.)

Joku anonyymi trollaaja "adds insult to injury":

Eipä tuo maahanmuuttaja ollut ilmeisesti tiedostanut, että Suomessa tuttavuutta on soveliasta tehdä siihen erikseen varatuissa paikoissa eli baareissa. Sielläkin on mielellään vielä oltava kännissä. Jos känninen äijä olisi tytölle soperrellut samalla tavalla mitä tuo ulkomaalainen pysäkillä, tyttö olisi saattanut lähteä mukaankin koska mies olisi kuitenkin noudattanut yhteiskunnan kirjoittamattomia sääntöjä.


Minä kommentoin:

Tää on niin tätä. Kun joku puhuu afrikkalaisten huonosta käytöksestä, heti joku multikultifanaatikko tulee selittämään tuollaisia "suomalaiset ovat ihan yhtä sikoja kuin afrikkalaiset"-juttuja.

Jos todetaan afrikkalaisten ympärileikkaavan lapsiaan eli leikkelevän puukolla irti paloja tyttäriensä ja poikiensa pimpeistä ja pippeleistä, joku hullu feministi tulee heti selittämään "suomalaisetkin miehet hakkaavat vaimojaan"-tasoisia juttuja.

Feministit eivät ole tasa-arvon kannattajia tai edes naisten oikeuksien kannattajia. Feministit ovat valkoisia miehiä fanaattisesti vihaavia raivohulluja sadisteja, jotka ihailevat lapsiaan puukottavia ja väärään mieheen rakastuneita tyttäriään murhaavia muslimeja pillut kosteina.

Kun joku normaali suomalainen nainen kertoo joutuvansa jatkuvasti afrikkalaisten miesten ahdistelemaksi bussipysäkeillä, anonyyminä esiintyvä hullu feministipelle väittää suomalaisten miesten käyttäytyvän samalla tavalla eli ahdistelevan rutiininomaisesti tuntemattomia kadulla vastaantulevia naisia.

Nämä feministien väitteet ovat täyttä paskaa, mutta senhän jokainen täysjärkinen tietääkin. Feministit ovat raivohulluja, joilla ei ole mitään muuta agendaa kuin valkoisten heteromiesten fanaattinen vihaaminen. Feministit käyttävät naisia huonosti kohtelevien, jopa naisia murhaavien neekerien, arabien ym. ei-valkoisten miesten ihailua vain keinona julistaa vihaa valkoisia miehiä vastaan.

Kun minä omassa blogissani joskus kritisoin muslimeja heidän tavastaan alistaa naisia, joku hullu feministiämmä kävi blogini kommenttiosastossa haukkumassa suomalaisia miehiä ja kehumassa muslimimiehiä. Luulin ensin ko. kirjoituksen olevan pelkkä trolli tai parodia, mutta ämmä oli ilmeisesti tosissaan. Aina välillä joutuu netissä kohtaamaan tällaisia sekopäitä, joiden mielipiteitä on hyvin hankala uskoa kenenkään luku- ja kirjoitustaitoisen ihmisen vakavissaan esittämäksi.
Samasta asiasta kirjoittaa myös Hautaa ylpeät-blogi.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ähläminä on hyvä olla

Omasta kokemuksesta voin myös sanoa, että Muhumud ei ole ihan tehokkain työkaveri.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Maahanmuuttajien tekemien rikosten vähättelystä:http://prodos.thinkertothinker.com/?p=369PRODOS Says:
"In my notes to you in the comments section of
http://prodos.thinkertothinker.com/?p=354
… I have explained why - even though you claim that your article Society Consists of People was “merely” making observations - I have interpreted your article as amounting to advocacy of public policy based on a racialist position."

That's your interpretation, but it does not logically follow from my article. Non sequitur, you know.

"Mikko, you’ve claimed that the earlier English translation of your article was “awful” and “misleading” - yet your authorised translation is practically identical to that earlier translation."

It was not "practically identical" because the first translation (the one by a Mr. Aapo Puhakka) was a babelfish-style machine translation. Any native speaker of English will undoubtedly agree that the later translation (the one provided by me) was much better.Jussi K. Niemelä Says:
"And this despite the fact that 1) he selects his data with an obvious racialist bias,"

You have to yet to prove the existence of such a bias in my posts.

"2) distorts crime statistics"

You have to yet to show where I distort statistics.

"and 3) writes blog posts and racialist comments on Finnish anti-immigration sites with an obvious racialist bias."

Irrelevant. We're talking about the thinkertothinker.com blogs.

"If Ellilä really were scientific, he would of course write measured, temperate articles for international peer-reviewed scientific journals."

