Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

sunnuntaina, heinäkuuta 29, 2007

Perusasioita islamista

Sami Frestadius, joka työskentelee turvallisuuskonsulttina Egyptissä, kirjoittaa Kaleva-lehdessä 28. heinäkuuta aiheesta Miksi demokratiaa vastustetaan Lähi-idässä.

Islam kuitenkin velvoittaa Sharian noudattamiseen. Islam ei syntynyt aatteena toisen hallitusmuodon alaisuuteen, vaan naapurikansoja vastaan sotineen sotapäällikön, profeetta Muhammedin, ilmestyksistä.

Filosofinen opettaja oli samanaikaisesti myös valtion johtaja, lain määrittäjä sekä armeijan ylipäällikkö. Järjestelmä oli kokonaisvaltainen ja voitokas ja sillä valloitettiin Lähi-itä ja Pohjois-Afrikka sekä kukistettiin muun muassa Itä-Rooman ja Persian valtakunnat. Vahva ja holistinen systeemi luotiin kestämään muuttumattomana ja voitokkaana ajanjaksoista toiseen velvoittaen seuraajiaan noudattamaan Sharia-lakia.

Islamilaisessa maailmassa tärkein prioriteetti on edelleenkin ”umma” (valtiorajat ylittävä islamilainen yhteisö) ja sen säilyttäminen ja suojeleminen.Tämä pitäisi vääntää rautalangasta niille idiooteille, jotka eivät tajua islamin olevan totalitaariseen diktatuuriin pyrkivä poliittinen ideologia.

Ei kommentteja: