Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

sunnuntaina, heinäkuuta 22, 2007

Rodun käsitteestä

Kuten tämän blogin lukijat tietänevät, entinen blogini thinkertothinker.com-palvelimella disabloitiin ylläpidon toimesta "rodullisten" (racialist) näkemysteni vuoksi.

Usein maahanmuuttopolitiikkaan ja monikulttuurisuususkontoon kriittisesti suhtautuvat tahot yrittävät välttää rotuviritteisiä näkökulmia kuin ruttoa, mutta omasta mielestäni on typerää vaieta ihmisrotujen välisten erojen olemassaolosta.

Poliittisesti korrektit tahot yrittävät jopa kiistää sen biologisen tosiasian, että ihmiskunta jakautuu toisistaan geneettisesti poikkeaviin väestöklustereihin. Tästä asiasta on äskettäin ansiokkaasti kirjoittanut suomalainen bloggaaja nimeltä Jukka, jonka tekstin lainaan alla kokonaisuudessaan:

Postmodernistit kieltävät milloin sukupuolen, milloin totuuden, milloin rodun olemassaolon.

Valitettavasti myös italialainen populaatiotutkija (rotututkija) Luca Cavalli-Sforza sekoittaa asiaa käyttäessään välillä termiä rotu, mutta välillä ilmoittaessaan, että termi rotu on vanhentunut ja että hänestä pitää käyttää teknistä termiä (populaatio)klusteri. Sitä mikä ero käsitteitten klusteri ja rotu välillä Cavalli-Sforzan mielestä on, ei selviä kenellekään. Katso Steve Sailerin artikkeli Cavalli-Sforzan yrityksestä miellyttää poliittisesti korrekteja tutkimusmäärärahojen jakajia.

On lopulta tietysti samantekevää mitä termiä käytetään, kun itse asiasta ei ole oikeasti erimielisyyttä. Cavalli-Sforza toteaa itse geeneetisen eron tanskalaisten ja englantilaisten välillä olevan sadasosa tanskalaisten ja bantujen välisestä erosta. Tanskalaiset ja englantilaiset siis muistuttavat paljon enemmän toisiaan kuin bantuja. Siksi voidaan hyvin kategorisoida englantilaiset ja tanskalaiset kuulumaan samaan kategoriaan, jota voidaan kutsua vaikkapa valkoiseksi roduksi. Koska rodut voivat risteytyä, kategorien välinen raja on sumea, mutta siinä suhteessa kategoria rotu on samanlainen kuin kategoria väri.

En ole vielä kuullut kenenkään kieltävän värin käsitteen tieteellisyyttä - vaikka en sitäkään ihmettelisi.Maapallon ihmisväestö eli homo sapiens-laji siis jakautuu muutamiin erillisiin populaatioihin, joiden välillä on tilastollisesti erittäin merkittäviä geneettisiä eroja. Tämä on biologinen ja matemaattinen fakta. Tämän kiistäminen on irrationaalista todellisuuden kieltämistä uskonnollisten dogmien perusteella.

Sama asia rautalangasta väännettynä yksilötasolla: Jos ihmisrotuja ei ole olemassakaan, miksi tämännäköisen miehen ja tämännäköisen naisen lapsista...

...tulee tämännäköisiä:

...eikä esimerkiksi tämännäköisiä:Tähän haluaisin kuulla vastauksen "rotuja ei ole olemassakaan"-mantran hokijoilta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on sinänsä mielenkiintoinen asia.
Miksi negridin tai mongolidin kanssa tehdyistä lapsista tulee yleensä vähiten europidin näköisiä eikä välimuotoa.

Mulateilla voi tulla tämännäköisiä lapsia