Ridiculous. I am a private person and I don't get paid for doing research on these subjects, and people just don't write scientific articles for peer-reviewed journals for fun on their leisure time. The people who actually write research papers for peer-reviewed journals are scholars who get paid for their research. You can't expect amateurs to do for free what professional scholars do for a living.

If you actually expect that, you're far, far less educated than I thought.Finnjävel Says:
"Mikko Ellilä has recently written a new post for an anti-immigrationist “Uusi Viesti” (”The New Message”) blog"

Irrelevant. We're talking about the thinkertothinker.com blogs here.

"In this post he cites and praises another Finnish blogger Jukka, who is a blatant racist."

Irrelevant. We're talking about the thinkertothinker.com blogs here.Jussi K. Niemelä Says:
"Some statistical crime facts Ellilä and his friends never mention:

Racist Crimes Continue to Increase in Finland"

Irrelevant. We're talking about the overrepresentation of immigrants among criminals. E.g. the Somalis commit more than 100 (one hundred) times more robberies per capita than the Finns do. This is a fact that won't go away even if you're trying to belittle the significance of crimes committed by immigrants by pointing out the existence of "racist crimes" committed by Finns.

"Racist crimes continue to increase in Finland. More than 700 racially-motivated crimes were reported to police last year."

Calling a black person a negro is considered by some black persons to be a racist crime. The crimes "reported to police" were crimes reported by the alleged victims of the crimes in question. E.g. if 700 Somalis were called negroes by some Finns and those 700 Somalis reported this to the police, this would show up as 700 "racist crimes" in the statistics.

At the same time, out of the circa 500 acts of rape committed in Finland, circa 200 were committed by immigrants.

You can't say the rapes of Finns by immigrants don't matter because some Finns call some African immigrants negroes.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä minusta on ihan soveliasta tehdä kadulla tuttavuutta naisten kanssa. Sitä kutsutaan pelimiespiireissä päiväpeliksi ja vaatii aika paljon rohkeutta. Tosin itse en koskaan jatka taikka muutu agressiiviseksi, jos nainen sanoo ei.

Mikko Ellilä kirjoitti...

No olipas taas relevantti kommentti.

Anonyymi sanoi...
"Kyllä minusta on ihan soveliasta tehdä kadulla tuttavuutta naisten kanssa."

Jos kysyt tuntemattomilta kadulla vastaantulevilta naisilta puhelinnumeroa ehdottaaksesi treffejä seuraavana päivänä, saat hullun ahdistelijan maineen - ja syystä. On aivan eri asia ruveta juttelemaan esim. puiston penkillä sattumalta viereen istuneen ihmisen kanssa kuin pysäyttää ihmisiä kadulla tai ehdottaa treffejä rautatieasemalla näkemilleen tuntemattomille ihmisille.

"Sitä kutsutaan pelimiespiireissä päiväpeliksi"

Naurettavaa. Nämä ns. pelimiehet ovat säälittäviä runkkareita.

Ks.
http://tupla-j.blogspot.com/2007/07/kokemusten-kerilyst.html

"ja vaatii aika paljon rohkeutta."

Ei se rohkeutta vaadi, vaan tyhmyyttä ja kusipäisyyttä.

"Tosin itse en koskaan jatka taikka muutu agressiiviseksi, jos nainen sanoo ei."

Niin. Lue, mitä kyseinen Saksassa asuva suomalainen nainen kirjoitti afrikkalaisten miesten käytöksestä.

Anonyymi kirjoitti...

"Jos kysyt tuntemattomilta kadulla vastaantulevilta naisilta puhelinnumeroa ehdottaaksesi treffejä seuraavana päivänä, saat hullun ahdistelijan maineen - ja syystä."

Oikeastaan sitä ennen esitän jonkun avausrepliikin, en pyydä välittömästi puhelinnumeroa katsoen samaan aikaan intohimoisesti rintoihin. Repliikki voi olla neutraali ihan vain kysymys, onko ruskeat kenkäni hyvännäköisiä vai eivätkö ole. Sitten aloitan keskustelemaan esimerkiksi kertomalla hauskan tarinan, keskustelemalla naisia kiinnostavista aiheista, kuten draamasta. Voin hieman "kiusoitella" heitä. Sitten, kun nainen on kunnolla mukana ja hänen ostolämpönsä on korkea (naisethan ovat emotionaalisia), voin antaa mukavan syyn, miksi pitää jatkaa juttelemista: "Olemme suosittuja ja oli kivaa ja meidän pitäisi joskus jutella lisää." Sen jälkeen vasta voin pyytää häneltä kännykkää ja näpytellä oman numeroni siihen.

