Uusi viesti, monikulttuurisuuskriittinen blogi


Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

Toisin kuin Helsingin Sanomissa ja muussa propagandalehdistössä, täällä kerrotaan lukijoille vain tosiasioita. Kannatamme modernia länsimaista sivilisaatiota ja sen parhaita arvoja eli rationaalista ajattelua, tieteellistä tutkimusta, oikeusvaltiota, sananvapautta ja demokratiaa. Tästä syystä vastustamme monikulttuurisuutta, joka nykymenolla muuttaa Euroopan maat Afrikan tai Lähi-idän maiden kaltaisiksi parinkymmenen vuoden sisällä.

keskiviikkona, heinäkuuta 25, 2007

Mustalaiset työllistyvät toisten mustalaisten avustajiksi valkolaisten verovaroilla

Mustalaisten ongelmana on aina ollut työttömyys/työkyvyttömyys ja siitä johtuva yhteiskunnasta syrjäytyminen. Nyt ongelma aiotaan ratkaista työllistämällä mustalaisia avustamaan toisia mustalaisia. Palkka näille mustalaisia avustaville mustalaisille maksetaan tietysti valkoisten veronmaksajien rahoista.

IS:


Romanilapsille omia kouluavustajia
25.7.2007 14:13, päivitetty 25.07. 14:39

Romanitaustaisten kouluavustajien toivotaan tuovan helpotusta romanilasten koulutielle. Ensimmäiset romanikouluavustajat aloittavat työnsä tämän vuoden syksyllä.

Suullisessa romanikulttuurissa kasvaneen lapsen ei ole helppo sopeutua kouluun ja seurata opettajan käsitteellistä puhetta. Kouluavustajien tehtävänä on auttaa pieniä koululaisia pysymään mukana.

Ensimmäiset seitsemän romanikouluavustajaa viettivät toukokuussa valmistujaisjuhlaansa Kuopiossa. Rom-Equal-hankkeen vetäjän Pirjo Laaksosen mukaan kolmella heistä on työpaikka tiedossa.

Helsingin Diakonia-ammattikorkeakoulussa kouluavustajan opinnot on aloittanut toistakymmentä romania, joista neljä valmistui keväällä ja loput opiskelevat vielä syyslukukauden.Jaaha.

"Romanitaustaisten kouluavustajien toivotaan tuovan helpotusta romanilasten koulutielle." Mustalaislapsilla on siis erityisiä vaikeuksia koulussa. Ilmeisesti he kaikki tarvitsevat omia kouluavustajia. Valkoisista lapsista kouluavustajia tarvitsevat vain vammaiset.

"Suullisessa romanikulttuurissa kasvaneen lapsen ei ole helppo sopeutua kouluun ja seurata opettajan käsitteellistä puhetta." Muutkin lapset ovat oletusarvoisesti kasvaneet suullisessa kulttuurissa, koska lasten ei odoteta osaavan lukea ennen kouluun menoa. Siksi koulussa lapset nimenomaan opetetaan lukemaan, jos he eivät ole oppineet lukemaan kotona. Ennen lukemaan oppimista kaikki lapset, niin valkolaiset kuin mustalaisetkin, ovat määritelmän mukaan kasvaneet suullisessa kulttuurissa. Miksi valkoisilla lapsilla ei ole vaikeuksia sopeutua kouluun ja seurata opettajan puhetta?

Mitä tarkoitetaan opettajan "käsitteellisellä" puheella? Ovatko opettajan puheessa esiintyvät käsitteet muille lapsille entuudestaan tuttuja tai helppoja oppia? Miksi ko. käsitteet eivät ole mustalaisille tuttuja tai helppoja oppia?

Elävätkö mustalaiset ihan omassa kulttuurissaan, jossa mm. lasten vanhempien sanavarastoon ei kuulu juuri lainkaan samoja käsitteitä kuin peruskoulun ala-asteen opettajan puheeseen? Jos asia on näin, miksi se on näin?

Miksi mustalaiset elävät omassa kulttuurissaan, jossa aikuisten ihmisten sanavarasto on paljon suppeampi kuin normaalissa eurooppalaisessa kulttuurissa? Miksi mustalaiset eivät ole sopeutuneet suomalaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan, vaikka he ovat asuneet täällä 500 vuotta?

Jos mustalaiset eivät ole onnistuneet integroitumaan suomalaiseen yhteiskuntaan 500 vuodessa, kuinka kauan esim. somalien integroitumiseen menee? Ovatko somalit esim. vielä 2500-luvulla samanlainen ongelmaryhmä kuin mustalaiset nykyään?

Miten tämä pitäisi suhteuttaa siihen Pravdan pääkirjoitussivulla olleeseen multikultidogmatiikan ammattilaisen Pasi Saukkosen julistukseen, että somaleista, kurdeista ja kiinalaisista tulee Suomeen aikanaan mustalaisten kaltaisia historiallisia vähemmistöjä?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mustalaiset ovat varastelleet ja puukotelleet jo niin kauan, että eiköhän heidän ole jo aikakin saada yhteiskunnalta ja veronmaksajilta jonkinlainen hyvitys.

Rikollisille maahanmuuttajille pitäisi maksaa palkkaa heidän tekemistään rikoksista. On niin tylsää, kun Suomessa ei ole kiehtovaa ghettogangsta-kulttuuria. Suomeen tarvitaan enemmän järjestäytynyttä rikollisuutta, koska The Sopranos on niin cool. Kylmän ringin vankilajengikulttuuri on myös niin vitun cool, että sellainen on pakko saada tänne eikä se onnistu ilman erivärisiä rikollisia.

reino kirjoitti...

Muutkin lapset ovat oletusarvoisesti kasvaneet suullisessa kulttuurissa, koska lasten ei odoteta osaavan lukea ennen kouluun menoa. Siksi koulussa lapset nimenomaan opetetaan lukemaan, jos he eivät ole oppineet lukemaan kotona. Ennen lukemaan oppimista kaikki lapset, niin valkolaiset kuin mustalaisetkin, ovat määritelmän mukaan kasvaneet suullisessa kulttuurissa. Miksi valkoisilla lapsilla ei ole vaikeuksia sopeutua kouluun ja seurata opettajan puhetta?

Näinkin pieni ja yksinkertainen mutta vastaansanomaton huomio voi pelastaa nuivan vanhan miehen päivän ja kääntää suupielet reippaaseen kakkanauruun! ;-D