Olen tämän kesän aikana aloittanut kylmiä keskusteluita ihan kadulla varmaan yli 30 kertaa ja kukaan heistä ei ole pitänyt minua hulluna ahdistelijana. Oikeastaan naiset ovat pitäneet siitä, onhan esimerkiksi joillain naisten foorumeilla sanottukin, että naiset tykkäävät tästä iskemistyylistä.

"Naurettavaa. Nämä ns. pelimiehet ovat säälittäviä runkkareita."

Oikeastaan sellaisia, jotka haluavat kehittää elämässään osa-aluetta, joka on mennyt pieleen nuoruudesta asti. Se vaatii paljon motivaatiota ja psykologiaan tutustumista.

Suosittelen lukemaan tämän artikkelin: http://www.city.fi/artikkeli/Jani+P%E4iv%E4rinta/2359/ sekä tutustumaan esimerkiksi alan kirjallisuuteen, Carlos Xuma tai Franco painottaa esim. alfamaisuutta, joka vaikuttaa naisen ihastumismekanismeihin. Yhdysvalloissa pelimieskulttuuriin kuuluu satojatuhansia miehiä. En menisi kyllä haukkumaan heitä "säälittäviksi runkkareiksi", kun kerran parhaimmat heistä pystyvät iskemään kenet tahansa, jopa päiväpelissäkin. Vai onko sinulla kattavampaa empiiristä aineistoa?

"Ei se rohkeutta vaadi, vaan tyhmyyttä ja kusipäisyyttä."

Oikeastaan aika monella miehellä on kammo lähestyä naisia kadulla ja erityisesti selvinpäin. Se pistää kehon ylikieroksille alkuvaiheessa. En sanoisi tyhmyydeksi oman persoonan kehittämistä paremmaksi ja samalla oman lisääntymismenestyksen kasvattamista.

IDA kirjoitti...

Tuo Niemelä nyt näyttäisi olevan hieman tyhmä. Mies kirjoittaa intoa puhkuvana vihervasemmistolaisena kapitalistiselle blogille arvioiden muiden näkemyksiä sen perusteella millaisille blogeille nämä kirjoittavat.

Tilastollisessa analyysissä en luottaisi tyyppiin. Rytmitajua sillä tosin on. Niin hyvin se komppaa tuota kaveriaan ja sankariaan Finnjäveliä.

Loistavaa älyllistä epärehellisyyttä taas osoittaa samana päivänä uutisoitujen tilastojen nostaminen esille sellaisina, joita muut eivät koskaan mainitse. Vain hän ja hänen ystävänsä kapitalismissa ne huomaavat.

Adelphi kirjoitti...

Minäkin ihmettelen, miksi PC-liturgiaan (tässä tapauksessa naistutkimukseen ja feminismiin) muuten tervettä kriittisyyttä osoittavat ihmiset taantuvat tuollaisiksi pökkelöiksi kritisoidessaan monikulttuurikriitikkoja. Seura tekee kaltaisekseen vai mistä siinä oikein kiikastaa? Niemelähän voisi olla juuri sellainen fiksu vastaväittäjä, jota mokukriitikot usein peräänkuuluttavat. Miksi hän sitten turvautuu tuollaisiin halpoihin "guilt by association"-keinoihin ja olkiukkoiluun, jossa mokukriitikot mukamas kiemurtelevat kiusaantuneina ja vaikenevat kuoliaaksi jonkin uutisen "rasististen tekojen" noususta.

Tuosta tulee mieleen elävästi se Jussi Halla-ahon ja Panu Höglundin taannoinen konflikti, jossa Höglund siteerasi jotain ÄO-tutkimusta (jota ei itse pitänyt minkään arvoisena), jonka mukaan ruotsalaiset ovat suomalaisia älykkäämiä, ja totesi voitonriemuisena, että "blogosfäärin ÄO-fanaatikot" ovat olleet siitä kovin hiljaa. Kun Halla-aho sitten ilmoitti kommenttiosastolla juuri kirjoittaneensa aiheesta, Höglund deletoi salamannopeasti tämän kommentin.

Niemelä tekee ihan samanlaisen vaikutelman esittäessään vakavalla naamalla, että "Ellilä ja hänen ystävänsä" eivät koskaan mainitse rasistisia tekoja koskevia tilastoja, kun kyseisiä tilastoja oli juuri samana päivänä käsitelty vilkkaasti Halla-ahon vieraskirjassa ja muualla mokukriittisessä blogosfäärissä. En tietenkään väitä, että Nimelän olisi pitänyt näitä foorumeja seurata, mutta jos hän olisi ajatellut asiaa normaalilla älyllään, hän olisi kyllä arvannut ilmankin, etteivät maahanmuuttokriitikot jättäisi noita tilastotietoja kommentoimatta. Ylipäänsä on järkyttävää, että muuten tarkoitushakuiseen tutkimukseen (kuten naistutkimukseen) ilmeisen kriittisesti suhtautuva henkilö nielee tuollaiset tilastotiedot näköjään tuosta vain, ilman vähäisintäkään kriittisyyttä.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti...
Olen tämän kesän aikana aloittanut kylmiä keskusteluita ihan kadulla varmaan yli 30 kertaa

Ketään ei kiinnosta. Mene muualle jauhamaan paskaa.

Suosittelen lukemaan tämän artikkelin: http://www.city.fi/artikkeli/Jani+P%E4iv%E4rinta/2359/

Heh heh. Jani "Romeo" Päivärintahan on tämä runkkaripelle, jolle mm. Junakohtaus-blogissa on usein naureskeltu:
http://junakohtaus.blogspot.com/2006/06/makeaa-mahan-tydelt.html

Carlos Xuma tai Franco painottaa esim. alfamaisuutta, joka vaikuttaa naisen ihastumismekanismeihin.

Tämä on itsestäänselvää eikä tätä tarvitse lukea pelimiehiksi itseään kutsuvilta pelleiltä.

Yhdysvalloissa pelimieskulttuuriin kuuluu satojatuhansia miehiä.

Oooo. Että ihan Ameriiikassa on ihan sellainen hiiiiiieno juttu kuin pelimieskulttuuri, johon kuuluu jopa satojatuhansia miehiä. Oooo.

parhaimmat heistä pystyvät iskemään kenet tahansa, jopa päiväpelissäkin.

Hah hah hah. Olet varmaan käynyt Jani Päivärinnan maksullisella pelimieskurssilla ja luulet saaneesi rahoillesi vastinetta. Kuule, minä voin myydä sinulle Brooklynin sillan. (Mene sinne Ameriiikkaan katsomaan, mitä tämä tarkoittaa.)

Anonyymi kirjoitti...

"Ketään ei kiinnosta. Mene muualle jauhamaan paskaa."

Erinomaista. Ei vastaan väittämistä siinä asiassa, että muka kylmällä lähestymisellä saa pellen maineen. Kun tämä väärinkäsitys on ratkaistu, hyvä.

http://www.youtube.com/watch?v=5xO-c9ciR4Y
http://www.youtube.com/watch?v=5xO-c9ciR4Y

Näyttävätkö he sinusta hulluilta ahdistelijoilta? Jos kyllä, niin miksi naiset eivät kävelleet pois, menneet turvaan jonkun isomman läheisyyteen? Eivät...

"jolle mm. Junakohtaus-blogissa on usein naureskeltu:"

Eihän siellä edes ollut analyysiä, miksi hänen oppinsa ovat huonoja. Vähän samanlaista kuin jossakin keskivertofoorumilla naurettaisiin Milton Friedmanin käsityksille yksityisestä terveydenhuolosta: "Ihmisethän kuolisivat kaduille silloin!" "Milton Friedman on runkkaripelle!" Ja käsitteet hintasignaalit ja yksityiset terveysvakutuukset jäävät tuntemattomuuksiin...

"Olet varmaan käynyt Jani Päivärinnan maksullisella pelimieskurssilla ja luulet saaneesi rahoillesi vastinetta."

Luulen? Onko sinulla todisteita, etteikö Jani Päivärinnan kurssit NLP-terapiasta iskemisseminaareihin toimitkaan? Olisin kiitollinen, jos pystyt kertomaan totuuden, että se on silkkaa huiputtamista. Tuskin...

Anonyymi kirjoitti...

Kun oppilaitosten lukuvuodet pärähtävät käyntiin syyskuussa niin afrikkalaisten "pelimies" maahanmuuttajien meno yltyy taas uuteen ennätykseen pääkaupunkiseudulla. Erityisesti Nigeriasta tulleet opiskelijat ja "opiskelijat" käyvät taas täydellä teholla soveltamaan pelimiestaitojaan suomalaisiin naisiin erityisesti lähijunissa. Suuri joukko näitä aloittaa opiskelut Evtekissä Espoon Leppävaarassa, ja Kilon, Espoon keskuksen ja Leppävaaran asemilla ja väleillä näkee/kokee paljon vastenmielistä lähentelyä.

Nigerialaiset hakevat pesää vaikka vetisenä marraskuisena aamuna joskus kello 8:00 joltain täysin tuntemattomilta suomalaisnaiselta.